תוכנית הערב

spirit noa

New member
../images/Emo32.gif בעע משעמם לי.. למישהו יש אולי

רעיון למשחק כלשהו לשחק??? מי פה ביכלל ?אהמממ???!!!!

As היחידה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo85.gifשאלון-שישי../images/Emo85.gif../images/Emo23.gif

(השאלון לקוח מפורום אוף-טופיק -אחהל פורום) השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול- 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפ אתה שם: 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב: הרבה... 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

תוכנית הערב

הערב ב-19:00 נארח בצ'ט של פורום גאווה צעירה ובבלוג TV את העיתונאי ושדרן הרדיו אביעד קיסוס מ-102FM רדיו תל אביב. אתם מוזמנים לבוא לראות את השידור, לשאול שאלות ולהשתתף בצ'ט. ב-21:00 אתם מוזמנים להצטרף למתורגמנית לי דן בשיעור נוסף של שפת הסימנים לחירשים, בבלוג TV

יש לי רעיון למשחק!

משחק הערפדים!!{מישהו זוכר???} יש לי מצברוח לענות על שאלות אז אני הערפדית הראשונה! יאללה תביאו אותה בשאלות!!!

As היחידה

New member
../images/Emo23.gifעונה שלא תקראו אבל..../images/Emo23.gif

השם שלי: אנה 2. כינוי\ם: אנוש , עצבי, סאד גירל 3. ארץ לידה: רוסיה 4. בית ספר ומסלול:
5. איך היית רוצה להיקרא: וואלה לא 'דעת.. 6. תבלין מועדף: תבלין, תבלין, תנו לחשוב.. אמ.. אני אחזור עליכם בשביל זה. 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: אמ.. אני אוהבת המון! בעיקר בושם עם ריח מתוק.. 9. שמפו וקונדישינר: אמ.. נו.. "פינוק" .=\ 10. האם שחית בעירום פעם: לא..
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי איזה אנשים. 12. צבע מועדף: כחול סגול וורוד 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן
14. חברים\ות הכי טובים\ות: כאילו עם אני ארשום שמות זה יביא לכם משהו?! 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: כלב (לצערי
) 17. סרט מועדף: אמ.. בנתיים ברוס הגדול מכולם (משהו כזה..) 18.מוזיקה בכללית: אמ... נחזור אליכם
19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 'אלוהים' 21. אוכל מועדף\ שנוא: אוכל שנוא?! אפשר לשנוא אוכל?!! 23. חבר\ה לעתיד: אין לי מושג מה לרשום פה בדיוק אבל... אחד שיהיה דומה לי.. כי עם זה לא אחד שדומה לי הוא לעולם לא יבן אותי..וחצי מהחיים/עולם שלי זה הכל על הבנה. ועם לא מבינים איך אני מרגישה אין אפשרות גם למשהו בינינו. :-| טוב מה אני סתם מזינת לכם תשכל?! 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא
25. היחסים עם ההורים :
<- אומר הכל! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: הרחק מאיפה שאני גרה עכשיו. 27. ממתק מועדף: - 28. נעליים מועדפות: נעלי עקב 29. שיר מועדף:plaese forgive me- 30. אתר מועדף: תפוז - כמובן
31. ספורט מועדף (לצפייה): שונאת ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק):שונאת ספורט 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אמ.. שגיליתי שאני לא חשובה.
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח- חופששש 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מזתומרת?! 36. אוספים: היה אוסף נרות.. אבל נמאס אז נתתי לכולם במתנה 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שאני אקום יום אחד, ולא יהיה אף אחד לצידי. 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: מילה טובה? אמ.. וואלה אין לי מושג.. מגיע לו בכלל?! מי זה האדם הזה?! 39. ספר מועדף: שונאת ספרים. 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער וראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אקדמיה לצחוק, כוכב נולד 2 , מורדים, ריקי לייק והתוכנית שהולכת אחרי ריקי לייק. 42. כמה טיפ אתה שם: לא שמה.. אני חוסכת
43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: שישרפו כל הפוליטקיים!!! 44. מפלגה: 45. חום או קור: חום! 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב: 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: עקשנית, רגישה מידי, מבאסת, בכינית
52. אתה שונא אנשים ש..: שלא מראים מי הם באמת. שמסתירים ממני דברים. שמשקרים לי. שלא אומרים לי דברים בפנים אפילו עם הם כואבים. 53. אתה שונא מקומות ש..: - 54. אני אוהב/ת: אוהבת .. אמ... לא אוהבת. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: - 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לצערי האנשים שאני צריכה לשנוא בגלל שפגעו בי אני אוהבת אותם.. אין מה לעשות - מוזרה. 57. מה הכי מגעיל אותך: מגעיל- צ'וקים, סנובים! 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: חבל שהאדם שאני הכי רוצה שיבין אותי ויהיה לצידי. לא מבין ולא לצידי.

spirit noa

New member
מנצל"שת!

וואי הראש שלי כואב, ונחשו מה? קיבלו אותי לתיכוןןןןן
מי פה?!!!!!?

וונקי

New member
עונה בייף

השם שלי:הדס 2. כינוי\ם: הדסי דסדס ועוד 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול-הדסים מסלול ביולגי למרות שאני לא נכנסת לשיעורים בכלל 5. איך היית רוצה להיקרא: אני אוהבת את השם שלי 6. תבלין מועדף: איו 7. שתיה מועדפת:מים 8. דאורדורנט\בושם:dove 9. שמפו וקונדישינר:לא אכפת לי ממש 10. האם שחית בעירום פעם:לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לא 12. צבע מועדף:כחול ירוק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:כן בערך 14. חברים\ות הכי טובים\ות:טתם לא מכרים אז לא משנה 15. כרית אחת או שתיים:שתיים 16. חיות מחמד:יש כלב 17. סרט מועדף:מלך אריות ופיטר פן 18.מוזיקה בכללית:שקטה 19. מכונית אידיאלית:לא אכפת לי ממש כול היא אדומה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:סבבה אחלה ודבר בזול דבר בזק 21. אוכל מועדף\ שנוא:אוכל מעודף אורז אוכל שנוא אוכל חריף 23. חבר\ה לעתיד:לא חושבת על זה חושבת על עכשיו ועל הזמן הקרוב 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא ממש 25. היחסים עם ההורים :פעם ככה ופעם ככה בדרך כלל בסדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:שיוץ 27. ממתק מועדף:שוקלד לבן 28. נעליים מועדפות:נעלי ספרוט 29. שיר מועדף:אין 30. אתר מועדף:תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק):אין לי 33. הרגע הכי משפיל בחייך:איו לי 34. איזה חג אתה הכי אוהב:סוכות 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לגבר 36. אוספים:בובות ושטיות 37. מה הפחד הכי גדול שלך:לאבד משהו שהוא יקר לי 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה:אתה חמוד 39. ספר מועדף:הארי פוטר 40. עיתון מועדף:מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:מכפשות 42. כמה טיפ אתה שם: 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות:לא יודעת 44. מפלגה:מר"צ 45. חום או קור:קור 46. מכתב דואר או אי מייל:איי מייל 47. זמר אהוב: הרבה...יובל בנאי 48. זמרת אהובה:יהודית רביץ 49. להקות:משינה 50. סרט מצוייר אהוב:מלך אריות ופיטר פן 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:תשאלו ותדעו לבד 52. אתה שונא אנשים ש..:אדשים 53. אתה שונא מקומות ש..:רוצחים בהם 54. אני אוהב/ת:את חבר שלי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:אין לי 57. מה הכי מגעיל אותך:הרבה דברים 58. מה את/ה הכי אוהב?:לא יודעת 59. משפטים שלך לסיכוםאאחלה שאלון

תות15

New member
עונה...

וואי אני אוהב שאלונים.. השם שלי: 2. כינוי\ם: "עדי הבן", "תותי"..זהו נראה לי 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול- פרקאוף, פה באור יהודה, מסלול עיוני מוגבר 5. איך היית רוצה להיקרא: עדי זה מספיק טוב 6. תבלין מועדף: אין כזה 7. שתיה מועדפת: מיץ פטל 8. דאורדורנט\בושם: הוגו בוס 9. שמפו וקונדישינר: לא זוכר..אדום כזה 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי, בכלליות- כן 12. צבע מועדף: לא יודע 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: להגיד שמות? לא כזה משנה..יש לי 3 חברים טובים 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: דג 17. סרט מועדף: ארמגדון זה סרט נחמד 18.מוזיקה בכלליות: הכל רק לא מזרחית ודיכאון 19. מכונית אידיאלית: מאזדה 3 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: כינים 21. אוכל מועדף\ שנוא: ממ לא יודע 23. חבר\ה לעתיד: אין לעתיד..יש עכשיו..שמה בישראל תם 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא יודע 25. היחסים עם ההורים: לא משו בכלל 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אור יהודה מספיק טובה 27. ממתק מועדף: ממ דוריטוס 28. נעליים מועדפות: ואנס 29. שיר מועדף: אין 30. אתר מועדף: גם אין 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא רואה..בקושי רואה טלויזיה 32. הספורט המועדף (למשחק): כדוריד 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אין כזה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: בעכססססס 36. אוספים: יש לי אוסף של טלאכארדים איפשהו בארון 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שומדבר 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: על אנה..לא מכיר אותה כל כך..היא חמודה 39. ספר מועדף: בחזרה מטואיצ'י, הארי פוטר 40. עיתון מועדף: מעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סמולוויל, דאבל דייט 42. כמה טיפ אתה שם: לא אוכל במסעדות 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: לא מעניין 44. מפלגה: שינוי 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב: אין 48. זמרת אהובה: אין 49. להקות: אין 50. סרט מצוייר אהוב: וואי..ממ מלצות בע"מ זה יפה..וגם לילו וסטיץ' 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: לא יכול לתאר את עצמי 52. אתה שונא אנשים ש..: שונא כמעט את כולם 53. אתה שונא מקומות ש..: משעמם בהם\ המוניים מידי 54. אני אוהב/ת: את תם 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: השחקנית שמשחקת את לנה לאנג בסמולוויל..ברח לי השם שלה.. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אין הכי, אף אחד לא יזכה בזה 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים מגעילים 58. מה את/ה הכי אוהב?: הכי אוהב את תם 59. משפטים שלך לסיכום: שאלון חמדמד

Aussie Girl

New member
צודקת. עונה:

השם שלי: שמור במערכת 2. כינוי\ם: Koala, Aussie Girl, Ir 3. ארץ לידה: רוסיה 4. בית ספר ומסלול- במליא לא יגיד לכם כלום... 5. איך היית רוצה להיקרא: השם שלי מספק אותי 6. תבלין מועדף: פלפל 7. שתיה מועדפת: מים מינרלים 8. דאורדורנט\בושם: הבושם של סלין דיון שבקושי השגתי! 9. שמפו וקונדישינר: head&sholders 10. האם שחית בעירום פעם: בבטן של אמא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא! 12. צבע מועדף: תכלת, בורדו 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: הרגתי חרקים, הברזתי, לעשתי מסטיק בשיעור... יש המון! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: לא יגיד לכם כלום 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: יש כלב 17. סרט מועדף: אין 18.מוזיקה בכללית: שירי אהבה וכאלה 19. מכונית אידיאלית: מכונית ספורט עם גג פתוח 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: יש כל מיני 21. אוכל מועדף\ שנוא: יש הרבה 23. חבר\ה לעתיד: לא הבנתי את השאלה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא ממש וגם לא חושבת ש"סקסית" זו מחמאה גדולה! 25. היחסים עם ההורים : 'סדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל 27. ממתק מועדף: שוקולד עם אגוזים! 28. נעליים מועדפות: כמעט הכל 29. שיר מועדף: אין אחד ספציפי 30. אתר מועדף: אין 31. ספורט מועדף (לצפייה): טניס, שחייה, אתלטיקה 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אפילו לא רוצה להזכר 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מה?! 36. אוספים: מחזיקי מפתחות (48), כרטיסי טלכרט וכרטיסים ממלונות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: תמיד אמרו תפחד רק מה'... 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: אף אחד לא שלח לי את זה... 39. ספר מועדף: יש המון 40. עיתון מועדף: ידיעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: Water Rats 42. כמה טיפ אתה שם: אין איפה לשים 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: אני לשרת חינוך 44. מפלגה: - 45. חום או קור: באמצע 46. מכתב דואר או אי מייל: גם וגם יותר דואר רגיל 47. זמר אהוב: Josh Groban 48. זמרת אהובה: Celine Dion 49. להקות: ארוסמיט, בון ג'ובי 50. סרט מצוייר אהוב: כולמיני 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אשאיר את זה לאחר כך 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: ? 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: שונאת את "שונאת" 57. מה הכי מגעיל אותך: כלמיני 58. מה את/ה הכי אוהב?: מאיזה תחום? 59. משפטים שלך לסיכום: אשמור על זכות השתיקה

יש זמן להרוג עד שהכביסה תצא מהמיבש

השם שלי: סיון... . 2. כינוי\ם: או וני או ון ון 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול- הראשונים...תיכון.. מסלול?? יעני עיוני? 5. איך היית רוצה להיקרא: טוב לי עם סיון 6. תבלין מועדף: פפריקה...אבל רק בגלל השם 7. שתיה מועדפת: רולה 8. דאורדורנט\בושם: דאודורנט של טיטניום ובושם של איסימיאקי 9. שמפו וקונדישינר: שמפו הד אנד שולדרס ומרכך של הרבל אסנס 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן.../: 12. צבע מועדף: כל צבעי הקשת... וגם כאלה שלא 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: תגדירו פשע... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: טלי 15. כרית אחת או שתיים:אחת 16. חיות מחמד:כלבה ג'ולי ודג ג'וני 17. סרט מועדף: הכל... 18.מוזיקה בכללית:ישראלת ורוק 19. מכונית אידיאלית: אחת שנוסעת 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: מה הסיכוי?! 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף... סושי... 23. חבר\ה לעתיד:אחד משלישית דופה...חח.. סתם אין לי מושג 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:תלוי מה לובשת... 25. היחסים עם ההורים :לפעמים ככה ולפכמים ככה ככה...סתם.. בסדר אני מניחה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אני רוצה לגור בכפר... תמיד נראה לי מגניב 27. ממתק מועדף: טוויקס 28. נעליים מועדפות:עם פלטפטפורמה (בגלל הגובה) 29. שיר מועדף:הרבה 30. אתר מועדף: אין כזה.. אולי תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה): או כאלה על סקיט בורד או כאלה שעושים סקי 32. הספורט המועדף (למשחק): חיי שרה :) 33. הרגע הכי משפיל בחייך:אין לי שמץ 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח זה נחמד 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אנג'לינה ג'ולי... 36. אוספים: מטבעות של 10 אגורות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לאבד מישהו קרוב 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: אנה?? היא מתוקה!! 39. ספר מועדף:אניהו של אתגר קרת 40. עיתון מועדף:נשיונל ג'אוגרפיק 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:חברים 42. כמה טיפ אתה שם:15 אחוז... אגב התחלתי למלצר! 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: מאיפה לי?!?! פוליטיקה לא מעניינת אותי... 44. מפלגה: כנ"ל 45. חום או קור:קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב: הרבה... 48. זמרת אהובה: אלניס מוריסט 49. להקקה: שוטי הנבואה 50. סרט מצוייר אהוב:המעבדה של דקסטר 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: "אני קקי מטומטם" סתם לא יודעת 52. אתה שונא אנשים ש..:חושבים על עצמם יותר מידי 53. אתה שונא מקומות ש..:כולם סטלנים 54. אני אוהב/ת:"שוקלד ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותות גינה" 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:אין כזאת 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:עניתי כבר.. אגוצנטריים 57. מה הכי מגעיל אותך: שאנשים לא מתחשבים 58. מה את/ה הכי אוהב?:את החברים שלי 59. משפטים שלך לסיכום:שאלון מאגניב

חחח...סיון...כבר אמרתי שאת

מסיעה אותי אגוזים?!?!?....כי את ממש מסיעה אותי אגוזים! חחחחחחחחחחח...שאלון מאגניב יש לך...חחחחח..יאללה הלכתי גם אני לענות. נ.ב: המעבדה של דקסטר,גם אני ראיתי פעם..תוכנית נחמדה.

למעלה