ש - א - ל - ו - ן - !

Mullen2004

New member
אמממ יש מלא מלא מלא מעבדות אבל

צריך להזהר, המעבדה שהתקנתי בה את השבב הרסה לי את הסוני.זונות. בכל מקרה אני מחפש עכשיו סוני 1, מצאתי ב 150 עם מלא משחקים ושלט. עכשיו אני רק צריך מספיק כסף או לחכות ליומהולדת. (חודש בדיוק) :|

Musta Susi

New member
150 זה Fucking זול! שלעלה פי 2 יותר

(בלי השלט והמשחקים) איפה מצאת? יד שביעית?

Musta Susi

New member
../images/Emo18.gifהוא! זה הוא!!!די להיות רוסי

(השפם שלו מזכיר לי סטאלין!XDDDD)

Musta Susi

New member
עברית שפה קשה../images/Emo3.gif

לא נורא, רק בגלל שאתה רוסי אני סולח לך
התוכנית הכי טובה בישראל היא של רוסים

Musta Susi

New member
רשת קליטת עלייה?

אבל אין שם Haковаьня!
ובכלל, שמתי לב שזו התחנת רדיו היחידה בישראל שיש אפשרות לשמוע בה מטאל, והרוב גם איכותי!!! שבוע שעבר למשל שמעתי שם פאוור מטאל ברוסית - ממש סוס!

Musta Susi

New member
אז זה ממש לא אני!../images/Emo6.gif

זה שאני יודע כמה מילים לא הופך אותי לרוסי

IJohnYI

New member
לא צריך לדעת את השפה

בשביל לדעת את התנועה! אם זה מתנהג כמו רוסי, אוהב רוסי ופבל אומר שזה רוסי- אז זה רוסי!

Octavarium

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDD

Musta Susi

New member
אולי אם הייתי זוכה להגיע לפולין שנה

שעברה הייתי מסתכל על זה אחרת

Shusho

New member
טוב נו אני אעסיק את עצמי קצת

שם: מיכל תאיך לידה: 8.1.1989 עיר: פתח תקוה תוכניות אהובות: אנערף. נמלטים, רובוט צי'קן, פמלי גאי, סקס והעיר הגדולה להקה,זמר,זמרת אהובים: סרט אהוב: ראיתי 36 מתחילת ינואר ואני לא חושבת שאחד מהם היו טוב במיוחד. אולי ארתור והמינימונים :) האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 1.69 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות: בכית?
צחקת?
חיבקת מישהו?
עשית שטויות?
רבת עם מישהו?
קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: המרחק ]: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלברט איינשטיין האדם האחרון שהתקשר אלי- עידן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אני שונאת אייסיקיו המקום האחרון שהייתי בו: בסופר הסטיה שלי היא: לא לכאן :) הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- ציצים תכונה טובה שלי: יו טל מי תכונה רעה שלי: כנ"ל האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
כן אני בן אדם מרושע. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
זה הי המשעשע בסופו של דבר. היא יצאה פוסטמה. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
לא חכמה, התנדבתי בגן לעיוורים תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
:/ יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? סגול באיזה בושם אתה משתמש? כרגע כלום, אבל אם מישהו היה קונה לייייייייייייי, אז הוגו בוס, דיפ רד. אתה אוהב לענוד תכשיטים? בוודאי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? פייי. לא יודעת. להגיד לבן אדם את האמת בפרצוף באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים מוכנים ויודעים מה זה אמצעי מניעה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום שבת. חיבקת מישהו/י? גם שבת... מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? יום שישי שתית משקה אלכוהולי? שישי גם כן השתכרת? וואי מזמן. שכבת עם מישהו/י? שבת P: היית במועדון? שישי לבשת חצאית? שישי קנית בגד? מתישהו החודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול בלילה הקדישו לך שיר? לפני טרליון זמן שיפרו לך את המצברוח? אתמול :) היום: באיזו שעה התעוררת? 9:30 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר, ואז אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? דייייייייייייי עזבי אותי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המאנייק הזה. ואז את החתולה שלי מיללת לי באוזן
מה היה השיר הראשון ששמעת? עוד לא שמעתי. אה בעצם לא, במשביר לצרכן היה שיר של נינט :| מה אכלת? לא היה לי חשק לאכולב בוקר, אז בצהריים אכלתי פלאפל ^^ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני אשרוד עוד שבוע וחצי איזה כיתה את: י"ב 3 הבנאדם הכי יפה שראית: :) את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא במיוחד את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לעתים את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? ח ממש לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? בשעת הצורך את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים בזבז/נית או חסכנ/ית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: ספיר אוהב/ת: עידן מתגעגע/ת אליו:כנל חסר לך:כנל עושה לך טוב להיות איתו: כנל נו הכי מצחיק: גל! :p הכי דפוק: וואי דיברתי אתמול עם איזה מישהו דפוק לגמרי. אבל אני לא זוכרת את השם שלו הכי מוזר: אני? הכי כיף לדבר איתו: מירי, ושירי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מהפלאפון? לאמא בעיקר. מהיבת לעידן איזה צלצול יש לך? תלוי מי מתקשר... הקול הכי יפה ששמעת? נמ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? במחשב שלי? של טימון ופומבה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? רציתי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה הנושא ושלא אצטרך לאכול תולעים. להתחיל מחדש דווקא נראה לי אחלה, אבל זה לנשים זקנות אמרו לך פעם שאוהבים אותך? בטח כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בקומות שרובכם לא יכולים לראות :) אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שמה בבנק פורום אהוב: אני משוחדת, אז אופנה אלטרנטיבית באיזה פורומים את כותבת: סטוקירם משתמשים בתשובה של השאלה הזו!! יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? הפסיכי מאתמול מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון, דה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אני לא, אבל יש הפיג'מות ברקע מה את/ה שומע/ת? נו את הסדרה מה הסרט האחרון שראית? מסעות ג'יימס בארץ הקודש. חח מפגר קצת. אבל נחמד מה התוכנית האחרונה שראית? הפיג'מות מה הדיסק האחרון ששמעת? קרמהקוד של לאקונהקויל מה החלום שלך? לגור ביבת לבד, קודם כל האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?

למעלה