תוכנית הערב

enjoi butterfly

New member
הייי אנשים!!!!!.........../images/Emo4.gif

הממ אני רוצה להגיד משהו ולא בא לי לפתוח הודעה חדשה... טוב קצת קשה לי לקרוא כאן בפורום את מה שרושמים ויותר קשה לי עוד להגיד דברים טובים כי אני קצת הרבה מבואס.. אז שאני ירדיש טוב יותר אני יחזור אני מקווה בשבוע הקרוב תהנו והיו ילדים טובים... כמו שאומרים החיים זה כמו גלגל פעם למאלה פעם למטה ועם יש פנצ'ר יורדים לשולים

As היחידה

New member
תרגיש טוב../images/Emo23.gif

ותחזור אלינו הכי מהר שאתה יכול!

sh53

New member
קודם כל תרגיש טוב ../images/Emo101.gif

מנסה להבין ממה שכתבת את מה שמפריע לך. זה פורום חברויות. אנשים כותבים פה על החברים שלהם - דברים שמחים. אולי אין לך חברה - ואז אתה עצוב. קשה לך לקרוא מה שאחרים כותבים, כי אתה רוצה להיות במצבם - שתהיה לך חברה. הפתרון לפי דעתי: פעם קראתי משהו שכתבת - שאין אהבה בעולם, כולם אינטרסנטים. יודע מה? אני אלך בראש שלך (למרות שאני לא מאמינה בזה), אבל מוכנה ללכת אחריך ובראש שלך - אין אהבה בעולם וכולם אינטרסנטים, אז אם אין אהבה וכולם נמצאים יחד רק בגלל אינטרס - גם במצב כזה הייתי רוצה עדיין להיות בזוגיות, אפילו שמדובר באינטרס. האם להיות לבד זה יותר טוב? אז האינטרס של בת הזוג שתמצא אותך יהיה X. האינטרס שלך כשתמצא בת זוג יהיה Y. לשניכם יהיה אינטרס ולכל אחד האינטרס שלו - אבל אתם תהיו יחד וזה עדיף מלבד. הצעתי: ללכת לבלות, לצאת, להכנס לצ'אט, להרשם לאתרי הכרויות - כלומר לנצל את כל המשאבים העומדים לרשותך ולהכיר בחורות. לא להשאר לבד. לא לפחד מקשר - כי המילה "אינטרס" כל הזמן "דופקת" לך בראש/במוח - שזה דבר שלילי ולא צריך לרצות את זה. עכשיו אני אומר לך את הדיעה שלי: נכון - בהחלט יש אנשים שנמצאים אחד עם השני בגלל אינטרס. אחד נמצא בקשר עם השני בגלל הכסף. השני נמצא בקשר עם השני בגלל אהבה, בגלל שאוהבים, בגלל שטוב יחד, בגלל שאוהבים את ההרגשה להיות נאהבים - חפש לך קשר כזה (אולי המילה "חפש" לא במקום כי אין הכוונה ללכת ולחפש בכוח, אבל מקווה שהבנת את הכוונה שלי).

enjoi butterfly

New member
תודה והמממממ...בערך....

החלק הראשון נכון חלקית כי זה מעציב אותי לראות יותר נכון לקראו שלאנשים יש קשר והם שמחים ושלא תמינו אותי זה שמח מאוד בשבילהם... אז אני יגיד משהו שעוד לא אמרתי אז יותר נכון אני יספר סיפור קצרצר ואז הכל יהיה ברור נראה לי..
הכרתי מישהי לפני שבוע ואני בן אדם שאומר הכל בפנים... אז אז היה לה חבר...ולא רציתי להגיד לה מה אני חושב אז לא אמרתי ולא אמרתי אבל לא יכלתי אז הם גם היו בשבלב של הסוף של הקשר שלא משנה מה אהיתי אומר היא בכל מקרה היא ניפרדת מימנו ומזה בצדק באמת הוא עושה דבר שמאוד פגעו באה....אזקצת לפני שהם ניפרדו אז אמרתי לה שהיא מאוד חמודה.. ומאוד קשה לי לא להגגיד את זה ושאני רוצה להכיר אותה יותר...אמרתי לה שאני ולא מצאתי מילה מתאמיה...אז הרהרתי ואז היא אמרה ...אני ימצא לך מילה רוצה להתחיל איתי אז אמרתי או נכון מצאת לי את המילה.. אז הכרנו ודיברנו בנתיים הם ניפרדו...יום אחריי או משהו כזה אז ניפגשנו דיברנו...ואז קרה אולי משהו שלא ממש היה צריך לקרות התנשקנו... אז לא יודע איך הגיעו הדברים מאז היא אמרה שהיא לא יודעת הם היא רוצה קשר עם מישהו והיא צריכה לחשוב ועם כמה שאני סבלני ממש השתגעתי... אכל אותי בפנים רציתי שהיא תגיד אז אמרתי בסדר וקצ לחצתי אליה... אבל באמת שקצת...ואז היא אמרה שוב שהיא לא יודעת וזה צריך זמן ואז שאלתי אותה חרת אני רוצה לדעת מה את חושבת אליי... אז היא הסבירה לי היא אמרה שהיא לא יודעת אבל היא לא רוצה מישהו עכשיו והיא חושבת שאנחנו לא ממש מתאימים אבל היא לא ממש בטוחה כי אחריי הכל אנחנו מכירים שבוע...בקיצור אמרתי לה שלא תחשוב הרבה ושניהיה ידידים למרוט שאהיתי רוצה שניהיה ביחד...אז אמרתי לה שאני צריך לסבר לאצמי המון דברים במוח ואז לחזור אליה ... וכל זה קרה בשבוע...
ועוד שכל היום אני עובד מי 12 עד 9...חיים עשירים הא?.. קיצר דבר אחד טוב קרה לי השבוע ... לא יודעת עם את זוכרת או מישהו פה זוכר את ההיא שרציתי איזה שנה ופגעה בי.. אז אתמול ניפגשנו וממש נהנתי להיות איתה ואני חושב שסוף כל סוץ מצאתי לי ידידה אמיתי וטובה...ואני שמח שהכל מימנה השתחרר.. טוב אז סיפרתי הכל...אמרת שאני לא מדבר הא?...

נינושש

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל אני שמחה לשמוע שמצאת לך ידידה אמיתית... ולגבי הבחורה שראשונה... אין לי הרבה מה להגיד לך לא מכירה תמצב... תן לה זמן .. בכל זאת היא סיימה קשר עכשיו.. מקווה לטוב... בהצלחה מותק..

enjoi butterfly

New member
תודה רבה..

וזה לא שאין לי ידידות אל היא אחת מהחשבות ונראה לי ג הכי טובה שתיהיה לי..אבל עד שהבנתי שאנחנו לא מתעימים ואתה טובים בתור ידידים לכך לי שנה קצת יותראבל אני שאנחנו חזרנו לדבר ולהיות ידידים..:)

אוייש מיצי,חבל שלא סיפרת לי קודם.

הייתי ממש שמחה אם היית מדבר איתי על זה...ואני חשבתי שהשתגעת או משהו,הכל בגלל בחורה....חחח...מיצי כבר אמרתי לך כמה אתה מקסים? אתה ממש חמוד,טוב,נגיע לעיקר, אני ממש מצטערת בשבילך חומד,מצטערת שהיא לא בנוייה עכשיו לקשר..אבל לדעתי הכל עניין של זמן. הבחורה רק עכשיו נפרדה מחבר שלה,היא רגישה מאוד בתחום הזה. אבל אני מבינה גם אותך,אתה נפגעת ממנה נכון?..קורה בחיים חמוד,בכל מקרה מיצי,אני מקווה שבקרוב מאוד הבחורה הזאת תבין שהבחור שאוהב אותה הוא ממש מקסים ויכול להיות חבר נהדר.{אני יודעת על מה אני מדברת אז עם מחמאות למיצי שלי!} הלוואי והיא תיתן לך סיכוי בקרוב,אני רוצה שתחזור לחייך ותצא מהעצב הזה. אבל שתדע שבכל מקרה,יש עוד מלא דגים בים ויש שם אחת חמודה רק בשבילך
וגם שתדע תמיד שאיתי אתה יכול לדבר על הכל! כי אני תמיד אהיה כאן בשבילך...ואם לא אני בפלאפון ואני אשמח לדבר איתך. לאב יו חומד, ממני, איצי המסטולה שלך.

enjoi butterfly

New member
היי לך.....

גם אני שמח עם אהיתי מדבר על זה..אבל קשה לי קשה קשה... כמו שאומרים...למצולים אין קשר לכתבה!... קיצר תודה רבה לך אני מקווה שיהיה טוב... ולדבר איתך?...אני ידבר בטלפון?...חחח טוב שיהיה לי אותו נדבר על זה שיהיה לך ולכולם שבוע טוב...וחופש נעים לכולם...וכי חושב שקט...

sh53

New member
קודם כל טוב ששיתפת ופרקת מהלב

בקשר להיא שהכרת - היא ממש מבולבלת ולא צריך להפגע ממנה. היא עברה קשר לא הכי טוב (אתה בעצמך אמרת זאת), סביר להניח שהיא תרצה קצת חופש להיות לבד ולחשוב, לארגן את המחשבות, לבכות (כן צריך גם לבכות כדי להוציא החוצה מה שכואב). "היא לא יודעת... היא לא רוצה מישהו עכשיו... היא חושבת שאנחנו לא ממש מתאימים... היא לא ממש בטוחה כי אחריי הכל אנחנו מכירים שבוע..." כל זה מראה שהיא מבולבלת - איך אחרי שבוע היא כבר יודעת שאתם לא מתאימים? הרי אם לא היה לה טוב איתך, גם שבוע לא הייתם מחזיקים מעמד ולא משנה כמה פעמים יוצאים במשך השבוע, הרי יש גם טלפונים. בקשר למי שאתה שנה כבר רוצה אותה - תן לזה הזדמנות. בקשר לכך שאתה עובד הרבה שעות ביום - הלוואי על חבר שלי. רואה? לא תמיד זה הכי נורא ואיום. חבר שלי הולך לראיונות ולא חוזרים אליו. אז תשמח שיש לך עבודה, גם אם אתה עובד המון שעות ביום.

enjoi butterfly

New member
תודה רבה...וואולי אני ידבר איתה

ונראה מה יקרה אני ידבר איתה שוב ונראה מה קורה..:) ובקשר לחבר העצלן שלך!!!.... לא משנה לו איזה עבודה זאת? העיקר עבודה?...עבודה של דילות וכאלה מתאים לו?מהאלה שנותנים לטעום כל מיני דברים בקניונים???עם כן תגידי לי אני יתן לך את המספר שידבר איתם הם ימצאו לו בעודה זה לפי משמרות 6 כל פעם 5 משהו כזה 20 לשעה... ועם לא יתאים לו אז שילך זה לא לכול החיים אבל זה גם כסף....

sh53

New member
הוא עובד מידי פעם

עבודות זמניות. הוא עבד יומיים והבוס המגעיל שלו הריץ אותו על השכר הזה המון זמן, אמר לו כל פעם שלחתי לך צ'ק בדואר. מה לא הגיע? בוא נחכה קצת. בוא אליי למשרד ואתן לך שיק אחר. הוא הלך למשרד ונתן לו שיק בלי נסיעות. אוי עשיתי טעות, חכה לחודש הבא ואשלח לך שיק אחר על נסיעות. בוס מגעיל. הוא עבד כמלווה להסעות במשך חודש - עכשיו יש לתלמידים חופש אז הוא בבית. הוא לא עצלן. שלח לי במסר בבקשה את הטלפון

As היחידה

New member
תענו לי.. ידועתת שזה לא המקום אבל ח

כרגע נחכתי חזק. בלי כוונה .. מאוד כואב לי.. ביד.. מאוד מסתחרר לי הראש.. פעם ראשונה חתכתי כל כך חזק.. זה ממש עמוק..

As היחידה

New member
../images/Emo32.gif אמ.. אני חתכתי את עצמי

הייתי בעצבים בגלל מישהו/י אז סתם הלכתי לאכול משהו וכשחתכתי א זה מרוב עצבים חתכתי את עצמי חזק. אבל חפיף. הקטע שאחרי זה התעלפתי וגמרתי לאמא שלי לדאוג והיא גם ככה לא מרגישה טוב..

enjoi butterfly

New member
מהר!!!!...

קרח!!!....קפה!!!...ותחבושת!!!...הכי חושב לעצור את הדם!!!!!!!! סימי קפה על החתך ואז עוד ואזתחבושת!!

למעלה