timu'sh yesh li kol kah arbe ma lagid leha aval ani yenase lekazer ki ani lo roza lesageaa otha shetikra et akol kahha be anglit meazbenet.... az tim tim aish ve ashem she omer kol kah arbe... ze shetamid po beshvil kolam makshiv ve myaetze ze shetamid male hyoh al apanim kshetzarih vetamid shomer al aekronot shelo tim tim ani roza lagid leha she ata benadam kol kah maksim tisaer tim tim tamid im kzat yoter bitahon tozi kol ma shyesh leha bifnim shetagshim et kol ahalomot shelha ve shekolam iduu mi ata ki ata meyohad tazlih be akol vtehayeh tamid moooooaaaaaaa neshika anakit po beshvilha tamid ...liv liv libi דובי מחבק
טימוש יש לי כל כך הרבה מה להגיד לך, אבל אני ינסה לקצר כי אני לא רוצה לשגע אותך.... שתקרא את הכל ככה באנגלית מעצבנת. אז טים טים האיש והאגדה שאומר כל כך הרבה.. זה שתמיד פה בשביל כולם מקשיב ומייעץ. זה שתמיד מעלה חיוך על הפנים כשצריך ותמיד שומר על העקרונות שלו. טים טים אני רוצה להגיד לך שאתה בנאדם כל כך מקסים. תזכור טים טים תמיד, עם קצת יותר ביטחון תוציא כל מה שיש לך בפנים. שתגשים כל החלומות שלך ושכולם ידעו מי אתה, כי אתה מיוחד. תצליח בהכל ותהיה תמיד. מואהההה נשיקה ענקית פה בשבילך תמיד ליב ליב
להתרגש מלקרוא את ההודעה שלך ואת יודעת שזה לא כאב ראש מודה שנעזרתי באנשים מיומנים אז המון המון תודה לך גם על כך שאת תמיד פה בשבילי מייעצת תומכת מקשיבה הכלללללללללללללללללללללל אין מילים בפי להודות לך אני פשוט חולה עליך ליב ליב מואה ענקיתתתתתתתתת דובימחב בבייי ברווז
חרמנוביצ'? :O מזהזהזה יא מכוערת P: אוחחחחח ינעל הג'יפה איפה כל הגופיות אני מת לראות אותך יום אחד עם חולצת ביצפר רק בגלל שזה טריקו מעניין איך את מתלבשת שלא נדבר על החזה הקטן שלך אני מוכן לשלם על סילקון ותודה לך על האיחולים
נראה שלעולם לא נדע את שמך כבר שנתיים שאתה חי לך בערפל חחח אולי מתנה למומלדת תגלה לי מעט? בדודה שלך הסטלנית הזאת מהמושב או הקיבוץ תודה אחי ובקרוב אורגיה
תודה רבה לך על השירשור, שהאנשים התחילו לבוא למסנגר ולאחל מזל טוב ואחד מהם אמר לי שראה את השירשור פה באתי לראות וישר העלה לי חיוך ענקי על הפנים, לא יודע לא הצלחתי להסביר את זה אז תודה על האיחולים ועל הכל ותמיד פה שתרצי ולא חשוב מה עדיין אחיך P: או שכבר מצאת לך מישהו אחר אז אני מוכן להיות החורג נשיקות