כנראה באמת משעמם לי:X
שם: אלונה. תאריך לידה: 9/12. עיר: נס ציונה ומבשרת. תוכניות אהובות: שנות ה-70, מירוץ לאתמול, האוס, ריימונד, מלך השכונה, קולמבו. להקה,זמר,זמרת אהובים: נייטוויש.
סרט אהוב: יש המון... אבל העיקריים הם חלון סודי, משפחת סופר על, שרק, סדק במראה, ממומנטו, מוות על הנילוס, יורוטריפ, המופע של טרומן, דוח מיוחד ועוד מלא מלא סרטים:X האם אי פעם עישנת? לא, איכ. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? כן, אבל בקטנה. האם אי פעם נשבר לך הלב? לב זה דבר רכי כזה, הוא לא יכול להשבר.
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? אממ כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת... מקווה שלא
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור
האם אי פעם שיקרת? אממ נו, כן. יש\אין חבר: אין. גובה: 1.62. פריסינג: 7 לובים, הליקס ובגבה. קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות: בכית? לא זוכרת... אבל זה יהיה מפליא מאוד אם לא בהתחשב בעוןבדה שאני בכיינית מדופלמת
צחקת? כן:] חיבקת מישהו? כן. עשית שטויות? כל הזמן
רבת עם מישהו? לא. קנית משהו? לא. :] בימים אלו אתה מאוהב? לא יודעת להגדיר את זה... הדבר שהכי קשה לך איתו: להיות רחוקה מאנשים מסויימים. (וגם מת'
) מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? טוב לי להיות עצמי, תודה. :] האדם האחרון שהתקשר אלי- שני, חברה שלי. :X האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איתי, ידיד שלי. המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי? אני בו כרגע:X הסטיה שלי היא: אין לי סטיות.
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- האנשים שאני אוהבת
תכונה טובה שלי: אני כנה ויודעת להסתכל על הצד החיובי בכל דבר.
תכונה רעה שלי: אני גרועה בעמידה בלוחות זמנים.
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא, למה לי?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא חשקתי, סתם בשביל הכיף.
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אולי, לא זוכרת כרגע אז גם אם כן זה כנראה לא היה ביג דיל:X עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא, בימינו הם כבר לא צריכים עזרה משומה... תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא, אבל מסופרמרקט כן.
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אנשים שאני אוהבת. למרות שאם אני אקריב את עצמי ואמות בשבילם, אני לא אדע בכלל מה קורה איתם וזה יהיה כאילו לא עשיתי כלום, כי הרי אני לא מודעת לכך. אבל לחיות במחשבה שהעדפתי לחיות מאשר שהם יחיו יהיה הרבה יותר אכזרי.
אכלת משהו לא כשר? כן, כשהייתי קטנה והאמנתי ששרימפסים ומדוזות צומחים על עצים.
אתה שומר כשרות? עכשיו כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא שזכור לי. הפרת הבטחה שהבטחת? נראה לי שכן:X השתכרת עד אבדן חושים? לא:X השתכרתי אבל החושים שלי נשארו איפה שהם. מה צבע החדר שלך? לבן?
באיזה בושם אתה משתמש? אני גונבת מאמא
אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן.^^ מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זכור לי משהו מרושע במיוחד כרגע... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים ונמצאים עם מישהו שאוהב אותך ומכבד אותך. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבוע שעבר. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת? נוור! שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר. השתכרת? שבוע שעבר. שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? לפני כמה שבועות... לבשת חצאית? מזמן:X קנית בגד? לא זוכרת... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום. הקדישו לך שיר? מי זוכר? שיפרו לך את המצברוח? היום. :] היום: באיזו שעה התעוררת? 6:10.
מה/מי העיר אותך? אבא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני קמה". מה היה הדבר הראשון ששמעת? את עצמי נופלת מהמיטה. מה היה השיר הראשון ששמעת? Kamelot- When The Lights Are Down. מה אכלת? יוגורט פירות יער. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? משהו שחלמתי עליו. איזה כיתה את: י"א. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת... את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? טיפ טיפה. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? מדי פעם
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? דיי... את/ה אוהב/ת את עצמך? כן. בזבז/נית או חסכנ/ית? משהו מעורב... אני חוסכת במשך המון זמן ואז מבזבזת הכל במכה.
בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אף אחד. אוהב/ת: היא והוא. מתגעגע/ת אליו: הוא. חסר לך: הוא.
עושה לך טוב להיות איתו: היא, ואבא שלי.
הכי מצחיק: אבא
הכי דפוק: הוא, ואיזה שני ידידים פסיכים שלי.
הכי מוזר: לא יודעת... הכי כיף לדבר איתו: היא. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אל סטואי, החברה הכי טובה שלי. איזה צלצול יש לך? משהו ענתיקה של לינקין פארק... נראה לי הרינגטון היחידי שיש לי על הסלולרי (וכן, גם הוא ענתיקה). הקול הכי יפה ששמעת? טאריה:] (נראה לי שיש קולות יותר יפים אבל לא עולה לי בראש כרגע...) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של סנצ'ורי צ'יילד. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן, לרוב. (אלא אם אני נתקעת במצב שמישהו אומר לי שהוא אוהב אותי ומחכה שאני אומר חזרה ונו, אני לא רוצה לפגוע בו אז אני אומרת שאני גם) איפה את רוצה פירסינג? הליקס נוסף ואולי נזם. :] אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המון דברים!
פורום אהוב: נייטוויש
באיזה פורומים את כותבת: זה (מדי פעם), נייטוויש ואממ... טוב נו, חוץ מנייטוויש אני לא ממש מראה נוכחות בפורומים אחרים. יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אני עכשיו מדברת עם שני ידידים שלי, ועם סער. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון, שומעת מוזיקה ומדברת עם אנשים. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן, אמרתי את זה לפני רגע. :X מה את/ה שומע/ת? Kamelot- The Haunting. מה הסרט האחרון שראית? ונילה סקיי.
מה התוכנית האחרונה שראית? ארתור.
מה הדיסק האחרון ששמעת? Nightwish- Oceanborn. מה החלום שלך? להקים משפחה ולהיות אמנית מהוללת. ^^ האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא שזכור לי. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אולי פעם אחת בכל חיי... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן, פעם חשבתי שזה ממש כיף. בנית טירה מחול? כמובן!
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כ"כ הרבה כסף? לא חבל? יותר פשוט לרצוח את הבנאדם. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
עדיין לא.
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי שהייתי בסיטואציה כזאת. היית בחקירה משטרתית? לא.
חבל, דווקא נשמע מעניין.