שתקו וכנסו מהר!!!!!!!

זה ממכר

New member
סהרררררררררררררררררר

תודה לך אחי ובהצלחה בעסק החדש בהזדמנות נבוא לבקר אני רוצה חמישים אחוז הנחה לכבוד המומלדת P:

בנדודדדד

|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
מממו'שששששששששששששש רק אושר
, עושר
, בריאות
, הצלחה
ושקט (טוב בכל זאת) חולה עלייך המון
רוזעעע
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|
|ליצון|

יא../images/Emo65.gifא../images/Emo65.gifא../images/Emo65.gifא../images/Emo65.gif

ט
י
מ
ו
ר
רררררררררר מזל טובבבבב
עד מאה ו-20 שנהההההההה
מאחלת את כל מה ש'תה מאחל לעצמך+
חח אז בהצלחה בהמשך הדרך...

זה ממכר

New member
רוזהההההההההההההההההה

בואי בואי מכות יא עבריינית מקלדת < זורק את האות "ח" על רוזה P: חח תודה לךך

זה ממכר

New member
המון המון תודה אנשים

זה לא שאני סנוב שאני לא מגיב אישית לכל אחד ואני לא מניאק עצלן ויהיר וכל אלו אני אודה לכם בהמשך לכולם המון תודות

Mogi For Ever

New member
טימווווווווווווששששש

יום הולדת שמח מאמוששששששששש =))) המון המון מזל טוב :)

זה ממכר

New member
מורררררררררררר

את עדיין חייבת לי מצית :( קניתי עוד אחת והגיס שלי גנב אותה עברתי למציתים קטנים שלא יגנבו לי אותם תודה על כל האיחולים מואה ענקית

זה ממכר

New member
דוגרי עכשיו ביננו

כמה ביקשו ממך אש? כמה מהם היו בנים? כמה מהם היו כוסונים? כמה מהם אצלך היום במסנגר? כמה באי סיי?

טיים איש יקר כנס...

אני מבקש לשלקול את שאלותיך ... כי אתה מדבר אל אחותי ,ואבקש שתשאל שאלות נאותות וחשובות ולא שאלות שקשורות לעישון שיכול לגרום למוות אז בוא נוותר על השאלות אה? :p ומור חכי בבית ,לא יהיה טוב :p

Mogi For Ever

New member
חחח האמת?

די הרבה ביקשו אש... הרוב בנים, רק אחד היה שווה מספיק בשביל שאני אתחיל להתאמץ לחפור במעמקי הפוקט שלי כדי למצוא את המצית... חחח הוא חיכה איזה 10 דקות ובסוף מישו אחר נתן לו, בדיוק כשהצלחתי לשלוף אותה! חחחח וחוצמזה, יש עוד המון דברים שימושיים שעשיתי עם המצית הזאת (וכנראה לעולם לא תדע... :p) חנוש מאמי, אני האחות הגדולה בינינו אז אני זאת שאמורה לאיים עליך במכות בבית :))

זה ממכר

New member
לך אני אגיב במיוחד

חודש הבא נצטרך להגיד גם לך מזל טוב לא לשכוח טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם טים יהיה שמו של הבא לעולם

למעלה