תוכנית הערב

דרווווש! כמה זמן לא דיברנו...

מה שלומך מותק... כן, כתבתי את השאלון ברגע של חירפון טוטאלי (שזה בערך משהו תמידי אצלי) יאללה זזתי לעבודה.... "הי הו הי הו סיימנו לעבוד...." *שלגיה ושבעת הגמדים למי שלא הבין*

As היחידה

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

" אנה?? היא מתוקה!! " תודה
(אני מאושרת -חחח, לא ידעתי שזה קשור אלי..)

יאללה אני עונה גם...בעעעעעעעע

1.השם שלי: הדר.
2. כינוי\ם: הדרוש,דרוש,דרדר ועוד..
3. ארץ לידה: ישראל??
4. בית ספר ומסלול: עירוני י"ד..מסלול??..לודעת
5. איך היית רוצה להיקרא: נחמד לי עם השם שלי תודה...
6. תבלין מועדף: אורגנו{על פיצה הלו?!?!
} 7. שתיה מועדפת: ק-ו-ל-ה!..אני מכורה קשות!
8. דאורדורנט\בושם: מממ..ליידי ספיד סטיק..ואין לי בושם מיוחד שאני אוהבת..
9. שמפו וקונדישינר: פנטן..וגם קונדישינר של פנטן..
10. האם שחית בעירום פעם:
..מממ..לא נראה לי... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: יאפ.
12. צבע מועדף: כחול,שחור ואדום. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אני?!..פשע?!...מה פתאום!..
14. חברים\ות הכי טובים\ות: עדנה.{עדן}
15. כרית אחת או שתיים: אחת
16. חיות מחמד: צב בשם פיקאצ'ו.{אל תשאלו בכלל...
} 17. סרט מועדף: אין אחד שהוא המועדף...אני אוהבת את כל הסרטים..
18.מוזיקה בכללית: פופ/רוק.{פישר שונאת אותי על כך אבל מה לעשות...} 19. מכונית אידיאלית: שחורה עם גג נפתח. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: וואטאבר..
21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף:פיצה ופסטה...שנוא: עלי??..שנוא??..אין. 23. חבר\ה לעתיד: הלוואי שתומי שלי...
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לודעת...אולי.. 25. היחסים עם ההורים: ס'דר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: איטליה.{בגלל ה-
} 27. ממתק מועדף: ממממ..סוכריות על מקל.{יאמיייי..} 28. נעליים מועדפות: רק נעלי ספורט.בחיים לא תמצאו אותי עם נעלי עקב או משהו דומה...פיכסההה 29. שיר מועדף: "מיי אימורטל"-אוונסנס...מתה על השיר הזה... 30. אתר מועדף: אוונסנס-ישראל. אתר מדליק! 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא רואה ספורט בטלויזיה. 32. הספורט המועדף (למשחק): מממ..כדורסל בגלל שאני גבוהה..{אבל מי אמר שאני טובה...}
33. הרגע הכי משפיל בחייך: לודעת...אבל על בטוח היו... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח.
..בגלל החופשה הארוכה... 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אמרתי פעם למישהי שאם הייתי לסבית לא הייתי מתנגדת לעשות טובה לאבריל לווין...אכן כן. 36. אוספים: אין לי.
37. מה הפחד הכי גדול שלך: לאבד מישהו יקר שאני אוהבת... 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: על אנה??..אנה היא מותק של ילדה.
39. ספר מועדף: לא קוראת ספרים...מתעבת אותם!
{חחח...בצחוק..} 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דוסון קריק ז"ל
42. כמה טיפ אתה שם: אמא שמה לא אני...ומזל טוב סיון על העבודה החדשה... 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: לא מתעניינת בפוליטיקה. 44. מפלגה: לא מבינים שאני לא בקטע הזה?!?!?...שונאת פוליטיקה!
45. חום או קור: כשקר אז חום וכשחם אז קור...{גאונה שאני...מחיא כף לי..חחחח..} 46. מכתב דואר או אי מייל: לודעת..שניהם נחמדים בעיניי.
47. זמר אהוב: ג'סטין
48. זמרת אהובה: אבריל
49. להקות: אוונסנס,שוגבייבס{לא איכפת לי שאת שונאת אותם פישר!!} ובאסטד. 50. סרט מצוייר אהוב: "היפה והחיה"..אני מתרגשת כל פעם מחדש.
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: בלתי ניתנת לתיאור.
52. אתה שונא אנשים ש..: תופסים מעצמם ושקרנים. 53. אתה שונא מקומות ש..: לודעת... 54. אני אוהב/ת: את תומי!
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: פליפה הכוסון שלי...
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: את קמרון דיאז ואת לואיסנה לופליטו...שונאת אותן בדם!!!
57. מה הכי מגעיל אותך: ממממ..לודעת...אני אחשוב על זה.. 58. מה את/ה הכי אוהב?: אוהבת את תומי!
59. משפטים שלך לסיכום: משפט??..טוב.."בנים הם כמו טלפון,או שהם תפוסים או שאין להם קליטה"..זה לא היה קשור לחיים אבל אני אוהבת ת'משפט.

As היחידה

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

חח יאו... לא שמתי לב לשאלה הזו בכלל..- "על אנה??..אנה היא מותק של ילדה" תודהה
שמתם לב שכולם כתבו -"על אנה??"

spirit noa

New member
../images/Emo26.gif יאללה בלאגן../images/Emo36.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

השם שלי: 2. כינוי\ם: נונושש 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול- ..אהמ.. עידן 5. איך היית רוצה להיקרא: נונוש? 6. תבלין מועדף: פפריקה חח סתם 7. שתיה מועדפת: קולה, תפוזים,מים 8. דאורדורנט\בושם:שניהם 9. שמפו וקונדישינר:שניהם 10. האם שחית בעירום פעם:חחחחח לא!!!! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לאאא!!!!! 12. צבע מועדף:כתום,כחול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:חח כן זה היה בכיתה ו' שציירנו על הקירות בשירותים קראו לזה "וונדליזם" חחחחחחחח זה היה קטע..
14. חברים\ות הכי טובים\ות: שירן, דרוש, מיטל,
ועוד הרבה ....... 15. כרית אחת או שתיים:אחת 16. חיות מחמד:אין לי אבל אני אוהבת צבים ותוקים |תוקי| 17. סרט מועדף: פרל הארבור.. שווה
18.מוזיקה בכללית: מזרחית היפ הופ, ושילוב של כולםםםםםםם!!! |תיו| 19. מכונית אידיאלית: לא דעת 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: לא דעת! חח סתם
, נו יאללה? כמה זמןןןןןן....??????
חחחח 21. אוכל מועדף\ שנוא: אורז-שנוא, מועדף-איטריות 23. חבר\ה לעתיד: אבי. חח סתם.. על תקחו רציני
(למה?! בע) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:כן חחחחחחחחחחחחחח דיי אני לא מפסיקה לצחוק
25. היחסים עם ההורים :טובים
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:
ישראל! ,איטליה יאאאאאא 27. ממתק מועדף: סוכריה! 28. נעליים מועדפות:אול סטאר כתומות יאהוווו
29. שיר מועדף: רגעים 30. אתר מועדף:תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא דעת 32. הספורט המועדף (למשחק): לא דעת 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא דעת 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסחחחחח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לאאאאא 36. אוספים:לא דעתתתת 37. מה הפחד הכי גדול שלך:לא דעת נחשוב???.
38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: מילה טובה? אני פה משתגעת! 39. ספר מועדף:הארי פוטר 40. עיתון מועדף: לא דעת 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אקדמיה לצחוק 42. כמה טיפ אתה שם: 10 שח? 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: לא דעת 44. מפלגה:עיזבו ני! 45. חום או קור:קור וחוןם 46. מכתב דואר או אי מייל: [email protected] 47. זמר אהוב: מסיקה 48. זמרת אהובה: 49. להקות: יש הרבה(דורבנים) 50. סרט מצוייר אהוב: פינוקיו חחחח 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: לא דעת! חמודה ביישנית,
52. אתה שונא אנשים ש..:תופסים מעצמם? 53. אתה שונא מקומות ש..: לא דעת 54. אני אוהב/ת: אינטרנט: כןןןןןןן 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא דעת אין לי 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: סנובים! 57. מה הכי מגעיל אותך: לא דעת 58. מה את/ה הכי אוהב?:איטרנט 59. משפטים שלך לסיכום:אחלה פורום

natalyrst

New member
לכל מי שמשתמש בשמפו פינוק...

רק שתדעו שהחברה הזו מבצעת ניסויים בבע"ח, ואם זה נשמע לכם קצת לא אמין או משהו, אתם מוזמנים להכנס לאתר של האגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח ולראות (מצטערת שהכנסתי את המידע הלא קשור הזה, פשוט הייתי חייבת) ולהלן תשובותיי: 1. השם שלי: נטלי.. די ברור מהכינוי לא
2. כינוי\ם: טלטלי, נטוש 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול-חסוי 5. איך היית רוצה להיקרא: אני אוהבת את השם שלי 6. תבלין מועדף: מלח אם זה תבלין 7. שתיה מועדפת: קולה ואייס קפה 8. דאורדורנט\בושם: ג'ילט (כן, של גברים) 9. שמפו וקונדישינר: סרקל 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי, בעיקרון לא 12. צבע מועדף: בורדו, שחור וסגול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: קצת מסובכת עם זה, ושמות לא יעזרו 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: כלבים בעיקר, אני בכלל אוהבת מאוד בע"ח 17. סרט מועדף: יש הרבה.. 18.מוזיקה בכללית: רוק ישראלי 19. מכונית אידיאלית: ג'יפ 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אני שונאת צביעות 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף-תפו"א 23. חבר\ה לעתיד: חבר... אממ.. שיהיה מתחשב, נאמן, אוהב והייתי מפרטת עוד אבל אין לי כוח כרגע 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא יודעת 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ראשון לציון 27. ממתק מועדף: ארטיק שוקובו 28. נעליים מועדפות: נעלי בובה 29. שיר מועדף: אין אחד, אבל של אביב גפן 30. אתר מועדף: www.nataly-love-dogs.up.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא אוהבת ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק): לא אוהבת ספורט 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא עולה לי כרגע 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: חח לא יודעת ולא רוצה לדעת 36. אוספים: בובות של כלבים 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא חושפת אותו כאן 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: אנה? אני לא מכירה אותה אבל היא נשמעת חמודה 39. ספר מועדף: אסופית 40. עיתון מועדף: לא קוראת עיתונים 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות, רוזוול 42. כמה טיפ אתה שם:לא הבנתי 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: כנ"ל 44. מפלגה: הדיעות הפוליטיול שלי נשארת בגדר חסוי 45. חום או קור: קור
46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל, למרות שדואר זה יותר אישי 47. זמר אהוב: אביב גפן 48. זמרת אהובה: ריטה נחמדה 49. להקות: מוניקה סקס 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מתולתלת, עקשנית, מחפשת אנשים איכותיים 52. אתה שונא אנשים ש..: מעמידים פני חברים כשהם בעצם לא 53. אתה שונא מקומות ש..: כולם מתחרמנים בפומבי כמו פאבים מסויימים 54. אני אוהב/ת: שוקולד 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין לי.. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אני חושבת ש-2 בנות שמעמידות פנים כחברות שלי, ומצד שני אני מעמידה פנים חברה שלהם, מתוך אינטרס, כי אני לא רוצה לאבד חברות אחרות כתוצאה מכך. 57. מה הכי מגעיל אותך: צביעות 58. מה את/ה הכי אוהב?: באיזה תחום? קשה לי לענות על זה 59. משפטים שלך לסיכום: תהיו חברים אמיתיים, אל תהיו צבועים. אם אתם לא אוהבים מישהו אל תהיו איתו מהסיבות הלא נכונות.

As היחידה

New member
../images/Emo45.gif אני לא קונה פינוק. ../images/Emo4.gif

הוא גם חרא וגם מנסים אותו על בע"ח.

spirit noa

New member
גם אני ב-10!

פינוק זה בעעעעעע!!! צער בעלי חיים..! לילה טופי לכולם

יפתח14

New member
אני גם אענה- לשם שינוי...

השם שלי: יפתח 2. כינוי\ם: יפתי, יפת 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול-אלדד, עובר לאורט גומטן למגמת מוסיקה. 5. איך היית רוצה להיקרא:יפתח 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: CK 9. שמפו וקונדישינר:הוואי לגבר 10. האם שחית בעירום פעם:כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:כן 12. צבע מועדף:שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא שידוע לי 14. חברים\ות הכי טובים\ות:חבר הכי טוב ויש גם חברה הכי טובה. 15. כרית אחת או שתיים:2 16. חיות מחמד:היו 2 ומתו בהפרש של כמה שנים. 17. סרט מועדף: אהבה בשחקים 18.מוזיקה בכללית:רוק ישראלי וישנים. 19. מכונית אידיאלית:כזאת שיודעת לעוף. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: זוהי ססנה 172 אות קריאה XXX 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-- הכל, שנוא- כלום. 23. חבר\ה לעתיד:מה עם זה? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא 25. היחסים עם ההורים :טובים מאוד 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:סן פרנסיסקו ארה"ב 27. ממתק מועדף:במבה 28. נעליים מועדפות:ריבוק 29. שיר מועדף:היהודים- לעוף. 30. אתר מועדף:www.musicians.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק):כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך:לא הצלחתי לשמור גובה בטיסה הראשונה שלי. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:שאלה קשה...אמ...לא יודע. 36. אוספים: ברגים (מעל 500) 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא לטוס אף פעם/ לא לנגן אף פעם. 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה:בר'? 39. ספר מועדף: "זה" של סטיפן קינג. 40. עיתון מועדף: מעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:אין...לא רואה הרבה טלויזיה. 42. כמה טיפ אתה שם:10 שקלים 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: רבין. 44. מפלגה: עבודה/ שינוי 45. חום או קור:חום 46. מכתב דואר או אי מייל:מייל 47. זמר אהוב: תום פטרובר- היהודים. 48. זמרת אהובה: אורית שחף- היהודים. 49. להקות: היהודים, משינה, ביטלס. 50. סרט מצוייר אהוב:- 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:סקס, סמים וציפי שביט. 52. אתה שונא אנשים ש..:שונאים מוסיקה 53. אתה שונא מקומות ש..:אין בהם מוסיקה. 54. אני אוהב/ת:מטוסים, מוסיקה. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: הסקסופון שלי. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: מטאליסטים ולוחמי נ"מ. 57. מה הכי מגעיל אותך: מטאל. 58. מה את/ה הכי אוהב?:מוסיקה טובה. 59. משפטים שלך לסיכום: אני רוצה להודות להוריי שהביאו אותי עד הלום ובמיוחד לאלוהינו אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמיים ובארץ! מזל שהוא ברא לנו בייקון! :D

אוףףףף...אמא אמרה לי לקום מהמחשב..

אז נשחק מחר! מבטיחה לכם. חחחח...ואני הערפדית הראשונה שמעתם?!? חחחחחחחחחח...לילה טוף לכם, ומחר חסר לכם שלא תביאו אותה בשאלות כן??.. ביוש, דרוש.

../images/Emo32.gif לפני שאני הולכת לעבודה...

כן, כן... התחלתי לעבוד! גם אני נכנעתי ללחצי המלצרות והתחלתי למלצר... אני עובדת עכשיו במרינה בהרצליה באספרסו בר שקוראים לו ביאנקו ובגלל זה אני ערה עכשיו (אני לא סתם משועממת) אז יאללה.. שיהייה לכם אחלה יום ויש!!!! התחיל החופש!

מזל טוף מותק!..

אם אני אהיה בסביבה אני אקפוץ לבקר.{קפוצ'ינו על בעל הבית נכון??...הרי יש לי קשרים שם...חחחחחחח...}

למעלה