תבשיל כפרי

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo99.gif.

יש יותר מידי כפלים בחולצה ובמכנסיים לטעמי.

היא ממש מקסימה ../images/Emo13.gif

ההשראה מKH היא בשיער? בכל מקרה, היא מקסימה
אבל יש הבדלי רמה בין החלק העליון לחלק התחתון (מכנסיים.). החולצה לא סימטרית במיוחד (נתעלם מהכתפיים והחזה
זה לא מפריע), אבל המכנסיים סימטריות (העתק הדבק?). יותר מידי סימטריות מפריעה, לדעתי, בחלקים גדולים. גם יש בהם יותר מידי גוונים, כשיכולת להשתמש בפלטה עם הבדלי גוונים גדולים יותר וולהצליל עם פחות גוונים. אני מציעה לך לשחק עם זה (את מוכשרת ויכולה להגיע לתוצאות טובות יותר
) אה, באמצע המכנסיים, יש קו שחור, במקומות תציירי קפל אחד, כמו שציירת בשאר המכנסיים, זה נראה טוב יותר |קטנוניות| הגרביים והנעליי מקסימות, אבל קצת מפריע שהחורים בגרביים סימטריים |קטנוניותיתר| אבל הדולי מקסימה

Cool Simsit

New member
בייס שווארי

אני יודעת שהיא גרועה.. אבל גמאני גרועה בזה אז תעזרו לי!!

Cool Simsit

New member
פליז תענו!! זה דחוף!!

ובכלל אתן אף פעם לא מגיבות לי!! אז פעם אחת אני מבקשת שתגיבו ותעגרו שלא יצא כיעור!!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתגובה ../images/Emo13.gif.

-שיער- -יפה שעשית קבוצות,אבלך זה נראה כאילו הפסים הצבעוניים קובעים את החלוקה לקבוצות.הפסים הצבעוניים צריכים להיות פשוט על השיער בלי קשר לקבוצות.מצורפת דוגמא [בייס-דיספירד אלמנטס]. -הקבוצות נורא עבות.הן צריכות להיות קדות יותר ורבות יותר-אחרת השיער נורא גושי. -הקבוצות מתקדמות בעיקומיות ללא סיבה.עיקומיות כזו היא במידה והשיער נתפס בגומייה/סיכה/ברווז וכו'.הקבוצות צריכות לגלוש רגיל,כי השיער שלה בעצם גולש על הקרקפת.סימנתי לך [כחול] איך זה בערך צריך להיות
. -השיער צריך להתעגל פנימה ולא החוצה [בירוק]. -הקבוצות נורא גושיות-תעשי שהצללה של הקבוצה היא על כל הקבוצה ולא רק במרכז,וגם שהקבוצות יהיו דקות יותר. -בשורשים-הגוון השני צריך לחלק את הקבוצות ולהתאים את עצמו לפיהם,וכך גם טיפה הגוון הראשון. -השיער צריך להיפתח החוצה ולא פנימה-הוא לא מחובר לקוקו מיסתורי [
] מאחורי הראש[אני מקווה
.] [באדום] -לשיער צריך הליות חלק אחורי-כלומר חלק בבפנים [
] שלו שמוצלל בעזרת הגוונים הכיהים יותר.פה הוא צריך להיות בקטע שסימנתי בתכלת. -בחלק האחורי צריכות להיות קבוצות-בדיוק כמו בכל השיער. -הפסים הצבעוניים שעל הקרקפת צריכים להתחיל מהשורשים. -חולצה- -החולצה מוצללת לפי הגוף.בגופנו אין כפלים-בחולצה יש.לכן מצלילים את החולצה עם כפלים-לא לפי הגוף.צירפתי לך כמה דגומאות להצללה נכונה של חולצה,עם כפלים
. -בחזה האור צריך להתמקד בשני מוקדים עקריים [
] כל ציצ בנפרד [בכתום].האור לא מתמקד למעלה. -בין הציצים צריכים הליות כפלי מתיחה-במיוחד בחזה גדול [באדום] -הרשת צריכה להיות מוצללת,כמו כל דבר-יש לה אור וצל.תעשי במרכז הרשת גוון בהיר יותר ובמרכזו [
] גוון עוד יותר בהיר.בהצללת רשת המעבר בין הגוונים צריך להיות גדול. -תצלילי את הפס שמתחיל ומסייפ את הרשת. -הכתפיות לא מוצללות נכון-האור נמצא בקצה אחד והחושך [
] נמצא בצד אחר.האור צריך להיות באמצע-לאורך כל הכתפייה-ולא להגזים,רק מעט אור ומעט חושך. -כללי- -אין הצללה על.תעשי פס בעובי פיקסל מתחת לשיער/בגד בצבע השני בפלטה,ואחר מכן תמשיכי להצליל מתחת עם הגוןונים האחרים-בלי הגזה כמובן
. מקווה שלא נעלבת ואני מצפה לראות תיקון
.

הנסגדת

New member
[: Cos after all..you my wonderwall

אני תמיד רואה את השירשור כשהוא כבר מלא. Damn it. בייס מאקסנדורה. ככה אומרים את זה?
הסיפור המלא בשדח"ם הקודם *מומלץ*. אשמח לקבל תגובות על שני הסוגים שיער [: לילהטוב D:

l ANGIE l

New member
היא מדהימה!

עם מייבש השיער זה מקורי יותר אז אהבתי יותר אותה.. אבל אני בכלל ממליצה לך להשקיע עוד קצת ולעשות אנימציה שתשלב את שתיהן... D:

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif

אואזיס
. cause maby youre gonna be the one that saves me and after all youre my wonderwall
|בורחת|

הנסגדת

New member
בהחלט O:

אחד השירים הכי טובים שיש O: התמכרתי אליהם. זה כבר מתחיל להדאיג. אבל מה עם הדולי?

Little Chiwawa

New member
עאהאה זה לא אמיתי!

בבקשה תגידו לי שזה לא אמיתי! *משפשפתאתהענייםורואהשישכאןילדהשצריכהלמות* הסוליה של הנעל עגולה..מוזר לי. אעהאאהאהא לא נכון תגידי לי שלא את עשית את השיער הזה! בבקשה תגידי לי! לכי מפה י'מוכשרת(אעהאעהא לא אל תלכי מפה בעצם אז מוכשרת!)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo99.gif

פחות הצללה מתחת לשרוכים של הנעליים [כי היא לא כזאת בולטת
] ומוות ביסורים.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifלא רצחו אותך כבר ../images/Emo7.gif.

*מביאה סכין קצבים*

למעלה