דנה נעים להכיר
S super cat New member 28/8/05 #17 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifיא ממש אהבתי השער ממש מדהים!!!!! יאי היא ממש חמודה
ה המפלוץ קריימר New member 28/8/05 #34 שמיכי ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif היא מקסימה \מאוהב| והדובון אכפתלי וואו!
M Miss Naama New member 28/8/05 #189 ../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif, אוח, גאהד! O:../images/Emo7.gif מדהימה! את כל כך מוכשרת ההצללות שלך מדהימות! נפלאות! ג'יש. אני מתחילה לחשוב שהישראליות הן הדולריות הכי טובות שיש D: |משוחדת| [עזבו אתכן מג'יידן, לנו יש מרב!!!1 ]
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif, אוח, גאהד! O:../images/Emo7.gif מדהימה! את כל כך מוכשרת ההצללות שלך מדהימות! נפלאות! ג'יש. אני מתחילה לחשוב שהישראליות הן הדולריות הכי טובות שיש D: |משוחדת| [עזבו אתכן מג'יידן, לנו יש מרב!!!1 ]
L lady from the hell New member 28/8/05 #75 ../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif היא מדהימה הציור שעל הכותונת סגיד אבל השמיכי יותר את, את, את... צריך לאסור אותך
../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif היא מדהימה הציור שעל הכותונת סגיד אבל השמיכי יותר את, את, את... צריך לאסור אותך
G GalGul000 New member 28/8/05 #80 טוב יאללה. חוק חדש לשדח"ם. אסור לפרסם דוליז מושלמות זה גורם לבעיות נפשיות אצל כמה מהאנשים. ביניהם אני. זההה זהההההההה זה כזה יפה השיעררר והכותונות הציור על הכותונת!!!! אלוהיםםם והשמיכי והכל
טוב יאללה. חוק חדש לשדח"ם. אסור לפרסם דוליז מושלמות זה גורם לבעיות נפשיות אצל כמה מהאנשים. ביניהם אני. זההה זהההההההה זה כזה יפה השיעררר והכותונות הציור על הכותונת!!!! אלוהיםםם והשמיכי והכל
ה הנסגדת New member 28/8/05 #183 לארנב שלי קוראים שמיכי. אבל זה בגלל שהוא נכה . היא כלכך חמודה צלילי על הראש. הו היא כה חמודה
Y y o g a y o g a New member 29/8/05 #235 אני עושה תודה קבוצתית ../images/Emo3.gif אתן מקסימות. באמת. אווו המון המון תודה לכולן שימחתן אותי מאוד
אני עושה תודה קבוצתית ../images/Emo3.gif אתן מקסימות. באמת. אווו המון המון תודה לכולן שימחתן אותי מאוד
S super cat New member 28/8/05 #36 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif היא ממש יפה תעשי לה שער מאחורי הראש גם! היא ממש ממש יפה אהבתי
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif היא ממש יפה תעשי לה שער מאחורי הראש גם! היא ממש ממש יפה אהבתי
S super cat New member 28/8/05 #52 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif חח לא יודעת אולי לא צריך... בלע אני טיפשע
ה המפלוץ קריימר New member 28/8/05 #55 |נדחפת| שיער מאחורי הראש - בשמאל השיער רפוי במיוחד, בימין השיער כמו קוקיה רגילה. דולי חמודה