שתקו וכנסו מהר!!!!!!!

שתקו וכנסו מהר!!!!!!!

היוםםםםםםםםםםםםםםםם ב12 בלילה יומולדת למישהו מיוחד!!
*טים-זה ממכר* יא אתה כבר בן 19 <בואנה הזמן טס> חח
טימוששש שיהיה לך יםםםםםם של מזל טובבבבב הרבה אושר אהבה בריאותת שיהיה לך רק טוב בחיים והמון המון הצלחהה שכל מה שתרצה יתגשם אמן! תישאר כמו שאתה ואל תשתנהההה אף פעם:)
אני יודעת שאנלא טובה בדברים האלה..אבל בשביל ההרגשה הטובה:p
חולה עליךךךך
שירן
ויאללה כולםםםםם להגיד מ=ז=ל ט=ו=ב לא עולה כסף!!

dorit89

New member
טמושששששששששש../images/Emo24.gif

היום אתה מחליף קידומת והנה הגעת בחייך לצומת גיל 19 הוא גיל מיוחד מעתה ואילך את עמצאי ולבד המון מזל-טוב, אושר ובריאות שההצלחה תרדפך בדרך קביעות שתגשימי את כל מה שאווית בקיצור טימוש עד 120 שיהיה לך ותיזכור שלא משנה מה אני תמיד פה בשבילך :)

זה ממכר

New member
תודה לך

יצא לנו רק שיחה אחת בפרטי ולא כל כך יצא לי להכירך אז טים נעים מאוד ותודה על האיחול

זה ממכר

New member
יוניייייי

תודה אחי למרות כל המתיחות בנינו שאני אפעם לא אצליח להבין אותך ולמרות כל מה שתחשוב עליי אבל בכל מקרה תודה לך אחי

../images/Emo203.gif../images/Emo65.gifטימוררררררררררר../images/Emo49.gif

טים אחי היקר
טים איש יקר ועוזר ,שתהייה לך תיומהולדת הכי נהדרת בעולם שפע ברכות ואיחולים אחי היקר , שתמשיך להיות כמו שאתהאיש יקר , עוזר ותומך.שתמיד יהיו לך אושר ,בריאות ,עושר וכושר שתצליח בכל מה שתעשה אחי היקר תרשה לי להודות לך על כל הפעמים שעזרת לי בבעיות שלי (במחשב) אז תודה רבה איש יקר ושוב יומהולדת שמח אחי היקר עד 340 שנה.
טים
מזל
טוב
אחי

זה ממכר

New member
חןןןןןןןןןןןןןןן

תודה על כל האיחולים ותמיד בכל מה שתרצה גם אתה עזרת לי לא פעם זה הדדי בשביל מה יש חברים אם לא בשביל לנצלם ;)

זה ממכר

New member
ואיי ואיי איזה חיוך עולה

תודה אנשים שקוראים שירשור יום הולדת אז בעל השמחה הוא הכי מאושר אז יש לי חיוך מזה ענקי עכשיו על הפנים זה היום הולדת השני שאני חוגג בפורום ובינתיים אין לי מושג מה להגיד חח מסמיק

קוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

קוףףףףףףףףףףףףףףףףףף שלי מזל טוב יאאאאאאאאאאאאאא 19 כמוני יא גדול... אני זוכרת איך לפני שנה חגגנו לך 18 חחח אמרנו שאתה סוף סוף חוקי ושמתנה ליום הולדת שיבתלו אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שכל משאלות ליבך ייתגשמו אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

זה ממכר

New member
קופההההההההההההההה

כן כן כמוך ואני גם זוכר שחגגנו לי 18 שהפכתי לחוקי ובקשר ליבתלו אותי לא זוכר היה כל כך הרבה שהבטיחו לי שיעשו את העבודה ברגע שאני יהיה חוקי ואז נטשו ובקשר להמשך לא יודע ותודה לך על האיחול וכל מה שעברנו אנחנו מכירים כמעט ושנתיים מכורים שכמונו

ל י ל ך 75

New member
טומושששששששששש כנס ומיד ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הופ הופ טרללה גדלנו בשנה הופ הופ טרללה גדלנו בשנה....... טימוש המון אבל המון מזל טובבבבבבבב, שלך לילך

זה ממכר

New member
לילךךךךךךךךךךךךךך

תודה לך וכן גודלים שנה ועוד שנה אני רואה את עצמי בגילך יושב עוד בבלוג טי וי P: חח אגב אני עדיין זוכר סבבה אין בעיות ששכחת מי אני אחרי המפגש בסופרלנד :(

למעלה