ש - א - ל - ו - ן - !

demonic goth

New member
שלא תגידו שאני לא כותבת פה!

שם:יוליה תאיך לידה:10.10.88 עיר:ראשון תוכניות אהובות:אני לא רואה טלויזיה להקה,זמר,זמרת אהובים:יד יותר מידי סרט אהוב:אין לי משהו צפציפי האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?חחחחח האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?ממממ אני? האם אי פעם נשבר לך הלב?אני חושבת שכן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?יכול להיות האם אי פעם בכית על מישהו?כניראה האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כניראה האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת?כניראה יש\אין חבר: גובה:שלי? אני 1.60 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות: בכית?לא צחקת?כן חיבקת מישהו?כן עשית שטויות?חח ברור רבת עם מישהו?לא קנית משהו?סיגריות בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:עצמי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי-מרכזת של שבט יהוד האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אולגה[ אתמול] המקום האחרון שהייתי בו:שבט הסטיה שלי היא:צופים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- צופים תכונה טובה שלי:אין תכונה רעה שלי:חופרת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא, איך עושים את זה? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?או , כן , כל כך כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?מממ לא יודעת אכלת משהו לא כשר? ברור . חזיר זה ממש טעים אתה שומר כשרות?צריך לענות ? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? מי אני ? אני הצופה פאקינג נאמנה ... חח השתכרת עד אבדן חושים? כל כך הרבה פעמים מה צבע החדר שלך?אפור כהה באיזה בושם אתה משתמש? כעיקרון ב feraud אתה אוהב לענוד תכשיטים? ממ לא, רק עגילים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?כשמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני די הרבה זמן חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת?כן שתית משקה אלכוהולי? לא השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?חח מה היית במועדון? לא לבשת חצאית? לא קנית בגד? לא השבועה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? ממ ב 12 מה/מי העיר אותך?השקט מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני לא חושבת שדיברתי מה היה הדבר הראשון ששמעת? שקט מה היה השיר הראשון ששמעת? mein herz brennt מה אכלת? טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הכנת פעולות . איזה כיתה את: יב' הבנאדם הכי יפה שראית: ממ סער חחח את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? ממש לא את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? כן את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? לא בזבז/נית או חסכנ/ית? די חסכונית . בנאדם ש: שונא/ת: לא אוהב/ת:כן מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?ממ אין בן אדם מסויים איזה צלצול יש לך? רגיל כזה הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אגם עם טירה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא יודעת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לא יודעת פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: כאן יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?חבר צוות שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? ich will מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? ח לא ראיתי מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים מה החלום שלך?ממממ להצליח בחיים האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא רציתי להתאבד שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא , מה זה פה? בית זונות בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?מממ לא נראה לי היית בחקירה משטרתית?כן

Super Alonit

New member
כנראה באמת משעמם לי:X

שם: אלונה. תאריך לידה: 9/12. עיר: נס ציונה ומבשרת. תוכניות אהובות: שנות ה-70, מירוץ לאתמול, האוס, ריימונד, מלך השכונה, קולמבו. להקה,זמר,זמרת אהובים: נייטוויש.
סרט אהוב: יש המון... אבל העיקריים הם חלון סודי, משפחת סופר על, שרק, סדק במראה, ממומנטו, מוות על הנילוס, יורוטריפ, המופע של טרומן, דוח מיוחד ועוד מלא מלא סרטים:X האם אי פעם עישנת? לא, איכ. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? כן, אבל בקטנה. האם אי פעם נשבר לך הלב? לב זה דבר רכי כזה, הוא לא יכול להשבר.
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? אממ כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת... מקווה שלא
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור
האם אי פעם שיקרת? אממ נו, כן. יש\אין חבר: אין. גובה: 1.62. פריסינג: 7 לובים, הליקס ובגבה. קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות: בכית? לא זוכרת... אבל זה יהיה מפליא מאוד אם לא בהתחשב בעוןבדה שאני בכיינית מדופלמת
צחקת? כן:] חיבקת מישהו? כן. עשית שטויות? כל הזמן
רבת עם מישהו? לא. קנית משהו? לא. :] בימים אלו אתה מאוהב? לא יודעת להגדיר את זה... הדבר שהכי קשה לך איתו: להיות רחוקה מאנשים מסויימים. (וגם מת'
) מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? טוב לי להיות עצמי, תודה. :] האדם האחרון שהתקשר אלי- שני, חברה שלי. :X האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איתי, ידיד שלי. המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי? אני בו כרגע:X הסטיה שלי היא: אין לי סטיות.
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- האנשים שאני אוהבת
תכונה טובה שלי: אני כנה ויודעת להסתכל על הצד החיובי בכל דבר.
תכונה רעה שלי: אני גרועה בעמידה בלוחות זמנים.
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא, למה לי?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא חשקתי, סתם בשביל הכיף.
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אולי, לא זוכרת כרגע אז גם אם כן זה כנראה לא היה ביג דיל:X עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא, בימינו הם כבר לא צריכים עזרה משומה... תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא, אבל מסופרמרקט כן.
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אנשים שאני אוהבת. למרות שאם אני אקריב את עצמי ואמות בשבילם, אני לא אדע בכלל מה קורה איתם וזה יהיה כאילו לא עשיתי כלום, כי הרי אני לא מודעת לכך. אבל לחיות במחשבה שהעדפתי לחיות מאשר שהם יחיו יהיה הרבה יותר אכזרי.
אכלת משהו לא כשר? כן, כשהייתי קטנה והאמנתי ששרימפסים ומדוזות צומחים על עצים.
אתה שומר כשרות? עכשיו כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא שזכור לי. הפרת הבטחה שהבטחת? נראה לי שכן:X השתכרת עד אבדן חושים? לא:X השתכרתי אבל החושים שלי נשארו איפה שהם. מה צבע החדר שלך? לבן?
באיזה בושם אתה משתמש? אני גונבת מאמא
אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן.^^ מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זכור לי משהו מרושע במיוחד כרגע... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים ונמצאים עם מישהו שאוהב אותך ומכבד אותך. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבוע שעבר. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת? נוור! שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר. השתכרת? שבוע שעבר. שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? לפני כמה שבועות... לבשת חצאית? מזמן:X קנית בגד? לא זוכרת... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום. הקדישו לך שיר? מי זוכר? שיפרו לך את המצברוח? היום. :] היום: באיזו שעה התעוררת? 6:10.
מה/מי העיר אותך? אבא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני קמה". מה היה הדבר הראשון ששמעת? את עצמי נופלת מהמיטה. מה היה השיר הראשון ששמעת? Kamelot- When The Lights Are Down. מה אכלת? יוגורט פירות יער. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? משהו שחלמתי עליו. איזה כיתה את: י"א. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת... את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? טיפ טיפה. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? מדי פעם
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? דיי... את/ה אוהב/ת את עצמך? כן. בזבז/נית או חסכנ/ית? משהו מעורב... אני חוסכת במשך המון זמן ואז מבזבזת הכל במכה.
בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אף אחד. אוהב/ת: היא והוא. מתגעגע/ת אליו: הוא. חסר לך: הוא.
עושה לך טוב להיות איתו: היא, ואבא שלי.
הכי מצחיק: אבא
הכי דפוק: הוא, ואיזה שני ידידים פסיכים שלי.
הכי מוזר: לא יודעת... הכי כיף לדבר איתו: היא. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אל סטואי, החברה הכי טובה שלי. איזה צלצול יש לך? משהו ענתיקה של לינקין פארק... נראה לי הרינגטון היחידי שיש לי על הסלולרי (וכן, גם הוא ענתיקה). הקול הכי יפה ששמעת? טאריה:] (נראה לי שיש קולות יותר יפים אבל לא עולה לי בראש כרגע...) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של סנצ'ורי צ'יילד. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן, לרוב. (אלא אם אני נתקעת במצב שמישהו אומר לי שהוא אוהב אותי ומחכה שאני אומר חזרה ונו, אני לא רוצה לפגוע בו אז אני אומרת שאני גם) איפה את רוצה פירסינג? הליקס נוסף ואולי נזם. :] אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המון דברים!
פורום אהוב: נייטוויש
באיזה פורומים את כותבת: זה (מדי פעם), נייטוויש ואממ... טוב נו, חוץ מנייטוויש אני לא ממש מראה נוכחות בפורומים אחרים. יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אני עכשיו מדברת עם שני ידידים שלי, ועם סער. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון, שומעת מוזיקה ומדברת עם אנשים. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן, אמרתי את זה לפני רגע. :X מה את/ה שומע/ת? Kamelot- The Haunting. מה הסרט האחרון שראית? ונילה סקיי.
מה התוכנית האחרונה שראית? ארתור.
מה הדיסק האחרון ששמעת? Nightwish- Oceanborn. מה החלום שלך? להקים משפחה ולהיות אמנית מהוללת. ^^ האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא שזכור לי. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אולי פעם אחת בכל חיי... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן, פעם חשבתי שזה ממש כיף. בנית טירה מחול? כמובן!
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כ"כ הרבה כסף? לא חבל? יותר פשוט לרצוח את הבנאדם. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? עדיין לא.
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי שהייתי בסיטואציה כזאת. היית בחקירה משטרתית? לא.
חבל, דווקא נשמע מעניין.

Itay Simons

New member
כאילו שמישהו יקרא :X

שם: איתי תאיך לידה: 22.4.1989 *אהם*אהם* עיר: תוכניות אהובות: סיינפלד
להקה,זמר,זמרת אהובים: נייטוויש, אפיקה סרט אהוב: Lucky Number Slevin
האם אי פעם עישנת? יאפ, זה מגעיל האם אי פעם שתית אלכוהול? אהא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא יודע P: האם אי פעם נשבר לך הלב? בערך האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? יאפ האם אי פעם בכית על מישהי? יאפ האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מקווה שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? תלוי באיזה מובן האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר: אין גובה: 1.76 אני חושב פריסינג: - קעקועים: - ב24 שעות האחרונות: בכית? כן צחקת? כן חיבקת מישהו? כן עשית שטויות? לא רבת עם מישהו? לא קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא סגור על זה הדבר שהכי קשה לך איתו: \: לא משנה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא'דע האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא יודע, לא נכנס לשם
המקום האחרון שהייתי בו: קניון איילון הסטיה שלי היא: שיער
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוזיקה תכונה טובה שלי: נאמנות תכונה רעה שלי: חוסר סבלנות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן
על המורה לפיזיקה בכיתה י'. צעקתי עליה שהיא אחת המורות הגרועות ויצאתי בטריקת דלת דרמטית
מאז לא נראו עקבותיה
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? נמ, כן... אכלת משהו לא כשר? בשר וחלב נחשב? אתה שומר כשרות? בערך שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? יש מצב הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? קיר אדום והשאר בז' באיזה בושם אתה משתמש? אמממ...בעיקר בויזיט, קול ווטר, דולצ'ה וגבנה, יופ, קבארט... ועוד כמה שפחות... (למה יש לי הרבה אתם שואלים? אני מקבל אותם בחינם
) אתה אוהב לענוד תכשיטים? שרשרת זה נחמד לעיתים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? - חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני שנתיים שתית משקה אלכוהולי? בפסח השתכרת? לפני חודש בערך שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? לפני...חודש? לבשת חצאית? עכשיו
קנית בגד? מזמן חח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה ימים הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום :) היום: באיזו שעה התעוררת? 8 מה/מי העיר אותך? הפלאפון ואז אמא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה, בוקר?
" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הפלאפון שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "אני עייף" איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: כל מיני
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? קצת את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? תלוי למי את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? אני לא חושב, אני יודע :) את/ה אוהב/ת את עצמך? כרגע לא ממש בזבז/נית או חסכנ/ית? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: אין (באמת!) אוהב/ת: הו, המון מתגעגע/ת אליו: כנ"ל חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: ידידה שלי הכי מצחיק: לא'דע הכי דפוק: ... הכי מוזר:... הכי כיף לדבר איתו: ידידה שלי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא זוכר XD איזה צלצול יש לך? נימו
הקול הכי יפה ששמעת? לא'דע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של זאב מגניב ביער אפל P: אתה רוצה להיות זמר? כן את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? היליקס
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בורח מהארץ? P: פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: באיזה לא?
יש לך חברים בפורומים? אהא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? Nightwish-Passion and the Opera מה הסרט האחרון שראית? רשימת שינדלר
מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכר מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכר :X מה החלום שלך? יש כל מיני האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? בערך רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אהא ואפילו לא מזמן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא

נענה, לא?

שם:אלכס תאיך לידה:08.01.1984 עיר:אריאל תוכניות אהובות:לא רואה טלויזיה. להקה,זמר,זמרת אהובים:יש הרבה:) סרט אהוב:לועזי - DR. STRANGELOVE ישראלי - תעלת בלאומילך. האם אי פעם עישנת? כן ו.. כן. 8) האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: יש גובה:177 פריסינג: למה לי? קעקועים: שוב, למה לי? ב24 שעות האחרונות: בכית? כמעט צחקת? כן חיבקת מישהו? כן עשית שטויות? כן (לא לצאת מהבית ביום כזה זה שטות...) רבת עם מישהו? כן קנית משהו? כן (סיגריות וספר) בימים אלו אתה מאוהב? אולי... אנאערף... הדבר שהכי קשה לך איתו: חוסר כיוון כללי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני האדם האחרון שהתקשר אלי- הבוס... האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי. המקום האחרון שהייתי בו: בשבעה הימים האחרונים - כרמיאל, חיפה, ת"א, ירושלים, בית שמש... מספיק? הסטיה שלי היא: חח... רק דברים טובים :) הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חופש, רמת הגולן... תכונה טובה שלי: דואג, דעתן. תכונה רעה שלי: דעתן :) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? למה לי? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? חח... כן.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן, יש כמה דברים... אכלת משהו לא כשר? כבר 5 שנים שלא אתה שומר כשרות? כן, כבר 5 שנים. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? פעם היה לבן נראה לי... באיזה בושם אתה משתמש? אני גבר. אתה אוהב לענוד תכשיטים? אני גבר. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מה יותר גרוע, לבגוד בחברה שלך, או לשבור למישהו את פיקת הברך בכוונה תחילה? :) באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16-17 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?ברגעים אלה ממש שתית משקה אלכוהולי?הלילה השתכרת?לפני איזה כמה שבועות שכבת עם מישהו/י? הלילה היית במועדון? פייי... לבשת חצאית? מכנסי דייגים נחשב? קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הלילה הקדישו לך שיר? אנאערף.. שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? באיזה 8 וקצת... מה/מי העיר אותך? האוטובוס עצר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אה, אני כבר כאן... מה היה הדבר הראשון ששמעת? אוטובוס עוצר מה היה השיר הראשון ששמעת? SIMPLE MAN של LYNYRD SKYNYRD מה אכלת? פיתה עם מרמייט וגבינה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עובדים מחר... איזה כיתה את: אני כבר מילואימניק אחרי מלחמה :) הבנאדם הכי יפה שראית: ליב טיילר את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? אנאערף... זה בעיני המתבונן, לא? מי אני שאשפוט... את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? תלוי במה את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? יש קצת את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? יש קצת גם את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כמו חמור. את/ה אוהב/ת את עצמך? כן בזבז/נית או חסכנ/ית? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: יש שי אנשים בעולם הזה שאני שונא, ובשני המקרים זה מאד אישי. שנאה זו מילה כבדה.... אוהב/ת: חברתי היקרה מתגעגע/ת אליו: כנ"ל (גרה בלונדון, טסה חזרה לשם היום בבוקר :( ) חסר לך: החבר הכי טוב שלי, שעף לדרום אמריקה לחצי שנה. עושה לך טוב להיות איתו:ידידה שלי בשם ריטה הכי מצחיק:דני אחד.. הכי דפוק: אותו דני :) הכי מוזר: אחד בשם עומר הכי כיף לדבר איתו: יש כמה.. יש לך פלאפון? לצערי הרב כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? משתדל שלא. איזה צלצול יש לך? ONLY FOR THE WEAK של IN FLAMES הקול הכי יפה ששמעת? הרוח בהרי יהודה, השקט בערבה, רשרוש העצים בצפון... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מקדש יפני על שפת נחל אתה רוצה להיות זמר? אין לי קול לזה :) אתה רוצה להיות שחקן?אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? כן. איפה אתה רוצה פירסינג? בשום מקום אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? בית ואופנוע. פורום אהוב:אין באיזה פורומים אתה כותב: פה ושם יש לך חברים בפורומים? לא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון מעייף את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? רעיון טוב... :) מה את/ה שומע/ת? לד זפלין - HOUSES OF THE HOLY מה הסרט האחרון שראית? מספר 23 מה התוכנית האחרונה שראית? - מה הדיסק האחרון ששמעת? "הופעה אחרונה בבארבי" של מאיר אריאל. מה החלום שלך? להגיע למצב שבו אני אוכל להתיישב במקום אחד, בלב שלם. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? שואבי אבק זה לעשירים בנית טירה מחול? כן :) היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא

למעלה