../images/Emo23.gifעונה שלא תקראו אבל..../images/Emo23.gif
השם שלי: אנה 2. כינוי\ם: אנוש , עצבי, סאד גירל 3. ארץ לידה: רוסיה 4. בית ספר ומסלול:
5. איך היית רוצה להיקרא: וואלה לא 'דעת.. 6. תבלין מועדף: תבלין, תבלין, תנו לחשוב.. אמ.. אני אחזור עליכם בשביל זה. 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: אמ.. אני אוהבת המון! בעיקר בושם עם ריח מתוק.. 9. שמפו וקונדישינר: אמ.. נו.. "פינוק" .=\ 10. האם שחית בעירום פעם: לא..
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי איזה אנשים. 12. צבע מועדף: כחול סגול וורוד 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן
14. חברים\ות הכי טובים\ות: כאילו עם אני ארשום שמות זה יביא לכם משהו?! 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: כלב (לצערי
) 17. סרט מועדף: אמ.. בנתיים ברוס הגדול מכולם (משהו כזה..) 18.מוזיקה בכללית: אמ... נחזור אליכם
19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 'אלוהים' 21. אוכל מועדף\ שנוא: אוכל שנוא?! אפשר לשנוא אוכל?!! 23. חבר\ה לעתיד: אין לי מושג מה לרשום פה בדיוק אבל... אחד שיהיה דומה לי.. כי עם זה לא אחד שדומה לי הוא לעולם לא יבן אותי..וחצי מהחיים/עולם שלי זה הכל על הבנה. ועם לא מבינים איך אני מרגישה אין אפשרות גם למשהו בינינו. :-| טוב מה אני סתם מזינת לכם תשכל?! 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא
25. היחסים עם ההורים :
<- אומר הכל! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: הרחק מאיפה שאני גרה עכשיו. 27. ממתק מועדף: - 28. נעליים מועדפות: נעלי עקב 29. שיר מועדף

laese forgive me- 30. אתר מועדף: תפוז - כמובן
31. ספורט מועדף (לצפייה): שונאת ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק):שונאת ספורט 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אמ.. שגיליתי שאני לא חשובה.
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח- חופששש 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מזתומרת?! 36. אוספים: היה אוסף נרות.. אבל נמאס אז נתתי לכולם במתנה 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שאני אקום יום אחד, ולא יהיה אף אחד לצידי. 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: מילה טובה? אמ.. וואלה אין לי מושג.. מגיע לו בכלל?! מי זה האדם הזה?! 39. ספר מועדף: שונאת ספרים. 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער וראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אקדמיה לצחוק, כוכב נולד 2 , מורדים, ריקי לייק והתוכנית שהולכת אחרי ריקי לייק. 42. כמה טיפ אתה שם: לא שמה.. אני חוסכת
43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: שישרפו כל הפוליטקיים!!! 44. מפלגה: 45. חום או קור: חום! 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב: 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: עקשנית, רגישה מידי, מבאסת, בכינית
52. אתה שונא אנשים ש..: שלא מראים מי הם באמת. שמסתירים ממני דברים. שמשקרים לי. שלא אומרים לי דברים בפנים אפילו עם הם כואבים. 53. אתה שונא מקומות ש..: - 54. אני אוהב/ת: אוהבת .. אמ... לא אוהבת. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: - 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לצערי האנשים שאני צריכה לשנוא בגלל שפגעו בי אני אוהבת אותם.. אין מה לעשות - מוזרה. 57. מה הכי מגעיל אותך: מגעיל- צ'וקים, סנובים! 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: חבל שהאדם שאני הכי רוצה שיבין אותי ויהיה לצידי. לא מבין ולא לצידי.