מנצלת הודעה...
מחכה לאהבה. ממש בא לי לבכות לדפוק ת'ראש בקירות אני ילדה כל כך מתוסבכת נמאס לי מכל המחשבות שהורסות לי ת'חיים נמאס לי מהכל ומכל האנשים מה קרה? גם אני רוצה אהבה.. לא רוצה לשמוע על חברות שמצאו את האחד, רוצה גם אני להיות איתו ביחד באמת שכבר אין לי כוח יותר לזיבולי שכל מתי תבינו שאני לא יכולה?? אני לא כזאת ילדה שבאה וישר מתוודה אני ארגיש רע ובמבוכה...זה מה אתם רוצים??...אז בבקשה, אני אלך ואגיד לו, שיותר אני לא מוכנה לסבול,אני אוהבת אותו יותר מכל. אבל יש לי עוד מלא בעיות החבר הכי טוב שלו גם אצלי במחשבות... אני לא יכולה ככה יותר,זו ממש בעיה לחבר שלו יש חברה ואני מרגישה קנאה או שזו לא קנאה מתוך אהבה,אלא קנאה באהבה, הם אוהבים וזה נחמד, שיש מישהו לצדך,בטוב וברע. שיגיד מילה טובה ושיגיד אני אוהב אותך, זה כל מה שאני צריכה, מה עשיתי שלא מגיעה לי אהבה? אני רוצה להיות נאהבת באותה מידה. נראה לי שאני משתגעת, לכולם יש חבר או חברה ואני לבד..ממש בדד מרגישה לבד ובלי אף אחד... אני בכולם מקנאה...כי יש להם אהבה. מתי אני גם אוכל להגיד שיש לי חבר? אני רוצה לצעוק ושכל העולם ישמע, אני רוצה אהבה! אני יודעת שהיא תגיע,אני אחכה לה, אבל מספיק עם הקנאה...היא מכניסה אותי לדיכאון ואני מרגישה נורא. כבר יומיים שאני מסתובבת עם עיניים חצי עצומות בא לי לבכות,בא לי למות, אני כבר לא יודעת מה לעשות נמאס לי מהכל וזה כבר ידוע, חצי עולם ואחותו כבר שמעו את הבלבולים שלי על החיים לפני כמה ימים חשבתי שהם יפים, אני עדיין חושבת כך אבל החיים לא מושלמים הם לא נראים הכי ורודים לפעמים זה לא שיר דיכאון או שיר על פרידה זה שיר על ילדה שאין לה אהבה, והיא צריכה מישהו לצידה שיאהב אותה שידאג לה שיגיד מילה טובה אם רע לה יש לי הרבה מחשבות בראש על אהבה מתי היא תגיע ואיך ומה.. בינתיים אני פה מחכה מחכה לבחור שייתן לי אהבה. כבר שמתי עין על כל כך הרבה בנים אבל הם לא נשארים הם באים והולכים אבל רק אחד לא הלך נשאר וחיכה כשאני מדמיינת אותו נותן לי נשיקה אני נמסה לדעתי רק בו אני מאוהבת אני מקווה שאין לו אף אחת אחרת. כשאני רואה אותו אני מייד הופכת למאושרת כשהוא מחייך הוא מאיר לי את היום וכשהוא מדבר אליי אני בכלל בתוך חלום! השיר הזה אולי קצת עצוב אבל בשביל ילדה שעוד לא מצאה אהבה הוא תקווה תקווה שאולי יבוא אהובה ויגיד לה שהוא אוהב אותה רק לו אני מחכה לבחור שבו אני מאוהבת מחכה ליום בו הוא יגיד לי את מה שאני חושבת אז בינתיים אני פה מחכה...לאהבה. החלטתי גם אני להיות מוכשרת....חחחח...תודה למי שקרא,מקווה שאהבתם את השיר שלי על אהבה. לאב יו אול, דרוש.{אכן כן,מאוהבת הילדה...}