תבשיל כפרי

y o g a y o g a

New member
הו וואו יפה ../images/Emo2.gif

נעליים כל כך כל כך יפות!
הצורה של החצאית בקצה לא ממש הגיונית סימנתי לך בירוק. מה עם קצת שוונצים בקוקו? אם את לא רוצה ממש כאלה קטנים ודקים, את יכולה להוסיף קבוצות שיער. דוגמה בקובץ. לפי דעתי זה יוסיף. מקסים

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif יאי היא../images/Emo99.gif

הפוני קצת ישר מידי לא? והיא ממש יפה הנצנוצים מוסיפים המון!!!

תיקון קטן

ובדרך גם מחקתי את מה שנשאר מהאוזן
שוונצים, קו צהוב בחצאית. את הפוני אני אשאיר ישר, לא יצא טוב כשעיקמתי אותו קצת. ותודה על התגובות
מה לדעתכן אפשר להוסיף לחצאית ורלגליים? האיזור הזה קצת ריק לטעמי..

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

אולי גרביים? עם פסים או לבנות לשיקולך

shronet

New member
../images/Emo99.gif

אבל זה לא ממש דולי הוגוורטס
דולי הוגוורטס צריכה להיות עם חלוק וגלימה עם סמל הבית וזה... אבל היא יפה בלי קשר! הכל בגדר המלצה, כי הדולי מדהימה גם ככה. שיער וואו
אני מציעה לך לנסות להצליל את הקווים של החלוקה לקבוצות או לעשות אותם קצת יותר דקים... השוונצים מאוד הוסיפו! בחלק התחתון של הקוקו הקבוצות כאילו עולות אחת על השניה מהצדדים, נראה לי שכדאי לצייר אותן עוד אחת ליד השניה ולא על השניה. אוזניים הן ניראות נורא נפוחות... באוזן הימנית (שלה) יש מן קו אדום כזה שנראה לא קשור... הפונפון חמוד^^ ז'קט ממש יפה. לפי דעתי יש קצת יותר מדי כפלים בשרוול השמאלי (שלה), אבל אם את אוהבת את זה ככה... חולצה תעשי צל מתחת לחזה, כמו שעשית בז'קט. זה לא הגיוני שבז'קט למעלה יהיה קו מתחת לחזה ובחולצה לא. הכפלים ממש יפים
חצאית ממש יפה והפס הכתום ממש הוסיף. כדאי להוסיף לה עוד גוון יותר בהיר או להשתמש יותר בגוונים הכהים, כי זה נראה כאילו באמצע הכפלים יש שטח גדול מדי באותו גוון. הנעליים מדהימות, אהבתי מאוד את הברק שעשית להן. זהו, מקווה שעזרתי

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאחלה תגובה ../images/Emo45.gif.

הדולי ממש מקסימה
. אפשר להוסיף לרגליים גרביים לבנות ללא כפלים
.

אני אתקן מה שאמצא לנכון

חלק לא קטן מהתיקונים מתקנים את הסגנון האישי שלי. למשל, זה שלדעתך דולי הוגוורטס צריכה להיות עם גלימה. הארי פוטר הוא בעקרון ספר, לא סרט, ובספר מדמיינים וזה חלק מהיופי (מצטערת שאני שופכת את זה פה, אבל נמאס לי שכולם חושבים שהארי פוטר נראה כמו בסרט :-\). אבל תודה על התגובה

shronet

New member
גם אני קראתי את הספרים...

בדיוק עכשיו אני קוראת בפעם ה 100 את הרביעי
אבל גם בספר עצמו כתוב שהם צריכים לקנות את הגלימות והחלוקים וזה... אבל שוב, איך שבא לך.

Dreams2

New member
לא הייתי פה הרבה זמן..

חדשה.. בייס מדולקט ונראה לי ששחכתי הצללה מתחת לדברים..

../images/Emo140.gif

השער גושי והקטע שהכי למלה הוא בצורה כזאת יותר מדי בולטת. החולצה חמודה אהבתי את הרעיון שלה המכנס מוצלל בגושיות תצלילי על!

Dreams2

New member
תודה

תוכלי בבקשה לפרט מעט יותר בקשר לשיער? אני רוצה לתקן אותו

../images/Emo140.gif אוקי

הקטע שסימנתי באדום הוא בולט יותר ממה שצריך, האם ניסית לעשות תלתלים? אהם הם יצאו קצת מחוצים ולא מובנים, אולי תנסי להחליף פלטה. כאן יש את המדריך שלי לתלתלים בהשראת המדריך של לאה, כאן (כמובן שאת לא חייבת להשתמש בו או אפילו להסתקל עליו)

pqCAT GIRLpq

New member
כמה דברים קטנים

בירוק זוהר איפה שאת צריכה להצליל (מתחת לחגורה ומאחורי הגוף) בכחול איפה שהיית אמורה להמשיך את השיער כי זה נראה קצת עם קרחת החותלת הצהובה ברגל תעגלי את הסוף שלה כלפי מטה

למעלה