שתקו וכנסו מהר!!!!!!!

טימוש כפרות...

שיהיה לך המון המון מזל טוב... שתבורך בכל מעשה ידייך, ושתצליח לעלות תמיד אל הפסגה ולהישאר שם. אני מאחלת לך שני דברים שהם הכי חשובים בעיניי. אני מאחלת לך המון בריאות, ברגע שיהיה לך בריאות, יהיה לך כל דבר שתחפוץ בו בחייך. ואני מאחלת לך (ולי) שביתר תיקח השנה ת'אליפות (בע"ה) זה שני המתנות שאני מאחלת לך=] שיהיה לך המון המון מזל טוב נשמה... מתה עלייך!
זהבית

זה ממכר

New member
זהבהההההההההההההההההההה

תודה על האיחולים ובעזרת ארקדי בית"ר תקח אליפות השנה

טיייייייייםטיםטיםטיםםםםם

כבר אמרתי לך אבל לא עולה כסף להגיד שוב:p אז המון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב!!! שיהיה לך את כל הטוב שבעולם והרבה הצלחה בהכלל ושכל משאלות ליבך יתגשמוו וכמובן רק אושררררררררר ובריאות!! תנסה להנות מהחיים כמה שיותררררררררררר!ואל תפסיק לחייךךךךךךךךךךךך חולה עליך ביצ'ס (אה ובמסן כבר ראית שטיח אדום כפיים והכל..אז אל תתלונן חחחחחחחחחחחחח)

זה ממכר

New member
חגיגתתתתתתתתתתתתתתתתת

מה מה קרה כולה שטיח אדוםם יא מכוער אפשר לחשוב כל פעם שאת נכנסת לבלוגים זה שטיח אדום קול החצוצרות מחיאותכפיים וקריאות לעברך אז פעם בשנה גם אני רוצה קשה? יא מכוערת איזה רגליים ואיי ואייי אז תודה לך על כל האיחולים מואה ענקית

זה ממכר

New member
ילוווווווווווווווו

נעלמת לנו ממש אההה תודה אחי וטוב לראותך פה מידי פעם

yaniqq1

New member
המון המון מזל טובבבבבבבבב עד 120

המון בריאות אושר ועושרררררררררררררררררררררררררררררררררר

**מזל טובבבבבבבבבב**

יאאאא איזה מהר טס הזמן המון המון המון מזל טוב המון בריאות המון אהבה המון סקס והכי הכי חשוב המון חברים שיהיה לך באמת מזל טוב מיטלוששש

זה ממכר

New member
מיטללללללללללללללללללללללל

ואיי שנים שלא ראינו אותך אחרי גם מה שהבטחת לי :( מזהזהזה וכל הגעגועים טוב לשמוע ממך ותודה על האיחולים מואה ענקית

למעלה