תבשיל כפרי

pqCAT GIRLpq

New member
שכחתי להגיד משו

בגלל השעה.. נראה לי.. אהבתי מאודד את הכפלים בחולצה ובמכנס
את השוונצים יהיה נחמד לעשות יותר קרוב לשיער הפלטה השחורה שליד הדולי בקובץ זה בשביל החגורה כי ההבדלים שם גדולים בחולצה את השיער לא לסיים כ"שפיץ" כזה אלא יותר ישר.. מקווה שלא נעלבת ממשו

א ל א ו ר

New member
תגובה די בונה!

אוקיי תגובה אני חצי ישנה חצי ערה אז לא יודעת מה ייצא מהתגובה הזאת חח...: שיער- בנקודה הכחולה חסר ברק... בכל החלק האדום אומר שהיא קרחת קצת הקווים האדומים שציירתי לך בסוף השיער זה אומר כאילו שוונציקים או משהו.. רציתי בקיצור להראות לך שהצורה של השיער לא כל כך הגיונית... אבל חמודה! חולצה- מאד יפה! אין טעיות לפי דעתי! מכנס+חגורה- בחגורה משהו מוזר! לא יודעת מה.... אולי הצורה שלה קצת.... ההצללה במכנס היא הצללה יפה ונורמלית אבל לא יצא לך משהו לא יודעת איך להסביר.... גרב- הגרב מאד יפה! קן האור האמצעי שלה קצת רחב מדי... לא שאני יודעת משהו אבל תיקנתי אותו קצת.... ונעליים- אין טעיות לפי דעתי ממש יפות! כללי: דולי ממש יפה מושקעת! יש לך קצת מאוד טעיות ואת מאד מוכשרת מקווה שתתקני ועזרתי קצת!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif

יא אני ממש אהבתי את השער הצורה והכול גם השמלה מדהימה אולי תוסיפי לה צמיד לרגל או משהו היא דיי רייקה ברגלים הדולי ממש יפה

l ANGIE l

New member
היא ממש יפה

כדאי לך להוסיף גרביוני רשת או משו ברגליים כי היא באמת קצת משעממת ביזור של הרגליים...

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifהצלילי מתחת../images/Emo13.gif

והדולי מאד יפה.אהבתי אותה
רק מה שמציק לי שלשמלה יש רק קפל אחד
וזהו, השאר מושלם

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifאז לפחות תעשי

קפלים עדינים כאלה.. ואני לא רואה שזה מוצללצ, אבל זה בטח בגלל הבייס=/ שיהיה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifממש מקסימה ../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif.

-תמשיכי להצליל עם שאר הגוונים. -מפריע בכפלים שיש שני כפלים,וכל כפל הוא על רגל,מה שמשווה מראה שהצללת לפי הרגל.תוסיפי עוד כפל חביב
. -יש יותר מידי גוונים בנעליים,לדעתי.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif זה ממש יפה!!

במכנס אני מצאיה לעשות כפלים שרואים אותם כאלה יוצאים כמו שלפעמים עולשים בגרבים (לא הבנת נכון
) היא ממש חמודה

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif נראה לי...

והייתה לי בהודעה שעברה שגיאה ושחכתי מה היא לא משנה

למעלה