תוכנית הערב

נינושש

New member
דרוש השיר מהמם...

קראתי את השיר וממש אהבתי.... כנראה שיש עוד כישרונות פה בפורום...
כל הכבוד....

spirit noa

New member
דרוש! אני להיות נדהמת! ../images/Emo99.gif

דרוש מתוקה, זה כזה יפה
קראתי כל מילה ומילה ואני ממש אהבתי את השיר, אבל רק חבל שהוא כזה עצוב
, אני מקווה שתכתבי בפורום גם שירים שמחים, ושהמצב רוח שלך ישתפר, שתמצאי את מי שאת הכי אוהבת, ושתיהיי הכי מאושרת בעולם, אוהבת אותך :)
כבר אמרתי לך שאת כישרונית! ?
יש לנו הרבה כישרונות בפורום,אה? נפתח פורום חדש לכישרונות צעירים חחחחחחחח

תודה חומד...אני להיות אוהבת אותך גם

חחחחחחחחח...ויש לי קצת בעיה לכתוב שירים שמחים,אני די דיכאונית בקטע הזה...אבל אני אנסה. הייתה לי תקופה שכתבתי חמשירים לפליפה{??}..חחחחחחחחחח...ממש הייתי דלוקה עליו..ואני עדיין,רק שהוא בגדר פנטזיה שלא תתגשם. לעומתו תום יותר מציאותי ויכול להיות שמשהו כן יהיה בינינו.{כשאני אפסיק להיות מלכת הביישנים.} בכל אופן,אני נמצאת בחוג שלי עכשיו..ואתם יודעים איזה דפק??...אי אפשר להוריד פה אייסיקיו..אוווףףףףףףף...אבל יודעים מה כן אפשר לעשות??...לחרוש להם על המדפסת!!!!...כל חמש דקות מחליפים ת'צבע..בטח בגללי...אני מזה הולכת לחרוש להם עלייה שחבל על הזמן...חחחחח...יאללה כולם,תיהיו בריאים, לאב יו אול, דרוש.{כרגיל רעבה ויש לי כאב ראש...}

sh53

New member
לכי על הפנוי לקשר

איתו הסיכוי לקשר יותר גדול. מאחלת לך בהצלחה, אל תפחדי ואל תתביישי לפנות אליו. אם תפני אליו - אמנם יכול להיות שהוא יאמר לא, אבל יתכן והוא גם יאמר כן, אז האם זה לא שווה את זה? אם לא תפני אליו - את תמשיכי להיות לבד, כל הזמן תחשבי למה לא פנית אליו והתביישת? פני אליו והתחילי איתו, ככה גם תקבלי נסיון איך להתחיל עם בחורים - אף פעם לא מפסידים, גם אם לא אמרו לנו כן, קיבלנו נסיון איך להתחיל עם בנים.

../images/Emo6.gifנשמעת כמו סבנימינל

כמה עצות : את כל הזמן מתסכלת עליו מרחוק כמו שהבנתי . לדעתי הגיע הזמן שלך לפעול. בית הספר הוא לא מקום כל כך נוח לפתח בו אהבות , צריך שקשר יתחיל מאחרי הצהוריים , תארגני פגישה איתו , אפילו ללמוד או אפילו לקחת ממנו דף חשוב שהמורה חילקה בכיתה ,, כל דבר שיפנה את תשומת הלב שלו אליך, שתפגשו מעבר לשעות הלימודים שבהן אתם צריכים להיות "רשמיים " . ככה גם הוא יהיה יותר מרוכז בך.... ואולי מי יודע אולי גם לו יש רגשות כלפייך.... תשיגי אהבה אם תוותרי על הבושה , בושה היא עיניין של אגו, תוותרי קצת על האגו בשביל מישהו שאת מאוהבת בו.

אבל אני לא יכולה לפעול...

יש המון סיבות לכך שאני לא יכולה....ובכלל,אני לא אחת שתלך ותגיד לבחור מה היא חושבת,זה ממש לא סתם תירוץ,אני ממש ממש ביישנית...מהמקרים הגרועים ביותר. אבל דבר אחד אני כן יודעת,אם אני אשמע שגם הוא יש לו משהו איתי אני אלך ואתחיל איתו,אם זה לא תהיה לי בעיה..כי הוא לא יסרב ואני לא אצא מפגרת גמורה...אבל כל עוד אני לא יודעת אז אני לא אעשה כלום...ואני גם לא סובלת,המשהו שאני מרגישה אליו ממש מוזר. אז תודה בכל זאת קרן חומד, דרוש.

לפחות תצאי מפגרת ... אבל ...

לא סתבלי כמו שאת סובלת עכשיו ... וחוץ מזה מי אמר שתצטרכי לומר לו משהו ? אני בעד לתת לדברים לזרום - אבל בשביל זה צריך לזרז אותם ...... ואם תפגשי איתו סתם לדבר אחרי הצהוריים (ולא על הרגשות שלך אלא אפילו לדוגמא על מזג האוויר) הוא יבחין בנכחותך בחיו ואולי כן יפתח כלפיך רגשות..... תהיי אסרטיבית , תהיי חכמה יותר ממנו , תלכדי אות ברשת שלך ..

sh53

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

תות15

New member
שלום לכווווווווווולם!

החופש הזה עמוס לי אז אני אבקר פה מידי פעם...מתי שאני אוכל.. והיום הכנתי כתבה לעיתון המקומי מטעם המועצת נוער..ונאבדה לי עדשה אחת (אני שם עדשות) ומצאתי פרפר.. ותום בטיול מהצופים עד ליום רביעי אני מתגעגע אליה נוראאא..

תות15

New member
לא..

אני וחבר שלי הלכנו סתם ברחוב ופתאום ראינו פרפר מזהה יפה..כמו של פרפר נחמד..כזה גוסס על הרצפה אז הרמנו אותו עם כוס פלסטיק והוא עכשיו בבית של חבר שלי...

כנסו!!../images/Emo7.gif תפנימו ותבינו כמה שאפשר..

מנהלים- בבקשה אל תכניסו לאוף..זה ממש חשוב לי!!!בבקשה.. לפני 4 ימים הלכו 2 פרחים מדהימים מהבי"ס שלי... כל אחד יותר פורח ומעניין מהשני... והכל בגלל טעות קטנה שלא היית צריכה לקרות!! היא באמת לא הייתה צריכה לקרות.....
2 נהרגו והשלישי עדיין במצב קריטי בביה"ח.. אני מבקשת ממכם בכל לשון של בקשה- תחשבו פעמיים לפני שאתם עולים על האוטו!! אל תרגישו בטוחים מדי על האוטו, אל תעלו שיכורים, אל תלחצו סתם על הגז... בשנייה אחת של כיף הכל יכול להתנפץ לכם בפרצוף וללוות אתכם לכל החיים....כטראומה...!
אני איבדתי שני חברים נהדרים, לכם זה לא צריך לקרות..לא בגיל כ"כ צעיר שאנחנו אפילו לא יודעים איך להתמודד עם זה.... מקווה שהפקתם מההודעה את המיטב.... תודה..
חגי וגיא- תמיד אוהבת....מתגעגעת וחושבת...

למעלה