אוקיי עכשיו כשכולם ענו
הייתה לי שיחה עם חבר טוב שלי, שהיה אתאיסט עד שדיברנו על יש אלוהים או אין אלוהים. הוא עשה לי - כל העולם והייקום הזה נבראו ע"י אלוהים, אז מי ברא את אלוהים בעולם שמעלינו ? ומי ברא את האלוהים שברא את האלוהים...וכן הלאה..(והוא אגב בא מרקע של מחשבים (הרבה לוגיקה שנטחנה לו בראש)) אז אמונה ולוגיקה הם לא דברים מנוגדים, כי בכל דבר יש לוגיקה, ומתמטיקה היא הרי האמת האבסולוטית, עכשיו דרושה פה הבנה פיזיקלית מסויימת, אבל מי שלא מבין, שפשוט יקבל את הדברים כפי שאני אומר אותם, כי הם באו מגדולים ממני, וזה מוכח מתמטית: הייקום שלנו מורכב ממרחב וזמן, ולמעשה המרחב והזמן הם אחד, לא יכול להיות מרחב בלי זמן (העובדה לכך אגב ניתנה כאשר עשו ניסוי על מנת לאשש את התאוריה, שבו שמו שעון אטומי על מטוס (שעון שמודד יחידות זמן לפי קצב הרעידה של האטום) - ומה שאומת הוא שככל שנעים מהר יותר במרחב, כך הזמן נע לאט יותר - משמע שאם בנאדם היה נע במהירות האור - הזמן בשבילו היה עומד מלכת. להמחשה: אם שני אנשים היו נולדים באותו הזמן בדיוק, ואחד מהם היה נכנס לכלי שמאפשר לו לנוע קרוב למהירות האור - והיה חוזר מהמסע שלו במרחב - הוא היה חוזר צעיר יותר באופן יחסי לבנאדם שנולד איתו באותו הזמן (או במילים אחרות - הזמן היה מאט בשבילו). זה הביא למסקנה שלייקום שלנו יש נפח, והוא לא אינסופי. מה יש מעבר לייקום - אי אפשר לדעת. אבל מה שמוביל למסקנה שיש אלוהים (יישות מטאפיסית שיצרה את העולם שלנו) - זה שאם הייקום התחיל מהמפץ הגדול - והמפץ הגדול הוא הרי גם תחילת הזמן, אז צריך להיות משהו "לפני הזמן" שיצר את הזמן והמרחב עצמם. והם העולם והייקום שבו אנחנו חיים. ועכשיו תעזבו לרגע את המתמטיקה ופשוט תסתכלו על כל מה שקיים מסביבכם, ותחשבו לעצמכם איך זה בכלל שאתם קיימים, איך זה שכל מה שמסביבכם קיים, הרי אתם לא הייתם 'אמורים' להיות קיימים, 'אמור' היה להיות כלום. אבל אתם קיימים בכל זאת, ומשהו יצר אתכם. והמשהו הזה יצר אתכם לפי לוגיקה מסויימת, שמשקפת אותו בעצמו. כי כשמשהו קיים - הוא משקף את בוראו. אנשים לוקחים את העולם שהם חיים בו כמובן מאליו, ושוכחים לראות לרגע את האמת שמסביבם, ואת כל העומק שסובב אותם, עומק אינסופי מרהיב ביופיו.. האדם נולד לאמת, לשקר הוא מתרגל (כשהחברה מטמיעה בו קונספטים שגורמים לו מאוחר יותר לתפוס דברים כמובן מאליו). זה שאתם כאן זה לא מובן מאליו..זו מתנה שניתנה לכם, ולכל אחד ואחד כאן בעולם יש ייעוד שמהותו היא לשדר אור ואהבה. כשאתם משדרים אור ואהבה אתם מקבלים אותם בחזרה עשרות מונים יותר. מחשבה יוצרת מציאות, וכל מציאות אשר תחפצו בה תהפוך לאמיתית..אם תאמינו בה.