תוכנית הערב

As היחידה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif אני מאושרתתת../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

אני צריכה להיות בדיכאון אחרי שגליתי שגיא בעצם חושב שאני רוצה רק צומי. זה אומר שכל הזמן הזה הוא ריחם עלי. כאילו אני מאמינה שעם זה היה בזמן אחר הייתי בדיכאון טוטלי. ואני לא, מוזר לי, כאילו כבר נמאס מהכל ... נמאס שאנשים לא מבינים אותי.. ובכל זאת אני מאושרת.. או.. לא משנה.. אני סתם אושרת..
חחח..

נינושש

New member
שמחה שאת שמחה

שמחה שאת שמחה.. וטוב שהעובדה שחושבים שאת צומי לא משפיעה עלייך.. וגם אם את באמת צומי זה לא נורא.... כל אחד צריך צומי לפ]עמים... גם לי יש חיוך על הפנים... אין לי מושג מאיפה הוא בא.. והוא ממש לא יורד.. חחחחח.. מסקנה: אני ילדה מוזרה... תמשיכי לחייך..

As היחידה

New member
תודה../images/Emo23.gif

אמ.. צומי דעתי גורם לרחם על אנשים שרוצים צומי. אני שונאת שמרחמים עלי אני שונאת צומי. חשבתי שגיא הוא אחד שאני יכולה לדבר איתו על הכל. כנראה שטעיתי. שזה גורם לו לרחם עלי ולחשוב שאני רוצה צומי. אבל בסדר. לא אכפת לי.. מעניין מה הוא היה עושה במקומי.. טוב"הו קארז"?! חח..
אמ.. מה עוש יש לי לומר. הא! נזכרתי- גם אני ילדה מוזרה
מאוד!

sh53

New member
אפשר לקחת את הטוב שבדברים

אם נחפש טוב טוב, תמיד נמצא משהו טוב בדברים - הכל זה שאלה של רצון. יודעת מה? גם אם הוא היה חושב שזה רצון לצומי, עדיין אפשר לראות את הטוב שבדבר - שכן איכפת לו ממך, שהוא מוכן להיות לצידך גם אם מדובר ברק צ'ומי, שהוא מוכן להיות שם בשבילך גם אם לא בא לו להיות עם ילדה שרק רוצה ממנו צ'ומי - בקיצור הבחור נחמד בהחלט.

As היחידה

New member
הוא ממש לא נחמד.

הבנתי היום כשדברתי לעומק עם אותו אחד שספר לי את זה. שהוא היה כזה מרוחק ממני כי נמאס לו. לא יודעת אם זאת הקנאה שדברה ממנו אבל כשבכיתי בכיתה היו איזה שתי בנות לידי.. אז הוא עשהכ כזה *השתעל*"צומי"*התעל*"צומי".. כאילו בכונה לשיחק אותה לידי.. לא יודעת מה קרה לו מחכה שיכנס למסנג'ר כדי שאני אסביר לו ומקווה שאקבל כמה תשובות ממנו.

sh53

New member
עזבי - לא צריך

יש עוד אנשים בעולם ונסי להתקרב אליהם. יכול להיות שהוא לא נחמד כמו שכתבת ויכול להיות שהוא קצת נשבר (גם הוא בן אדם וכולנו נשברים לפעמים). אמרי לעצמך - אני יכולה להשיג חברים חדשים ואני אשיג אותם, חשבי על זה כמה פעמים ביום והכניסי לעצמך את זה לראש (מחשבות חיוביות הכוונה).

פאק לא הצליח לי...שושי תמחקי.

אחרי שעה{ואני לא מגזימה}שאני יושבת ועושה את זה...באלוהים שאין לי חיים...בעעעעעעעע

spirit noa

New member
דרוש מתוקה זה יצא יפה! ואו ../images/Emo99.gif

גם אם הייתי רוצה לא היה יוצא לי כזה מגניב ויפה! וגם אני אוהבת אותך!!!!
|לב

מאיפה אתם רואים??

זה יצא מכוער יותר ממולאן...{חחחחחחחחחחחחחח....}{עזבו,אני סקטע מוזר עדיין..בעעע} אין לי כוח לעשות עוד אחד ובטח שלא עכשיו אז פשוט לא. אני אעשה בימים הקרובים אחד שיצליח לי יותר...

נינושש

New member
דרוש.. זה ממש יפה..!!

אהבתי תהשקעה ותסבלנות.. כל הכבוד.. אוהבת אותך....

נינושש

New member
בבעעעעעעעע ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

אני שמה את ההודעה באוף כי אני לא רוצה תגובות סתם בא לי לכתוב כל מה שאני מרגישה כדי להתפרק...!! אז הלכתי לבכות קצצת לאמא על הבחור ההוא שאוהב אותי.. היא אמרה שאם אני לא אוהבת אותו אז אין מה לעשות... לא אוהבת זה לא אוהבת... היא אמרת לי לחשוב על המקרה הפוך.. אם אני הייתי אוהבת אותו מה היה קורה אז?! דיברנו על אהבה בכלליות... סיפרתי לה על זה שאני לא מאינה באהבה והמחשבה הזאת מתחזקת ממיום ליום.. אף עם לא התאהבתי.. ואני לא חושבת שזה יקרה פעם.... היה לי חיוך על הפנים ועכשיו החיוך הפך לבכי שעומד לפרוץ כל רגע.... !! אם אתם זוכרים היום אני אמורה להחזיר לו תשובה.. לא דיברנו אבל אני מעדיפה שזה יהיה מחר בבצפר... [כן.. כןן. אני לומדת.. בעע].. נראה כבר בל אופן אני חושבת שאני יגיד לו לא... למה? לא יודעת! --> לא מרגישה שזה יצליח..!! הגעתי למסקנה אני ילדה מוזרה... מיום לים אני מבינה את עצמי פחות... עכשיו אני לא מבינה את עצמי בכלל..!! מצד אחד אני לא ממינה באהבה.. כמו שאמרתי לדעתי אין גבר כזה.. אבל עדיין יש לי רגשות בכל זאת אני בת אדם... יש לי רגשות כלפי מישהו.. אלה לא רגשות של אהבה זה משהו אחר.. לא יודעת מה... אוףף נמאס לי לא להבין את עצמי... אם אני לא יבין את עצמי מי יבין אותי?! בנתיים אני בוכה ומקווה לטוב... נמאס לי שהכל מבולבל בחיים שלי.... שאני לא מצליחה להבין את הרגשות שלי... אני רק יודעת שאלה לא רגשות של אהבה..! נמאס לי שאני לא מצליחה לקבל החלטות.... פוףףף!! טופ זהו אני מקווה לטוב.. אוהבת נינושש

As היחידה

New member
טוב.. בגלל שבקשת בלי תגובות

אני רק אתן לך-
גדול
תרגישי טוב
ואל תבכי דברים כאלה קוראים לכל אחד...

sh53

New member
../images/Emo24.gif

לגבי אמונה באהבה - כן או לא. אם אנשים לא היו מאמינים באהבה לדעתי, אז הם לא היו משתמשים במילה אהבה, הם לא היו שואלים את עצמם לגבי אנשים אם הם כן או לא אוהבים אנשים כי הרי אין דבר כזה אהבה. לדוגמא: האם אתם מאמינים ב- ךגכיםןגיןיגכגש כתבתי שטויות. אין מילה כזאת ואין דבר כזה. האם עלה בדעתכם פעם לשאול את עצמכם אם אתם מאמינים ב- ךגכיםןגיןיגכגש? נכון שלא? כי זה שטויות ואין דבר כזה. ככה זה לגבי אהבה - אם אין אהבה, אז אנשים לא ישתמשו במושג הזה, כי הרי אין דבר כזה, מה זה רוחות רפאים? לדעתי את כן מאמינה באהבה, עובדה שאת אומרת שעדיין לא התאהבת ואולי זה מה שגורם לך לחשוב שאין אהבה בעולם (האכזבה שלך בינתיים בתחום האהבה).

מנצלת הודעה...

מחכה לאהבה. ממש בא לי לבכות לדפוק ת'ראש בקירות אני ילדה כל כך מתוסבכת נמאס לי מכל המחשבות שהורסות לי ת'חיים נמאס לי מהכל ומכל האנשים מה קרה? גם אני רוצה אהבה.. לא רוצה לשמוע על חברות שמצאו את האחד, רוצה גם אני להיות איתו ביחד באמת שכבר אין לי כוח יותר לזיבולי שכל מתי תבינו שאני לא יכולה?? אני לא כזאת ילדה שבאה וישר מתוודה אני ארגיש רע ובמבוכה...זה מה אתם רוצים??...אז בבקשה, אני אלך ואגיד לו, שיותר אני לא מוכנה לסבול,אני אוהבת אותו יותר מכל. אבל יש לי עוד מלא בעיות החבר הכי טוב שלו גם אצלי במחשבות... אני לא יכולה ככה יותר,זו ממש בעיה לחבר שלו יש חברה ואני מרגישה קנאה או שזו לא קנאה מתוך אהבה,אלא קנאה באהבה, הם אוהבים וזה נחמד, שיש מישהו לצדך,בטוב וברע. שיגיד מילה טובה ושיגיד אני אוהב אותך, זה כל מה שאני צריכה, מה עשיתי שלא מגיעה לי אהבה? אני רוצה להיות נאהבת באותה מידה. נראה לי שאני משתגעת, לכולם יש חבר או חברה ואני לבד..ממש בדד מרגישה לבד ובלי אף אחד... אני בכולם מקנאה...כי יש להם אהבה. מתי אני גם אוכל להגיד שיש לי חבר? אני רוצה לצעוק ושכל העולם ישמע, אני רוצה אהבה! אני יודעת שהיא תגיע,אני אחכה לה, אבל מספיק עם הקנאה...היא מכניסה אותי לדיכאון ואני מרגישה נורא. כבר יומיים שאני מסתובבת עם עיניים חצי עצומות בא לי לבכות,בא לי למות, אני כבר לא יודעת מה לעשות נמאס לי מהכל וזה כבר ידוע, חצי עולם ואחותו כבר שמעו את הבלבולים שלי על החיים לפני כמה ימים חשבתי שהם יפים, אני עדיין חושבת כך אבל החיים לא מושלמים הם לא נראים הכי ורודים לפעמים זה לא שיר דיכאון או שיר על פרידה זה שיר על ילדה שאין לה אהבה, והיא צריכה מישהו לצידה שיאהב אותה שידאג לה שיגיד מילה טובה אם רע לה יש לי הרבה מחשבות בראש על אהבה מתי היא תגיע ואיך ומה.. בינתיים אני פה מחכה מחכה לבחור שייתן לי אהבה. כבר שמתי עין על כל כך הרבה בנים אבל הם לא נשארים הם באים והולכים אבל רק אחד לא הלך נשאר וחיכה כשאני מדמיינת אותו נותן לי נשיקה אני נמסה לדעתי רק בו אני מאוהבת אני מקווה שאין לו אף אחת אחרת. כשאני רואה אותו אני מייד הופכת למאושרת כשהוא מחייך הוא מאיר לי את היום וכשהוא מדבר אליי אני בכלל בתוך חלום! השיר הזה אולי קצת עצוב אבל בשביל ילדה שעוד לא מצאה אהבה הוא תקווה תקווה שאולי יבוא אהובה ויגיד לה שהוא אוהב אותה רק לו אני מחכה לבחור שבו אני מאוהבת מחכה ליום בו הוא יגיד לי את מה שאני חושבת אז בינתיים אני פה מחכה...לאהבה. החלטתי גם אני להיות מוכשרת....חחחח...תודה למי שקרא,מקווה שאהבתם את השיר שלי על אהבה. לאב יו אול, דרוש.{אכן כן,מאוהבת הילדה...}

למעלה