ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif
היי, שמתם לב שהרבה פה נולדו בנובמבר? אז אני אצטרף לחבורה
שם: גל תאיך לידה: 21.11 עיר: פ"ת תוכניות אהובות: פמלי גאי, פשע מן העבר, מחשבות פליליות...ועוד כאלו להקה,זמר,זמרת אהובים: אוי באמת >< סרט אהוב: פאנטום האופרה האם אי פעם עישנת? נופ האם אי פעם שתית אלכוהול? אכן האם אי פעם לקחת סמים? נופ האם אי פעם עברת על החוק?חחחח אני מניחה
האם אי פעם נשבר לך הלב?נופ (עדיין לא
) האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?בטח האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בטח האם אי פעם בכית על מישהו? שמת, כן
האם אי פעם בכית על מישהי? חחחחחחח גם שמתה :S האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני לא יודעת, לא חושבת...למי אני כבר יכולה לשבור את הלב? אפחד לא אהב אותי אי פעם...לא שאני יודעת לפחות
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בטח..לאמא ואבא ואחיות ^^ האם אי פעם שיקרת? אהא, מי שאומר שלא משקר... יש\אין חבר: נופ
(בדאאאדד אלך...) גובה:אין לי מושג אבל נמוך >< פריסינג: הלוואי, אבל לא קעקועים:כנ"ל ב24 שעות האחרונות: בכית? נופ צחקת? בטח, אני תמיד צוחקת
חיבקת מישהו? אהא עשית שטויות? זו אניי
רבת עם מישהו? נופ קנית משהו?יותר מידי :S בימים אלו אתה מאוהב? נופ הדבר שהכי קשה לך איתו:הרבה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני שונאת את עצמי אבל לא אחליף בחיים האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא מדברת באייסי, זה איכסה המקום האחרון שהייתי בו:בי"ס? הסטיה שלי היא: סטרייטית...חחח מה זאת השאלה הזאת? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוסיקה תכונה טובה שלי:דונט נואו תכונה רעה שלי: סיימ היר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחח חלילה, מה אני, האקר? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חחחחח נופ האם צחקת על מישהו בעל מום?לא, אם יש משהו שמכאיב זה לראות אנשים עם בעיות כאלו האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחחחח התעצבנתי כן, אבל אני לא אעז לצעוק עליה מול כל הכתה
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אכן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? חחחח לא, אין לי סיבה יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? מוסיקה. אכלת משהו לא כשר? בטח אתה שומר כשרות? חחחחח אחרי שעניתי על השאלה הקודמת....מממ...מעניין מה התשובה פה! שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחח כה הפרת הבטחה שהבטחת? נופ השתכרת עד אבדן חושים? נופ מה צבע החדר שלך? לבן ובורדו באיזה בושם אתה משתמש? יש לי מלא, כל יום משהו אחר: אסטריה, וויש, דולצ'ה&גאבאנה לייט בלו, 212...יש מלא
אתה אוהב לענוד תכשיטים? ממממ טבעות כן, ושרשרת אחת כל פעם... מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אממ לא זוכרת האמת...שבוע שעבר? השתכרת?חחח לא מזמן אבל באמת לא זוכרת שכבת עם מישהו/י? :X היית במועדון? יום שישי לבשת חצאית? חתונה של אחותי...לפני שנה ומשהו, עוד מעט שנתיים קנית בגד? חולצות ובוקסר, אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לאמא, היום
הקדישו לך שיר? האמת שלא מזמן...לפני חודש אני חושבת שיפרו לך את המצברוח? הרבה זמן לא הייתי מבואסת ככה ש.. היום: באיזו שעה התעוררת? 8 ורבע מה/מי העיר אותך? אבא, בטלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? דאאמ, כבר בוקר?! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטלפון :S מה היה השיר הראשון ששמעת? אמממ שיר של אמון אמארת', על הבוקר, לא זוכרת איזה מה אכלת? לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכרת איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: לא עונה
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה?כן את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא ממש...אולי את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? מאוד
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? מאוד מאוד מאוד את/ה אוהב/ת את עצמך? לא בזבז/נית או חסכנ/ית? האמת שבד"כ חסכנית, מבזבזת רק על דברים גדולים (חוסכת הרבה זמן או מציקה להורים הרבה זמן) בנאדם ש: שונא/ת: לא לכאן אוהב/ת: אהבה של זוג- אין...אבל משפחה כמובן מתגעגע/ת אליו: אחותי חסר לך: אחותי עושה לך טוב להיות איתו: חברות ואחיות הכי מצחיק: אממ אני לא יודעת כי כל דבר מצחיק אותי..זו בעיה
הכי דפוק: אני ^^ הכי מוזר: אממ המחנכת שלי :X הכי כיף לדבר איתו: אחותי יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאפחד איזה צלצול יש לך? דריפט של פורטי פוט אקו הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי...אוונסנס חרא להקה והיא כ"כ מבוזבזת שם :X איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אממ תמונה מהודו שאחותי צילמה את רוצה להיות זמרת? אמממ אני נהנית לשיר אבל אין לי סיכוי להיות זמרת כי אני נשמעת כמו חתולה דרוסה את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? חחח תלוי איזו...בעקרון?- לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? חחח לא מישהו, אבל שוב- משפחה...אני ילדה מסכנה ללא אהבה
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בטח איפה את רוצה פירסינג? אמממ בכל מקום אפשרי, אם אני אתחיל לפרט אני אסיים מחר... אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מתקשרת למשטרה פורום אהוב: אמממ אין לי אהוב...אולי פירסינג וקעקועים
באיזה פורומים את כותבת: פעילה פה ובנייטוויש ויש גם יציאות בפורום פ"ת, וסמויה בפירסינג וקעקועים יש לך חברים בפורומים? בטח מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה את עושה עכשיו? שאלה מטומטמת...מאכילה את הפיל שבמקלחת שלי, סבבה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?אהא מה את/ה שומע/ת? אלטר ברידג'...זה פלייליסט שלם שלהם מה הסרט האחרון שראית? בופור מה התוכנית האחרונה שראית? פמילי גאי מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת, נראה לי סנצ'ורי צ'יילד מה החלום שלך? להתקיים על מוסיקה בלבד האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? חחחחח אממ נראה לי שכן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחחחחחחח אף פעם בנית טירה מחול? בגיל 3 אולי היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נופ נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חח עוד לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא, אבל הייתי מוכנה לעשות את זה היית בחקירה משטרתית? נופ די אנד? אוקי דוקי מוריס...