פעם דרסתי בשיעור את מוני מושונוב ובכל זאת קיבלתי רשיון ....
ל ל י ס ו ש New member 31/3/04 #163 מזל"ט!!!!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
T troublews mayker New member 31/3/04 #164 בוקר טוב!!!!! מה נשמע אנשים? איזה כיף יצאתי סוף סוף לחופשת פסח! אני יודעת שזה לא כזה קשור.. אבל סיימנו לנקות את הבית לפסח. סוף סוף יהיו לי חיים אמא שלי תרד לי מהגב.
בוקר טוב!!!!! מה נשמע אנשים? איזה כיף יצאתי סוף סוף לחופשת פסח! אני יודעת שזה לא כזה קשור.. אבל סיימנו לנקות את הבית לפסח. סוף סוף יהיו לי חיים אמא שלי תרד לי מהגב.
S sh53 New member 31/3/04 #165 גמרת לנקות אצלך? מוזמנת לעבור אליי ולהתחיל לנקות ולקרצף אצלי דברים כאלה לא מספרים, את לא יודעת?
T troublews mayker New member 31/3/04 #166 אל תדאגי גם את תסיימי בקרוב.. ותאמיני לי שכשתסיימי לנקות את תרצי לעמוד על הגג של עזריאלי ולצרוח את זה.. (אני קצת מגזימה.. )אבל הבנת את המסר?..
אל תדאגי גם את תסיימי בקרוב.. ותאמיני לי שכשתסיימי לנקות את תרצי לעמוד על הגג של עזריאלי ולצרוח את זה.. (אני קצת מגזימה.. )אבל הבנת את המסר?..
נ נינושש New member 31/3/04 #169 אוויש איזה כי לך..! הלוואי ואנחנו פה היינו מסיימים לנקות.. דייי נמאס כבר.. לנקות ולנקות בעעעעע