ש - א - ל - ו - ן - !

Mullen2004

New member
אני אבוא

להגיד לך שלום ...

IJohnYI

New member
אתה יודע לאן אתה הולך במודיעין?

איפה היו המיונים שלך?

Prophet Of God

New member
נממ

שם:רועי תאיך לידה:24.1 עיר:פתח תקווה תוכניות אהובות:חברים, סיינפלד, צוות לעניין, מקגוויר להקה,זמר,זמרת אהובים:all that remains. pantera. ac dc סרט אהוב:פיטץ' בלאק האם אי פעם עישנת?כה האם אי פעם שתית אלכוהול?כה האם אי פעם לקחת סמים?פיכס לא האם אי פעם עברת על החוק?חח כה האם אי פעם נשבר לך הלב?לא חושב האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כה.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?ברור האם אי פעם בכית על מישהו?כה האם אי פעם בכית על מישהי?כה האם אי פעם שברת למישהו את הלב?חחחח ממש לא נראלי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?בטח, אם אני אומר אני מתכוון... האם אי פעם שיקרת?כה יש\אין חבר:יש ברוך השם גובה:שלי או שלה? :p כמעט מטר שמונים פריסינג:הלוואי קעקועים:הלוואי ב24 שעות האחרונות:איפה פה השאלה? :p בכית?לא.. צחקת?כה חיבקת מישהו?כה עשית שטויות?סביר להניח רבת עם מישהו?לא.. קנית משהו?חחח כה. בימים אלו אתה מאוהב?כה ברוך השם הדבר שהכי קשה לך איתו:שאין לי שום כישרון. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא תודה, טוב לי עצמי. האדם האחרון שהתקשר אלי-שירלי ברוך השם האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:מסנג'ר תופס? אז גם, שירלי ברוך השם.. המקום האחרון שהייתי בו:הבית שלי? הסטיה שלי היא:ל א ידוע לי על סטיות שלי, אבל אם תגלו, תגידו לי. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-עליה. ברוך השם. תכונה טובה שלי:רגיש? תכונה רעה שלי:או הו..קרציה, חסר כשרונות, מציק, משקפיים, שמן, עצלן, צועק בלי לשים לב. וכו' וכ' האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כשהייתי הרבבבבבבבבבה יותר קטן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא ברוך השם >< האם צחקת על מישהו בעל מום?חס וחלילה. יש דברים שלא עושים. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כלכך הרבה פעמים..גם הפכתי דברים, והעפתי על אחת שולחן :p עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כל פעם שאני יכול תרמת פעם לקבצן?בטח האם גנבת משהו במכולת?לא שידוע לי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?שירלי היא החיים שלי...ברוך השם.. אכלת משהו לא כשר?כשהייתי ממש קטן אתה שומר כשרות?כה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?אני מתאר לעצמי, בקבוקי זכוכית בעיקר הפרת הבטחה שהבטחת?סביר להניח שמתישו השתכרת עד אבדן חושים?לא..ולא מתכנן :p מה צבע החדר שלך?כחול בהיר באיזה בושם אתה משתמש?רושאס בעיקר, ויש לי עוד אחד אתה אוהב לענוד תכשיטים?תלוי איזה תכשיטים ואיפה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?יש מלא באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?אין לזה גיל. מתי הייתה הפעם האחרונה ש..שמה? התנשקת?כשראיתי את שירלי.. חיבקת מישהו/י?היום, את חבר שלי. מישהו/י חיבק/ה אותך?כנל עישנת?פיכ, כשהייתי הרבה יותר קטן שתית משקה אלכוהולי?היום אני וחבר שתינו בריזר השתכרת?אף פעם ברוך השם. שכבת עם מישהו/י?בתול.. היית במועדון?פיכס לבשת חצאית?אחד מהפורימים בטח קנית בגד?לפני ליל הסדר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום.. הקדישו לך שיר?לא זוכר שיפרו לך את המצברוח?היום היא גרמה לי לחייך :p היום:יום רביעי.. באיזו שעה התעוררת?אנערף, עשר וחצי נראלי מה/מי העיר אותך?הודעה מאבא שיש שביתה מה היה הדבר הראשון שאמרת?בואנה החדר הזה מריח כמו תחת של באבון מה היה הדבר הראשון ששמעת?את המוזיקה במחשב מתנגנת מה היה השיר הראשון ששמעת?ALL THAT REMAINS - THIS CALLING מה אכלת?פיתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הממ איזה כיתה את:יא. וזה אתה. חבוב. הבנאדם הכי יפה שראית:שירלי..ברוך השם את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?חחח ממש לא..לא שיא הכיעור, אבל לא יפה. את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה?ממש לא..מקווה לפחות. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?תלוי במה ועד כמה.. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה?מאוד. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית?מאוד. את/ה אוהב/ת את עצמך?לפעמים, ולא תמיד. בזבז/נית או חסכנ/ית?מה שיש לי להגיד זה, כסף בא וכסף הולך. בנאדם ש:שמההההההההה מהההה אתה רוצהההה מההההההההההה שונא/ת:צבועים, שקרנים, רעים, רעים לבעלי חיים, קמצנים, ובוגדניים. וכו' כו'. אוהב/ת:את שירלי חחח ברוך השם.. מתגעגע/ת אליו:כנל..שירלי ברוך השם.. חסר לך:שוב? שירלי ברוך השם. עושה לך טוב להיות איתו:ועוד הפעם - שירלי..ברוך השם. הכי מצחיק:שירלי, וחברים שלי :p הכי דפוק:אני עצמי הכי מוזר:אני ודניאל הכי כיף לדבר איתו:שירלי האמת..ברוך השם.. יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?נו באמת.. איזה צלצול יש לך?I LIKE TO MOVE IT MOVE IT הקול הכי יפה ששמעת?בשירה? יענו מוזיקה? יש כלמיני.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אני ושירלי..ברוך השם. את רוצה להיות זמרת?מאוד. וזה אתה. וזה סולן. אתה מרגיז אותי.. את רוצה להיות שחקנית?לפעמים אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה ריאליטי, וסביר להניח שכן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?יאפ כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?אתה מסתכן...וכן, תמיד. איפה את רוצה פירסינג?בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?תורם בערך 70 אחוז לדעתי. פורום אהוב:כלמיני באיזה פורומים את כותבת:כנל יש לך חברים בפורומים?נראלי :p מי האדם האחרון שדיברת איתו?הצ'ט נו מה את עושה עכשיו?עונה לשאלון המוזר הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?האמת שלא, קודם ניגנתי קצת מה את/ה שומע/ת?את השקט..הממ מה הסרט האחרון שראית?300 והיה אחד החזקים. מה התוכנית האחרונה שראית?לא זוכר כבר מה הדיסק האחרון ששמעת?מה שזרוק במערכת מה החלום שלך?יש כלמיני. האם אי פעם...מההההההה לעזאזל מה יא זוהמה יא מטרד מהההההההההההההההההההה הרגשת שאתה עומד למות?כה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?סוגשל שאבת אבק בלי שביקשו ממך?הא?!?? בנית טירה מחול?ברור היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא למה :p נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כה סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?ברור היית בחקירה משטרתית?לא בתחנת משטרה, אבל סוגשל.. אה, נגמר, נמממ

NiKi†a

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gifאניאני

[lol מה את עושה פה? לא זכור לי שאת גם בפורום הזה XD] שם: שירן [= תאיך לידה: 11.11.88 עיר: עדין לא עיר. עין שריד. תוכניות אהובות: פריקים וגיקים להקה,זמר,זמרת אהובים: מיוז, דרים ת'יאטר, אוורגריי סרט אהוב: מסור, סיילנט היל, קיוב האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן מזמן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: עדין אין [: גובה: 1.65 [אולי קצת יותר] פריסינג: יש אינדיסטריאל חתיך, והליקס קעקועים: יהיה ב24 שעות האחרונות: בכית? נופ.. צחקת? כן חיבקת מישהו? טל [: עשית שטויות? לא נראה לי ^^, אבל דיברתי שטויות רבת עם מישהו? לא קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? מאוהב זאת מילה חזקה..אממ לא הדבר שהכי קשה לך איתו: לא קשה לי בינתיים עם כלום מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מנכ"ל בורגרקינג. סתם לא יודעת :) האדם האחרון שהתקשר אלי- איליה [: האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איליה, בעצם עכשיו טל המקום האחרון שהייתי בו: עם טל בכיכר הגדולה הזאת בנתניה P: הסטיה שלי היא: אני לא סוטה
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הרישיון שלי אני חושבת P= תכונה טובה שלי: אני חמודה [: תכונה רעה שלי: אממ סולחת יותר מידי בקלות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא איכ. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן P: |רעה| האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא ממש זוכרת,לא נראה לי שממש צעקתי.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא.. תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? אכלתי משו במכולת
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? בינתיים לא [: אכלת משהו לא כשר? בטח! אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה? אממ לא? הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? קצת ;} מה צבע החדר שלך? כחול ולבן..זה החדר שלי באיזה בושם אתה משתמש? דאלי, נועה, פויזן אתה אוהב לענוד תכשיטים? יאפ מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת, אבל הרבה
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים |קיטשית| מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? איזו נשיקה? ;] חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? שבוע השתכרת? שבועיים ככה שכבת עם מישהו/י? ;] היית במועדון? שבוע לבשת חצאית? חודש+ ;] קנית בגד? שלושה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול :) הקדישו לך שיר? הרגע XD שיפרו לך את המצברוח? לאחרונה תמיד יש לי מצב רוח טוב
היום: באיזו שעה התעוררת? 10:15 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "יפה לי בתור מרשמלו כחול?" [
עזבו] מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר? P: מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת :) מה אכלת? סלט [4 פעמים היום!] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? האמת שהצבא איזה כיתה את: כיתת מחכים לצבא
הבנאדם הכי יפה שראית: ואוו יש כל כך הרבה בנים יפים שראיתי :) את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? רק אם מישהו יגרום לי לחשוב שיש על מה. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? לא בזבז/נית או חסכנ/ית? תלוי מתי איפה מי ;] בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אפחד אוהב/ת: את האנשים שעושים לי טוב :] מתגעגע/ת אליו: איליה, בוטן חסר לך: אממ עושה לך טוב להיות איתו: המשפחה, חברים :) הכי מצחיק: ללא שום ספק- איליה!!
הכי דפוק: טל XD, סתם טל חמודי, הוא סתם היה דפוק היום P: הכי מוזר: אממ הכי כיף לדבר איתו: הילה, איליה :] יש לך פלאפון? בטח למי אתה מתקשר הכי הרבה? איליה, אמא P= איזה צלצול יש לך? סתם משו הקול הכי יפה ששמעת? מת'יווווו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פרח כחול גדול את רוצה להיות זמרת? לע את רוצה להיות שחקנית? לע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איזו? מקבלים הרבה כסף?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? רציתי בשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דברים
פורום אהוב: זה, מיוז באיזה פורומים את כותבת: מיוז, רוק, סרטי מתח ואימה ובזה יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? איליה מה את עושה עכשיו? ^ את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא שומעת מה את/ה שומע/ת? ? מה הסרט האחרון שראית? החשיכה מה התוכנית האחרונה שראית? דאבל דייט מה הדיסק האחרון ששמעת? אוורגריי- רקריאשיין דיי מה החלום שלך? אמאמ
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן יו זה מפחיד רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חח כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אממממ לא זוכרת
היית בחקירה משטרתית? לא

airgirl

New member
../images/Emo119.gif

שם: יצורון. תאיך לידה: 11.11 עיר: חור תוכניות אהובות: אפקט הפחד? להקה,זמר,זמרת אהובים: כאילו שאתם לא יודעים. -_- סרט אהוב: לאדעת האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? 24/7 האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן, עכשיו :/ האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? אהא האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין. בעצם .. מאיה היא חבר שילי. גובה: 163.5 :S פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות: בכית? יותר מדיי צחקת? בבוקר נראה לי.. חיבקת מישהו? לא, לא נראה לי ): עשית שטויות? ממ...לא חושבת רבת עם מישהו? לא קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: :/ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כזה שלא גדל האדם האחרון שהתקשר אלי- לולי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אמיר או הגר, לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו: קניון הסטיה שלי היא: לאדעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- ........... תכונה טובה שלי: אהה... תכונה רעה שלי: אני רגישה מדיי &%*$&%#$ האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לאO_O האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. ז"א אני לסבית. מאיה היא הלסבית שילי. וגם לולי. תשאלו את אנשי השכבה, הם תמיד מבקשים שנתנשק האם צחקת על מישהו בעל מום? לא חושבת.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא צעקתי, אני לא צועקת.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן! תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כ"כ כן.. אכלת משהו לא כשר? אהא אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה? לא חושבת.. הפרת הבטחה שהבטחת? משהו שהבטחתי לעצמי, כן. השתכרת עד אבדן חושים? ממ..לאדעת מה צבע החדר שלך? לבן מכוער. באיזה בושם אתה משתמש? יש כמה שאני משתמשת בהם. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא. מקסימום שרשרת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מצונזר. *ביפ* חיבקת מישהו/י? ממ..שלשום.. נראה לי.. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל.. עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לאדעת, אני לא שותה. השתכרת? לפני 10 שנים. אני כזאת זקנה. שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? אני מבקרת במועדון הבולים על בסיס יומי. כמעט. |פרצוף גיק| לבשת חצאית? עכשיו קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני חצי שעה הקדישו לך שיר? ממ... ואו. מזמן. ממש מזמן שיפרו לך את המצברוח? לםני רבע שעה, אולי פחות. היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחצי מה/מי העיר אותך?מישהו שלח לי הודעה מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא יודעת מה היה הדבר הראשון ששמעת? צליל של ההודעה? מה היה השיר הראשון ששמעת? בטח משהו של סנטנסד או דיסטורד. זה התנגן בלופים אינסופיים כל היום. >< מה אכלת? גלידה, נראה לי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? :/ :/ איזה כיתה את: יב', לצערי ): הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה הכי יפים. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? כ"כ לא את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? קצת, אבל מאוד משתלדת שלא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? מאוד :$ את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? ברגע זה לא ממש, אבל בכללות קצת+ בזבז/נית או חסכנ/ית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: המחנכת שילי.
|גיק| אוהב/ת: את החברים הטובים. מתגעגעת אליו: :/ חסר לך: :/ עושה לך טוב להיות איתו: אנשים שאני אוהבת. הכי מצחיק: טל/ניר/מאיה הכי דפוק: אני? הכי מוזר: לאדעת הכי כיף לדבר איתו: החברים הטובים?P: יש לך פלאפון? אהא למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא XD איזה צלצול יש לך? אחד הבסיסיים. והשאלה הזאת מופיעה יותר מדי פעמים בשאלונים...או שזו רק אני? הקול הכי יפה ששמעת? קשה לי להחליט בגלל ה"הכי" הזה.. ): איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בצבע כחול כהה כזה. את רוצה להיות זמרת? ממש לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?למה שהם יעשו דבר כזה? הם בכוונה רוצים לפשוט רגל? =/ אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אהא כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לא אמצא מיליון שקל. פורום אהוב: זה
באיזה פורומים את כותבת: פה. ויש כמה שכתבתי בהם הודעות בודדות. שאלות וכאלה. אז זה היחיד יש לך חברים בפורומים? אהא מי האדם האחרון שדיברת איתו? איתי מה את עושה עכשיו? גורמת למפעלי הטישו להיות הכי מוצלחים. ומנסה להסיח את דעתי מ..נמ. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אהא מה את/ה שומע/ת? דיסטורטד - ממוריאל מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת שמות של סרטים. וזה בטח היה מזמן מה התוכנית האחרונה שראית? נשואים פלוס
מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך? נמ האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? ממ שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן, כל שישי. בנית טירה מחול? כשהייתי קטנה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא >< נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? רק על הברכיים של אבא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? נה, אני לא כזאת מועילה. היית בחקירה משטרתית? לא

danduuu

New member
השאלונים האלו מתחילים להראות לי אותו דבר כבר

שם:דנה תאיך לידה:26.3.89 עיר:ק.אתא תוכניות אהובות:גיבורים, מגרש ביתי, סקראבס, דוקטור הו, הלוחשת לרוחות, בניחוש חוקר ועוד המון אחרות P: להקה,זמר,זמרת אהובים:HIM, נייטוויש, WT סרט אהוב:מלכת הארורים, ראיון עם ערפד, הסיוט שלפני חג המולד, העורב, The Doors ועוד מלא האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?אמ לא שזכור לי האם אי פעם נשבר לך הלב?לא יודעת=/ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?אמ כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?בטח האם אי פעם בכית על מישהו?כן =/ האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא חושבת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?אמ יש מצב..למרות שאני לא שקרנית מטבעי יש\אין חבר:אין גובה:1.67 אני חושבת פריסינג:נזם קעקועים:- ב24 שעות האחרונות: בכית?כן צחקת?כן חיבקת מישהו?לא עשית שטויות?אמ חח אולי רבת עם מישהו?לא קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:הרבה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אף אחד..לכל אחד יש את הבעיות שלו האדם האחרון שהתקשר אלי-אורית, ולא הספקתי לענות חח האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:המ שכחתי כבר..מסן נחשב? אם כן אז אדווה המקום האחרון שהייתי בו:בקבוצת תמיכה להרזייה P: הסטיה שלי היא:
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-מוזיקה ומשפחה תכונה טובה שלי:חוש הומור תכונה רעה שלי:רגשנית מדי (?) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחח אולי כשהייתי בת 14 האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ממ לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?חחחח כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? ממ לא |נסקלת| תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן..מוזיקה אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחח אמ יש מצב הפרת הבטחה שהבטחת? בטוח זה קרה לי השתכרת עד אבדן חושים? לא חחח מה צבע החדר שלך? תכלת וכחול =/ באיזה בושם אתה משתמש? אמור אמור
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא'דעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שרוצים חח מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?אף פעם חיבקת מישהו/י? אמ אולי אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים בערך השתכרת?לפני שלושה או ארבעה חודשים שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון? לפני שבועיים בערך לבשת חצאית? בפורים קנית בגד? המ.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום :) הקדישו לך שיר?המ.. שיפרו לך את המצברוח? קודם!! פורום נייטוויש האלו
היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחזרתי לישון עד 1 מה/מי העיר אותך?השעון המעורר ואז קמתי כבר לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו" כי היה לי טלפון P: מה היה הדבר הראשון ששמעת? צלצול של השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? המ.. מה אכלת? לחמניה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?המ.. איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית:אלכס
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? תלוי את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? תלוי חח את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? אמ בערך את/ה אוהב/ת את עצמך? לא בזבז/נית או חסכנ/ית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת:המון מתגעגע/ת אליו:הרבה אנשים חסר לך:לא'דעת עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי ואמא הכי מצחיק: חח יש המון נו הכי דפוק: אני הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו: מור, סער ואמא יש לך פלאפון?יס..אם אפשר לקרוא לו ככה חח למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין שיחות איזה צלצול יש לך? עזבו חחח הקול הכי יפה ששמעת? שארון דן אדל
ווילה ואלו
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ג'ארד לטו
את רוצה להיות זמרת? כן
את רוצה להיות שחקנית? כן
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא!! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן סעמק איפה את רוצה פירסינג? בתחת! סתם נו..סיידליפ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המ קונה דיסקים
ומוציאה אלבום או משו, ותורמת את השאר פורום אהוב: HIM
וגם נייטוויש באיזה פורומים את כותבת:HIM, נייטוויש, ווית'ין טמפטיישן, בון ג'ובי, אליס אין צ'יינס, פאוור כמובן, ולא זוכרת כבר מה עוד חחחח יש לך חברים בפורומים? אהא
מי האדם האחרון שדיברת איתו? ענבר ומרי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא..השעה 4 וחצי בבוקר חחח מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? המ..נראה לי העורב אבל אני לא בטוחה מה התוכנית האחרונה שראית? גיבורים
מה הדיסק האחרון ששמעת? THOE של ווית'ין מה החלום שלך?להיות מאושרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?אמ חח לא יודעת רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?אמ כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נראה לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא

McBlack

New member
מה הקטע עם חדשים שמצטרפים?

חייבים להוסיף איזה שאלון בצד? טוב נו שם: מאיה תוכניות אהובות: בנות גילמור, מה עובר על בריאן, סאות' פארק, סימפסונס, האוס. להקה,זמר,זמרת אהובים: sonata arctica, pain of salvation, blind guardian, symphony x, אלה עלו לי לראש עכשיו סרט אהוב: team america האם אי פעם עישנת? לא תודה האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כנראה האם אי פעם נשבר לך הלב? נסדק לכמה שעות האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כנראה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? חלילה. NO REGRETS. האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? יותר מדיי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? סביר להניח יש\אין חבר: יש גובה: יש, בקושי פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות: בכית? לא צחקת? כן חיבקת מישהו? לא זוכרת עשית שטויות? כן רבת עם מישהו? לא קנית משהו? ספר מיקוד מתמטיקה S: בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: מרחק מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אף אחד אחר האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא האדם האחרון שדיברתי איתו במסנג'ר: עודני המקום האחרון שהייתי בו: בחדר שלי. עכשיו אני בחדר מחשב. טירוף! הסטיה שלי היא: אהובי X: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לאכול שוקובו אם זה בחינם
תכונה טובה שלי: כנה תכונה רעה שלי: כנה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לרעות, כי הוא דביל. אז כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? תמיד
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? עזרתי לזקנה לסחוב דברים מהסופר לבית שלה תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן, אבל הוא דביל
אכלת משהו לא כשר? חחחח כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא זוכרת, בטוח מתישהו השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? לא באופן סדיר.. משהו לנערות של דיור ועוד אחד אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שיחקתי עם אנשים כמו בברביות!
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שלא מתבכיינים על שאמורים להיות מוכנים לזה. טכנית... 15-17 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? בפעם האחרונה שראיתי אותו חיבקת מישהו/י? מישהו מהמשפחה בחג, לא זוכרת מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? S: שתית משקה אלכוהולי? בחג השתכרת? אני לא משתכרת, אני נרדמת
שכבת עם מישהו/י? בפעם האחרונה שראיתי אותו היית במועדון? לא הקטע שלי
אבל בכל זאת... בהופעה של מוניקה סקס לבשת חצאית? מתישהו בגן קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? בטלפון, אתמול הקדישו לך שיר? ברדיו של בצפר שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? משהו ל-10, בלע מה/מי העיר אותך? גשם מה היה הדבר הראשון שאמרת? "חוי בלאט" מה היה הדבר הראשון ששמעת? גשם מה היה השיר הראשון ששמעת? כלום מה אכלת? כלום. אנורקטית הא? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מי המשועמם שמחבר שאלונים? אקנה לו חוברת סודוקו. איזה כיתה את: אה, אני בבצפר? לא מרגישים הבנאדם הכי יפה שראית: דובי גל
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא משהו את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? כשמשעמם, ברור
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? כן בזבז/נית או חסכנ/ית? חסכנית בנאדם ש... שונא/ת: אף אחד אוהב/ת: רעותאהובי מתגעגע/ת אליו: כנ"ל ): חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: רעות הכי מצחיק: רעות הכי דפוק: רעות הכי מוזר:רעות הכי כיף לדבר איתו: רעות. לא נמאס? יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאהובי (טוב, די) איזה צלצול יש לך? tenacious d - tribute הקול הכי יפה ששמעת? יש יותר מדיי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול רגיל, שלא יאט את פעילות המחשב את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יותר מדיי
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? מישהו ביקש? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת עשירית למחקר פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: פאוור מטאל, חברות של חיילים, לפעמים סקס לנוער יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? עודני
מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון וזוממת עם מה לקטול פרפר עש את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא, שלא תפחיד את העש!!! מה את/ה שומע/ת? מחשב חושב, עש כותב צוואה
מה הסרט האחרון שראית? בטלוויזיה... בנעליה, בקולנוע... נורביט XD מה התוכנית האחרונה שראית? סימפסונס... אתמול בחצות בערוץ 1 [= מה הדיסק האחרון ששמעת? sonata arctica - unia מה החלום שלך? לגלות ולהצליח. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כל שפעת מחדש רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? חחח לא ברצינות שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? לא זוכרת היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן!!!! עם יודה והטרקטור!!!!!!!!
היית בחקירה משטרתית? אם הבןדודה השוטר שלי שאל מה קורה, זה נחשב?

Mullen2004

New member
אותי מעניין מי החופר שכתב את כל זה .

שם: גל תאיך לידה: 17.5 עיר: איזור מרכז. תוכניות אהובות: נמלטים,דר. הו, הפמליה, קוראים לי ארל, פמילי גאי, פאוואר ריינג'רס. להקה,זמר,זמרת אהובים: B-u-c-k-e-t-h-e-a-d סרט אהוב: כל הסדרה של פנטומאס ( סרטים ממש ישנים, למי שמכיר). האם אי פעם עישנת? לא לתקופה מסוימת. ובעקרון נרגילה . האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? לא משהו רציני. האם אי פעם נשבר לך הלב? לא. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? הרבה פעמים. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. לא התחלתי ללמוד למגן בפיזיקה. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן אבל לא בהקשר הזה . האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? זאת הכוונה לא? האם אי פעם שיקרת? כמובן. יש\אין חבר\ה: אין גובה: 1.78 פריסינג: לא . קעקועים: "" ב24 שעות האחרונות: בכית? לא יצא לי לבכות. צחקת? כמובן. חיבקת מישהו? הכלב נחשב? עשית שטויות? כן. רבת עם מישהו? לא. קנית משהו? לא. בימים אלו אתה מאוהב? לא יצא לי להיות מאוהב. הדבר שהכי קשה לך איתו: מסגרת. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? צ'ארלי פרקר. האדם האחרון שהתקשר אלי- הורים. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברים בעקרון. המקום האחרון שהייתי בו: במיטה. הסטיה שלי היא: הגזע הרומני. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוסיקה. תכונה טובה שלי: לא ממש עולות לי תכונות. תכונה רעה שלי: " " " " " האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן. היה מצחיק. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. :S האם צחקת על מישהו בעל מום? אף פעם. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח אני לא בנאדם כזה. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? הייתי חייב להגיד לה 'לא' ועד היום אני מתחרט על זה . תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? כן. ואני כותב לכם מאבוכביר. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא ממש. אכלת משהו לא כשר? פעם הטעו אותי, וכנראה שבטעות אלה לא היו נקניקיות מעוף . :mad: אתה שומר כשרות? לא . שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. הפרת הבטחה שהבטחת? לא חושב שיש מישהו שלא. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? כחול ? כחול. באיזה בושם אתה משתמש? RL Polo Black אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש ממש הרבה . באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כל אחד והגיל המתאים לו. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. - שאלות חופרות, אני לא הולך לענות עליהן. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 9 ורבע. מה/מי העיר אותך? השעון מעורר של בהמות' - conquer all מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעמק עם בהמות' מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הפועלים מבחוץ עובדים. מה היה השיר הראשון ששמעת? ג'אז או רוק, אני לא כ"כ זוכר. מה אכלת? כריות. אני לא יכול בלי שוקולד בבוקר \ צהריים \ ערב. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? " מעניין מה יש היום לצהריים" איזה כיתה אתה: יב' הבנאדם הכי יפה שראית: מי לעזאזל חושב על השאלות האלה ?! את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? תלוי כמה טוב אני בודק. את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? אני ממש מקווה שלא, שונא צבועים,הם הרגו את אבא של סימבה. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? מאוד. את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לעעעע.... את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? אחת התכונות החזקות אצלי. את/ה אוהב/ת את עצמך? רוב הזמן . בזבז/נית או חסכנ/ית? חסכן. בנאדם ש: שונא/ת: ג. יפית אוהב/ת: בריאן קארול. מתגעגע/ת אליו: - חסר לך: אתם כנראה שלא מכירים. עושה לך טוב להיות איתו: חברים. הכי מצחיק: נו מה זה משנה, אתם לא מכירים אותו. הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כע. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לתא הקולי. איזה צלצול יש לך? פאדל אוף מאד ומתיסיהו. הקול הכי יפה ששמעת? ואיי, איזה זמרת בוסה נובה שראיתי בערוץ מצ'ו. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הכלב שלי. את רוצה להיות זמרת? לא ממש. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא בנוי לזה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה אתה רוצה פירסינג? באוזן, למעלה כזה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורם, משקיע, קונה לי מרצדס SLK300 שחורה גג נפתח + מיצובישי איבו פורום אהוב: כנראה שזה . באיזה פורומים את כותבת: לא ממש פעיל בפורומים. יש לך חברים בפורומים? הא? מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברים. למה נראה לי שהשאלון הזה חוזר על עצמו? מה את עושה עכשיו? עונה לאיזה שאלון מתוחכם ומקורי בפורום פאוור מטאל. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? רגאיי מה את/ה שומע/ת? Bob marley - roots,rock,regga מה הסרט האחרון שראית? משהו מצחיק על איזה סופר שרודפות אותו רוחות בבית חדש. מה התוכנית האחרונה שראית? הפמליה. מה הדיסק האחרון ששמעת? Queen - a night at the opera מה החלום שלך? אין טעם בחלומות אם לא מגשימים אותם. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לכל אחד יש את הרגע הזה . שאבת אבק בלי שביקשו ממך? רציתי לכתוב לא. אבל שבוע שעבר שאבתי אבק באוטו. בנית טירה מחול? נגמרו הרעיונות לשאלות ? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? ברור. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית?לא.

Musta Susi

New member
יש לי מחשב חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שם: אופיר תאיך לידה: 16/11 (כלומר נובמבר) עיר: מודיעין תוכניות אהובות: רנו פסקאל, מועדון לילה, ארץ נהדרת, חברים, Viva la Bam וכו' להקה,זמר,זמרת אהובים: Blind Gurdian, Ensiferum, Korpiklaani, Epica, Rhapsody, Children of Bodom ועוד סרט אהוב: המסור (כל הטרילוגיה) האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול?לא האם אי פעם לקחת סמים? ממש ממש לא!8-[ האם אי פעם עברת על החוק? גנבתי ביצת Kinder מהמכולת השכונתית
האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש לי כמה חברים
גובה: מטר 70+ פריסינג: גורנישט! קעקועים: גורנישט מיט גורנישט ב24 שעות האחרונות: בכית? לא צחקת? כן חיבקת מישהו? לא רגע, אמא שלי נחשבת? עשית שטויות? כן רבת עם מישהו? כן קנית משהו? הממ שקית חלב בימים אלו אתה מאוהב? לא ספיציפית הדבר שהכי קשה לך איתו: מחשבות על הגיוס
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אח שלי האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: כבר שנה לא דיברתי בICQ|חבול\ המקום האחרון שהייתי בו: בית של חבר הסטיה שלי היא: יש כמה, למשל בפורום - לכתוב מילים ב-EnGlisH הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוזיקה, מחשב תכונה טובה שלי: נחמד תכונה רעה שלי: עצלן האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? של חברה של אח שלי (אבל ידעתי את הסיסמא עוד קודם) האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא נראה לי ם_O האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כבר אמרתי, ביצת Kinder יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? תמיד |כופר| אתה שומר כשרות? לא |כופר| שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בקבוקי בירה שאני מוצא ברחוב הפרת הבטחה שהבטחת? הבטחתי להיות תלמיד טוב השנה
השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? ¼כחול, השאר לבן באיזה בושם אתה משתמש? דאורדורנט Fa אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק שעון מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכר באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא זוכר חיבקת מישהו/י? במפגש, הרבה מישהו/י חיבק/ה אותך? במפגש, הרבה עישנת? לא קרה שתית משקה אלכוהולי? לפני 4 ימים קצת וודקה בכמות מזערית השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? לא זוכר היית במועדון? כן לבשת חצאית? לא לבשתי קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר הקדישו לך שיר? לא זוכר שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 10:00 מה/מי העיר אותך? הפלאפון שלי - רינגטון של San Sebastian מה היה הדבר הראשון שאמרת? מחשב חדש!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את החתולה מיללת\מיצי| מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי עדיין מה אכלת? לחם עם ממרח שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מחשב חדש!!!!111 איזה כיתה את: יב' הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודע
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? לא את/ה אוהב/ת את עצמך? לא בזבז/נית או חסכנ/ית? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: אנשים שנחמדים אליי מתגעגע/ת אליו: אין חסר לך: לא יודע עושה לך טוב להיות איתו: אח שלי, חברים שלי הכי מצחיק: אתם לא מכירים הכי דפוק: לא מכירים הכי מוזר: לא מכירים הכי כיף לדבר איתו: אח שלי יש לך פלאפון? ברור!
הרי הוא זה שהעיר אותי היום
למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים, מורה לנהיגה
איזה צלצול יש לך? יש לי 10:Sonata Arctica - San Sebastian, Black Sheep_Blind Guardian - Into the Storm_Stratovarius - Eagleheart_Opeth - Deliverance_Children of Bodom - Downfall_Iron Maiden - The Trooper_Lacuna Coil - Swamped_In Flames - Only for the week הקול הכי יפה ששמעת? Simon Simmons
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? Blind Guardian - The Forgotten Tales את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?בד"כ איפה את רוצה פירסינג? בכל מקום מחוץ לגוף שלי
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מכונית נורמלית פורום אהוב: פאוור מטאל באיזה פורומים את כותבת: (פאור) מטאל (מדי פעם) יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? חבר מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון?
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מחשב חדש אני עוד צריך להעביר מה את/ה שומע/ת? את הרעש של המאוורר מה הסרט האחרון שראית? משחק צבאים מה התוכנית האחרונה שראית? כלבוטק מה הדיסק האחרון ששמעת? Sonata Arctica - Unia מה החלום שלך? שאלה טובה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? ניסיתי היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? עם המורה
ולא הייתי על שום ברכיים סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

למעלה