אתה גם מצפה שהם ידעו לעשות חשבון?XD סתם, לא יפה
M Musta Susi New member 14/4/07 #96 מספיק לי להשמיד רק את האחיות שלי../images/Emo6.gif את אח שלי לא צריך למשל.
M Mullen2004 New member 14/4/07 #103 אני חושב שמדי שנה המשמעות של השואה הולכת ופוחתת בעיני הנוער. ( אני נשמע כמו איזה זקן, אבל זה נכון).
I IJohnYI New member 15/4/07 #106 היא בסה"כ ניסתה לפתור משוואה! להעביר את כל הRים ולקבל את הפתרון הסופי :X
M Mullen2004 New member 15/4/07 #107 אני לא מעביר ביקורת ../images/Emo6.gif אחרי הכל,כל הביתספר שלנו עשוי מבדיחות שחורות. מישהו ראה עכשיו ספון ?!<!!?!?!?
אני לא מעביר ביקורת ../images/Emo6.gif אחרי הכל,כל הביתספר שלנו עשוי מבדיחות שחורות. מישהו ראה עכשיו ספון ?!<!!?!?!?
M Mullen2004 New member 15/4/07 #112 יס 2 אני מת על כל הנושא של ספון. אפילו היה לי את המשחק לסוני, אבל הסוני התקלקל לפני שהספקתי לסיים אותו. עצוב.
יס 2 אני מת על כל הנושא של ספון. אפילו היה לי את המשחק לסוני, אבל הסוני התקלקל לפני שהספקתי לסיים אותו. עצוב.
M Musta Susi New member 16/4/07 #127 ../images/Emo12.gifיש לי playstasion 1!!!!!!!!!!!!1 והוא עובד!!!! המכונה האפורה, הענקית והמגושמת הזו עוד עובדת! (למרות שאין לי את הMod Cheap שקורא צרובים ) אני באמת חייב למצוא משחקים נורמליים למכונה הזאת יש לי רק 3 משחקים ומכולם כבר נמאס לי לפני שנים...
../images/Emo12.gifיש לי playstasion 1!!!!!!!!!!!!1 והוא עובד!!!! המכונה האפורה, הענקית והמגושמת הזו עוד עובדת! (למרות שאין לי את הMod Cheap שקורא צרובים ) אני באמת חייב למצוא משחקים נורמליים למכונה הזאת יש לי רק 3 משחקים ומכולם כבר נמאס לי לפני שנים...
M Mullen2004 New member 16/4/07 #134 זה היה ממש מזמן זה היה בערך בכיתה ד', עכשיו אני ביב' אם יש לך צ'יפ אני יכול לצרוב לך.