יאללה אני עונה גם...בעעעעעעעע
1.השם שלי: הדר.
2. כינוי\ם: הדרוש,דרוש,דרדר ועוד..
3. ארץ לידה: ישראל??
4. בית ספר ומסלול: עירוני י"ד..מסלול??..לודעת
5. איך היית רוצה להיקרא: נחמד לי עם השם שלי תודה...
6. תבלין מועדף: אורגנו{על פיצה הלו?!?!
} 7. שתיה מועדפת: ק-ו-ל-ה!..אני מכורה קשות!
8. דאורדורנט\בושם: מממ..ליידי ספיד סטיק..ואין לי בושם מיוחד שאני אוהבת..
9. שמפו וקונדישינר: פנטן..וגם קונדישינר של פנטן..
10. האם שחית בעירום פעם:
..מממ..לא נראה לי... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: יאפ.
12. צבע מועדף: כחול,שחור ואדום. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אני?!..פשע?!...מה פתאום!..
14. חברים\ות הכי טובים\ות: עדנה.{עדן}
15. כרית אחת או שתיים: אחת
16. חיות מחמד: צב בשם פיקאצ'ו.{אל תשאלו בכלל...
} 17. סרט מועדף: אין אחד שהוא המועדף...אני אוהבת את כל הסרטים..
18.מוזיקה בכללית: פופ/רוק.{פישר שונאת אותי על כך אבל מה לעשות...} 19. מכונית אידיאלית: שחורה עם גג נפתח. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: וואטאבר..
21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף:פיצה ופסטה...שנוא: עלי??..שנוא??..אין. 23. חבר\ה לעתיד: הלוואי שתומי שלי...
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לודעת...אולי.. 25. היחסים עם ההורים: ס'דר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: איטליה.{בגלל ה-
} 27. ממתק מועדף: ממממ..סוכריות על מקל.{יאמיייי..} 28. נעליים מועדפות: רק נעלי ספורט.בחיים לא תמצאו אותי עם נעלי עקב או משהו דומה...פיכסההה 29. שיר מועדף: "מיי אימורטל"-אוונסנס...מתה על השיר הזה... 30. אתר מועדף: אוונסנס-ישראל. אתר מדליק! 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא רואה ספורט בטלויזיה. 32. הספורט המועדף (למשחק): מממ..כדורסל בגלל שאני גבוהה..{אבל מי אמר שאני טובה...}
33. הרגע הכי משפיל בחייך: לודעת...אבל על בטוח היו... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח.
..בגלל החופשה הארוכה... 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אמרתי פעם למישהי שאם הייתי לסבית לא הייתי מתנגדת לעשות טובה לאבריל לווין...אכן כן. 36. אוספים: אין לי.
37. מה הפחד הכי גדול שלך: לאבד מישהו יקר שאני אוהבת... 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: על אנה??..אנה היא מותק של ילדה.
39. ספר מועדף: לא קוראת ספרים...מתעבת אותם!
{חחח...בצחוק..} 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דוסון קריק ז"ל
42. כמה טיפ אתה שם: אמא שמה לא אני...ומזל טוב סיון על העבודה החדשה... 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: לא מתעניינת בפוליטיקה. 44. מפלגה: לא מבינים שאני לא בקטע הזה?!?!?...שונאת פוליטיקה!
45. חום או קור: כשקר אז חום וכשחם אז קור...{גאונה שאני...מחיא כף לי..חחחח..} 46. מכתב דואר או אי מייל: לודעת..שניהם נחמדים בעיניי.
47. זמר אהוב: ג'סטין
48. זמרת אהובה: אבריל
49. להקות: אוונסנס,שוגבייבס{לא איכפת לי שאת שונאת אותם פישר!!} ובאסטד. 50. סרט מצוייר אהוב: "היפה והחיה"..אני מתרגשת כל פעם מחדש.
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: בלתי ניתנת לתיאור.
52. אתה שונא אנשים ש..: תופסים מעצמם ושקרנים. 53. אתה שונא מקומות ש..: לודעת... 54. אני אוהב/ת: את תומי!
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: פליפה הכוסון שלי...
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: את קמרון דיאז ואת לואיסנה לופליטו...שונאת אותן בדם!!!
57. מה הכי מגעיל אותך: ממממ..לודעת...אני אחשוב על זה.. 58. מה את/ה הכי אוהב?: אוהבת את תומי!
59. משפטים שלך לסיכום: משפט??..טוב.."בנים הם כמו טלפון,או שהם תפוסים או שאין להם קליטה"..זה לא היה קשור לחיים אבל אני אוהבת ת'משפט.