תחזית לפרשת רמון

מה אני אומר אם הוא ימצא אשם?

למה שהוא לא ימצא אשם, רוב הסיכויים שהוא ימצא אשם. זה בדיוק מה שאני אומר פה כל הזמן. לפי החוק הקיים כל אחד ואחד מאיתנו אשם בהטרדה מינית\מעשה מגונה\לא יודע מה, ורמון לא שונה. זה שהוא לא עבר שום עבירה אמיתית, לא אומר שהוא לא עבר עבירה על אותו חוק קיצוני ומטורף. למען האמת, אני מאוד אתפלא אם הוא לא ימצא אשם. תני לי להסביר לך את המכניזם : כל גבר באשר הוא גבר, אשם באינספור עבירות שלפי החוק הקיים מוגדרות כ"הטרדה מינית". אבל מה, הרוב המוחלט של הנשים הן נורמליות ואינן סחטניות ומושחתות ולכן הרוב המוחלט של הגברים אינן מואשמים ב"פשעים" הנ"ל. אם "התמזל מזלו" של גבר ליפול על אחת כמו הבחורה הנחמדה אשר מבלה לה כעת בטיול במרכז אמריקה, אז הוא יואשם ולשופט לא תהיה ברירה אלא להרשיע אותו. במקרה של רמון צריך להוסיף לזה את הרצון של מערכת המשפט להפטר ממנו ותקבלו הרשעה כמעט בטוחה. אז מה אני אומר אם הוא ימצא אשם? אני אומר שזה היה צפוי כמעט כמו התוצאות של שינוי בבחירות האחרונות.

אשרת

New member
אה...

כלומר זה בסדר שאתה תשלח אלי ידיים ותנצל את המעמד שלך מולי .. יפה לך לשפוט אנשים אחרים. בשורה התחתונה הפוסק: אל תשפוט אדם עד שאתה לא תהיה בנעליו. כולי תקווה שאף אחד לא ידחוף לך ידיים לכל מיני מקומות ללא רשות, ולא ינשק אותך ולא תמצא את עצמך במצב כזה.

אשרת

New member
הייתכן...

ולא כל הפרשה פורסמה בכלי התקשורת? הייתכן ויש מצב שלא כל התמונה נמצאת גלויה בפנינו? אבל זה בסדר, מבחניתך ובמחינת תמיר כנראה, זה בסדר לשלוח ידיים לאישה כל עוד זה מלווה בקריצה ידידותית כזאת.. אולי הגיע הזמן , שאתה ותמיד תפנימו- שגוף האישה שייך לאישה, ולאף אחד אין זכות לגעת בו ללא רשותה. האחרון שנגע בי ללא רשותי, חטף בעיטה באזור המפשעה.

טשאפק

New member
הובטח שייערך משפט בזק

מהמידע שהתפרסם, הפרשה מסריחה עד לב שמיים. אני משוכנע לחלוטין שאותה הערכה שדיווחתי עליה, של אחד הכתבים המשפטיים, כי רמון יצטרך מבחינה אתית לעבור מתפקידו אם ייסגר התיק "מחוסר ראיות", אינה הערכה תמימה המשקפת דיעה של כתב אלא יש אינטרס מאחוריה. נדמה לי שזה היה יובל יעוז מהארץ.

טשאפק

New member
ובכל מקרה לא יקרה מה שקרה עם קהלני

במשפט ההוא, השופט קבע כי אפילו אם כל הטענות העובדתיות שמתוארות בכתב התביעה נכונות, אין מקום להרשעה. (ולכן אין כלל צורך לשמוע את טענות הנגד של ההגנה!). כאן, אם טענת התביעה נכונה ורמון אכן ניסה לנשקה בכוח, יש מקום להרשעה. לכן, בהכרח יש צורך לפחות לשמוע את עדויותיהם של רמון והצעירה.

רמון צריך להתפטר.

נמצאו מספיק ראיות כדי להגיש נגדו כתב אישום. ואם הוא לא יודע או לא מסוגל לשמור על הידיים שלו לעצמו, עליו לשלם את המחיר על כך. אין שום סיבה שנבחרי ציבור יוכלו לעשות ככל העולה ברוחם ולא יהיה לא דין ולא דיין שיוכל לעצור בעדם. כנ"ל לגבי אדון צחי הנגבי הדגנרט שהחליט שעל אף שהוגש נגדו כתב אישום הוא ממשיך בתפקידו ולא מתפטר. ובכלל קדימה כולה היא מפלגה מושחתת שקמה בשחיתות מהראש ועד הזנב.

אגב, גם קצב צריך להתפטר. ../images/Emo31.gif

האיש הזה הוא בושה וחרפה למשכן הנשיאות ומזמן הוא כבר היה צריך ללכת הביתה.

עושה רושם שמדובר בתפירת תיק

רמון בדיוק תכנן לבצע מהפכה בתחום המשפטי ופתאום צצה הפרשה. אני מקווה שהצדק יצא לאור מה שלא יהיה ביצע לא ביצע. למרות התנגדותי לקדימה אני מקווה שהתחושה שלי נכונה ורמון יצא זכאי (בתנאי שבאמת לא קרה כלום)

תודה על התמיכה תמיר

אני מקווה בשביל רמון שאנחנו צודקים למרות התנגדותי לקדימה. אני טוען שהמפלגה הוקמה מתוך כיסאולוגיה ולא אידיאולוגיה הוכחה לכך היא הקמתה לפני הבחירות ולא בזמן ההתנתקות. אולם זאת לא סיבה לנסות לתפור תיק לח"כ מהמפלגה שלהם. רמון לא עושה רושם של פוליטיקאי מושחת. כמו שרשמתי בהצלחה ונקווה שהצדק יצא לאור

אשרת

New member
ואולי הוא אכן עשה זאת?

אתה היית בחדר יחד עם רמון ואותה בחורה שאתה יכול להחליט שהוא אכן לא עשה זאת בבצורה חד משמעית?

לאשרת שלום

קיים סיכוי שחיים רמון אכן אנס את הבחורה, אני לא תומך של קדימה ואפילו ההיפך. אולם נראה לי תמוהה שיש יותר מדי פרשות אונס, כמו כן רמון בדיוק תכנן מהפכה בתחום המשפטי. במידה ורמון באמת ביצע זאת עליו להתפטר הכל יכול להיות אבל לא רשמתי שרמון ישר רשמתי שאני חושב שהוא ישר

אשרת

New member
זה לא קשור בכלל להיותו איש קדימה

או לא, ממש לא. נראה לך שיש יותר מדי פרשות אונס? ראשית כל- לא מדובר באונס. אל תאשימו אותו במשהו שהוא באמת לא עשה! מאיפה לך לדעת שהוא אדם ישר? לדעתי הוא אדם נאלח למדי, אשר מעדיף את חבריו החרדים על חשבון ציבור הנשים אשר נדפק רבות על ידי מוסד הרבנות.

לאשרת שלום

מצד אחד קבעתי שהוא זכאי ומצד אחר קבעתי שהוא אנס זה לא הולך ביחד. רשמתי שנראה לי שהוא ישר. נראה לי זה לא בטוח, תמיד דאג לחרדים נכון אני סבור שבעניין הפרדת דת מהמדינה לא ניתן לצפות מרמון שיפעל לעננו. וכמו שרשמתי נראה לי זה לא בטוח אולי אני טועה ימים יגידו

טרם האשמתי

אבל כן האשמתי אותו בעבירה חמורה יותר ואם בכלל. אם הוא ביצע את הפעולות שעשה מגיע לו התפטר אני הבעתי את דעתי נראה אם צדקתי הדבר היחידי שכמעט בטוח יקרה זה שרמון יתפטר. אם רמון יתפטר אולמרט יבצע מהלך חכם אם יתן את התיק למגלי והבה או מיכאל נודלמן. התלוננו שאין רוסי ודרוזי בממשלה. מרינה סולדקין ומגלי והבה מרדו באולמרט לכן הייתי מעדיף את נודלמן שהוא יכול לייצג את העולים כמו סולדקין רק שהוא לא מרד, ככה ייראו שלא משתלם למרוד

למעלה