../images/Emo41.gif../images/Emo9.gifאניאני
[lol מה את עושה פה? לא זכור לי שאת גם בפורום הזה XD] שם: שירן [= תאיך לידה: 11.11.88 עיר: עדין לא עיר. עין שריד. תוכניות אהובות: פריקים וגיקים להקה,זמר,זמרת אהובים: מיוז, דרים ת'יאטר, אוורגריי סרט אהוב: מסור, סיילנט היל, קיוב האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן מזמן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: עדין אין [: גובה: 1.65 [אולי קצת יותר] פריסינג: יש אינדיסטריאל חתיך, והליקס קעקועים: יהיה
ב24 שעות האחרונות: בכית? נופ.. צחקת? כן חיבקת מישהו? טל [: עשית שטויות? לא נראה לי ^^, אבל דיברתי שטויות רבת עם מישהו? לא קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? מאוהב זאת מילה חזקה..אממ לא הדבר שהכי קשה לך איתו: לא קשה לי בינתיים עם כלום מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מנכ"ל בורגרקינג. סתם לא יודעת

האדם האחרון שהתקשר אלי- איליה [: האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איליה, בעצם עכשיו טל המקום האחרון שהייתי בו: עם טל בכיכר הגדולה הזאת בנתניה P: הסטיה שלי היא: אני לא סוטה
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הרישיון שלי אני חושבת P= תכונה טובה שלי: אני חמודה [: תכונה רעה שלי: אממ סולחת יותר מידי בקלות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא איכ. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן P: |רעה| האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא ממש זוכרת,לא נראה לי שממש צעקתי.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא.. תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? אכלתי משו במכולת
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? בינתיים לא [: אכלת משהו לא כשר? בטח! אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה? אממ לא? הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? קצת ;} מה צבע החדר שלך? כחול ולבן..זה החדר שלי באיזה בושם אתה משתמש? דאלי, נועה, פויזן אתה אוהב לענוד תכשיטים? יאפ מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת, אבל הרבה
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים |קיטשית|
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? איזו נשיקה? ;] חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? שבוע השתכרת? שבועיים ככה שכבת עם מישהו/י? ;] היית במועדון? שבוע לבשת חצאית? חודש+ ;] קנית בגד? שלושה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול

הקדישו לך שיר? הרגע XD שיפרו לך את המצברוח? לאחרונה תמיד יש לי מצב רוח טוב
היום: באיזו שעה התעוררת? 10:15 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "יפה לי בתור מרשמלו כחול?" [
עזבו] מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר? P: מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת

מה אכלת? סלט [4 פעמים היום!] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? האמת שהצבא איזה כיתה את: כיתת מחכים לצבא
הבנאדם הכי יפה שראית: ואוו יש כל כך הרבה בנים יפים שראיתי

את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? רק אם מישהו יגרום לי לחשוב שיש על מה. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? לא בזבז/נית או חסכנ/ית? תלוי מתי איפה מי ;]
בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אפחד אוהב/ת: את האנשים שעושים לי טוב :] מתגעגע/ת אליו: איליה, בוטן חסר לך: אממ עושה לך טוב להיות איתו: המשפחה, חברים

הכי מצחיק: ללא שום ספק- איליה!!
הכי דפוק: טל XD, סתם טל חמודי, הוא סתם היה דפוק היום P: הכי מוזר: אממ הכי כיף לדבר איתו: הילה, איליה :] יש לך פלאפון? בטח למי אתה מתקשר הכי הרבה? איליה, אמא P= איזה צלצול יש לך? סתם משו הקול הכי יפה ששמעת? מת'יווווו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פרח כחול גדול את רוצה להיות זמרת? לע את רוצה להיות שחקנית? לע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איזו? מקבלים הרבה כסף?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? רציתי בשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דברים
פורום אהוב: זה, מיוז באיזה פורומים את כותבת: מיוז, רוק, סרטי מתח ואימה ובזה יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? איליה מה את עושה עכשיו? ^ את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא שומעת מה את/ה שומע/ת? ? מה הסרט האחרון שראית? החשיכה מה התוכנית האחרונה שראית? דאבל דייט מה הדיסק האחרון ששמעת? אוורגריי- רקריאשיין דיי מה החלום שלך? אמאמ
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן יו זה מפחיד רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חח כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אממממ לא זוכרת
היית בחקירה משטרתית? לא