קודם כל תרגיש טוב ../images/Emo101.gif
מנסה להבין ממה שכתבת את מה שמפריע לך. זה פורום חברויות. אנשים כותבים פה על החברים שלהם - דברים שמחים. אולי אין לך חברה - ואז אתה עצוב. קשה לך לקרוא מה שאחרים כותבים, כי אתה רוצה להיות במצבם - שתהיה לך חברה. הפתרון לפי דעתי: פעם קראתי משהו שכתבת - שאין אהבה בעולם, כולם אינטרסנטים. יודע מה? אני אלך בראש שלך (למרות שאני לא מאמינה בזה), אבל מוכנה ללכת אחריך ובראש שלך - אין אהבה בעולם וכולם אינטרסנטים, אז אם אין אהבה וכולם נמצאים יחד רק בגלל אינטרס - גם במצב כזה הייתי רוצה עדיין להיות בזוגיות, אפילו שמדובר באינטרס. האם להיות לבד זה יותר טוב? אז האינטרס של בת הזוג שתמצא אותך יהיה X. האינטרס שלך כשתמצא בת זוג יהיה Y. לשניכם יהיה אינטרס ולכל אחד האינטרס שלו - אבל אתם תהיו יחד וזה עדיף מלבד. הצעתי: ללכת לבלות, לצאת, להכנס לצ'אט, להרשם לאתרי הכרויות - כלומר לנצל את כל המשאבים העומדים לרשותך ולהכיר בחורות. לא להשאר לבד. לא לפחד מקשר - כי המילה "אינטרס" כל הזמן "דופקת" לך בראש/במוח - שזה דבר שלילי ולא צריך לרצות את זה. עכשיו אני אומר לך את הדיעה שלי: נכון - בהחלט יש אנשים שנמצאים אחד עם השני בגלל אינטרס. אחד נמצא בקשר עם השני בגלל הכסף. השני נמצא בקשר עם השני בגלל אהבה, בגלל שאוהבים, בגלל שטוב יחד, בגלל שאוהבים את ההרגשה להיות נאהבים - חפש לך קשר כזה (אולי המילה "חפש" לא במקום כי אין הכוונה ללכת ולחפש בכוח, אבל מקווה שהבנת את הכוונה שלי).