תוכנית הערב

As היחידה

New member
אה.. נו טוב עכשיו הכל סודר אז לא

משנה...

spirit noa

New member
../images/Emo10.gif אוייישששששששש

חתכת את עצמך????? וואייי .. תקשיבי שימי תחבושת,משחה אם יש לך בבית משהו שיכול לעזור, אולי גם קרח, כדי שזה לא ישאר לך כקוויה (כך כותבים?) מסכנונת.. אני מקווה שזה לא עד כדי כך גרוע..
... "וזה כ"כ מעציב אותי שאת חותכת ככה את עצמך
את מזיקה לגוף שלך.... )
תגישי טוף.. תרגישי*

As היחידה

New member
לא עשיתי את זה בכוונה- מעצבים

אבל תודה רבה לך. אמ.. אמא שלי כבר טיפלה בי

As היחידה

New member
שושי תמחקי בבקשה את ההודעה

אני בסד. כואבת לי היד והתעלפתי לפני כמ דקות.. וגם הקאתי. אבל אני כבר בסדר.. תמחקי בבקשה

As היחידה

New member
שושי עוד פעם נורא מצטערת

אבל תוכלי לא למחוק את זה ולשים את זה באוף? אני די מבולבלת. אמ שלי נתנה לי 5 דקות להכנס לאינטרנט .. כי היא פוחתדת שאני אתעלף שוב.. חח.. אז בבקשה אל תמחקי את זה וסליחה..

איזו נסיכה את??

משהו מגניב מפורום אוף-טופיק...חחחחחחחח....זה אתר של וולט דיסני שעוה בוחן כזה...צריכים לענות על שאלון ובסופו הבוחן קובע לפי התשובות שלך איזו נסיכה מסרטי וולט דיסני את. הודעה לוונקי,אם את לא תאהבי את זה אל תקראו לי דרוש. נ.ב:אתם לא תאמינו...דווקא לי...יצא לי את מולאן. למה לעזאזל??...אבל הסכמתי עם אנשים שהיא דמות נחמדה ויש לה שיער יפה,אז כן,אני דומה לה קצת...אבל לא בהגזמה כן??..היא בסדר רק..בעעעע

סורי על הטעות..

עד שאני אלמד לעשות את זה נכון למי שמעוניין שיכנס לפורום אוף-טופיק ויעשה את הבוחן החמוד הזה. שושי,אני צריכה עזרה קטנה...אני לא יודעת איך או איפה לשים קישור כזה לאתר בהודעה שלי כדי שילחצו עליו ויגיעו לאתר...ניסיתי אבל לא יוצא לי...כבר שלוש פעמים אני כותבת הודעה....פאק עם זה..

זתומרת שלא עשיתי טעות???

כי כשאני לחצתי על הקישור שלי זה הפנה אותי לאתר של תפוז וחשבתי שטעיתי...אולי בכל זאת יש לי את זה.{חחחחחחחחחח....} שמחה בשבילך חומד שיצא לך שלגיה,שלגיה היא להיות דמות נחמדה מאוט.

enjoi butterfly

New member
כמו שאומרים....

טעות!....זה מגיע לאתר הראשי של תפוז!... וכמה פעםמים להגיד לך סבבה!! יותר טוב מאבא!

enjoi butterfly

New member
טוב....כמו שאומרים...

אכלת פילפל שתי מיץ... אולי תיתני קישור!?!?!שגם אנחנונ נהנה מיזה?....תודה.. ואת רודני מולאן....סתם אהית רוצה להיות...חחח

למעלה