ש - א - ל - ו - ן - !

טלוב

New member
נו, זה עדיף מלהתכונן למתכונת במחשבים :\

שם: טל תאריך לידה: 12.11 (דמט.) עיר: ק. חרושת/טבעון תוכניות אהובות: בנות גילמור, סימפסוןס.. ממ.. שכחתי. להקה,זמר,זמרת אהובים: P: סרט אהוב: P: האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? ממש מעט. לא יכול :\ האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? אופקורס האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? נראה לי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושב האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? טחח יש\אין חבר: יש. גם חברה יש. גובה: 178 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות: בכית? לא צחקת? כן חיבקת מישהו? לא ): עשית שטויות? ממ.. אה, כן רבת עם מישהו? לא קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע, מחשבים )))': מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? נה.. האדם האחרון שהתקשר אלי- דין האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מאיה המקום האחרון שהייתי בו: הבית של יועד הסטיה שלי היא: חח הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- כל מיני דברים.. תכונה טובה שלי: אני נחמד :] תכונה רעה שלי: אני מוליך שולל אנשים וגורם להם לחשוב שאני נחמד. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא Oם האם צחקת על מישהו בעל מום? לא >< האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא יודע לצעוק. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא P: תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? בסופר יש את השוקולדים והאגוזים האלה שרק מחכים שתכניס אותם לפה, ו... כן. X: יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? הרבה אכלת משהו לא כשר? בטח אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא X: הפרת הבטחה שהבטחת? אני חושב.. השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? עץ מבחוץ, לבן מבפנים, כחול בנפשו באיזה בושם אתה משתמש? כל מיני.. פעם ב- אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא כזה P: מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני? רשע?
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמבינים את החשיבות של זה (סכנות/הגנה וכו')? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום.. ראשון. חיבקת מישהו/י? יום.. ראשון. מישהו/י חיבק/ה אותך? רגע.. כן, יום ראשון. עישנת? לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? בירה שחורה לפני כמה שבועות. נחשב? השתכרת? לא השתכרתי.. נו, מציקים. שכבת עם מישהו/י? יום שבת ): היית במועדון? חח שנה? + - לבשת חצאית? פורים כלשהו בטח
קנית בגד? אוהו.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לא :(( שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר.. היום: באיזו שעה התעוררת? 8 בבוקר. מה/מי העיר אותך? רעמים!!!! הרבה!! חזקייםםםם!!!1! מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? רעמים הרבה חזקים, נו מה היה השיר הראשון ששמעת? lil' blooded ridin' hood של צ'ילדרן מה אכלת? ספגטי, פשטידה.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? וואו, לא יודע איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: חח קשה את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? אני נחמד. (האהא - שוב עבדתי עליכם!!) את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא כזה את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? מאוד את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? מאוד2 את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? מאוד8 את/ה אוהב/ת את עצמך? כן בזבז/נית או חסכנ/ית? תלוי על מי. בנאדם ש:צד בלילה ישן ביום. שונא/ת: הכוונה אלי? אמ, שונא ששמים לי יותר מרק מקוסקוס. אוהב/ת: שוקולד. ולעזור :} מתגעגע/ת אליו: דין חסר לך: דין עושה לך טוב להיות איתו: דין. הכי מצחיק: יועד הכי דפוק: יועד, כפרעליו הכי מוזר: ממ.. הכי כיף לדבר איתו: ..נו יש לך פלאפון? יש למי אתה מתקשר הכי הרבה? דין. ויזרקו אותי מהבית יום אחד בגלל זה. איזה צלצול יש לך? אנג'לס של ווית'ין הקול הכי יפה ששמעת? ?_? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? P: את רוצה להיות זמרת? בטח. את רוצה להיות שחקנית? לא ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ממש לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אולוויז איפה את רוצה פירסינג? רחוק ממני אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דבריםםםםם. בתכלס מליון שקל זה לא כזה הרבה. פורום אהוב: זה. באיזה פורומים את כותבת: בזה. יש לך חברים בפורומים? בזה |אהא| מי האדם האחרון שדיברת איתו? אוליי/ורד מה את עושה עכשיו? מעביר מלא ג'יגות לדיסקים כדי שיהיה מקום להורדות בלתי חוקיות חדשות. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? Turisas מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע- מילים ולחן. בטלויזיה- האוצר הלאומי. מה התוכנית האחרונה שראית? משפחת סימפסון מה הדיסק האחרון ששמעת? האחרון של ווית'ין. מה החלום שלך? ממ.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן! בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מי יאמין שחסידה הביאה אותי לרחם של אמא? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושב היית בחקירה משטרתית? לא זה לא היה שאלון כיפי..

טלוב

New member
זה מעצבן.

ואני לא מבין שום כלום מהמיקוד!! אין מחסנית? יש מחסנית כשזה באוטומט עצים? מה לעזאזל? ולמה להוריד לי את כל מה שלמדתי במחצית א'? ))):

Mullen2004

New member
חומר קשה.

חושב שאני זוכר עוד משהו. סגרתי את ה 5 יח' עם 85. אבל אתה חייב להודות שאוטומטים זה פשוט כיף.

Mullen2004

New member
יהיה לי מלא כי אני עושה יג'

למרות שממש לא בא לי, אבל אין לי ממש ברירה.

Musta Susi

New member
איזה כיף לך

אתה מעדיף לעמוד במחסומים כל היום ולחזור הביתה פעם בחודש¿ (לא יודע אם אני הולך לעשות את זה, סתם דוגמה)

Mullen2004

New member
Hell no.

בגלל זה נרשמתי ליג', הרבה חברים שלי שלא רוצים קרבי נתקעו בכלל צה"לי עם פרופיל 97.

Musta Susi

New member
הם היו פציפיסטים או שסתם לא אוהבים

"לענות" את עצמם בשביל להיות בכושר?

Mullen2004

New member
הם דווקא בכושר והכל...

ולא פציפיסטים, אבל לא בא להם שיטחנו אותם מאחור 3 שנים. הם רוצים כמוני לצאת עם מקצוע מהצבא.... נראה לי :S

למעלה