שתקו וכנסו מהר!!!!!!!

זה ממכר

New member
שירןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חחח אני עוד זוכר איך הכרנו (שומר על זכות שתיקה) ותראי איפה הגעת עכשיו כל אלו שקרובים אליי מגיעים רחוק ראיתם מזה אז המון המון תודה לך וגם על פעם שעברה אבל לא נשקפה סכנה ממשית אז P: ונשיקות וחיבוקים

זה ממכר

New member
נופרררררררררררררר

(עדיין זוכר את המכות בקוסמוס והפדיחות שקיבלת שם) אז המון המון תודה על האיחולים ובמובן מסויים עד יצא שאת קרובת משפחה שלי (יש מצב?!) אז מה עוד נותר לי להגיד לך חוץ מהצלחה עם החבר ונשיקות

זה ממכר

New member
תודהההההה ../images/Emo24.gif

ת'אמת אפעם לא התרגשתי ככה ביום הולדת אין לי מושג מה הסיבה שעכשיו אולי זה בגלל כל האנשים אשכרה מחשיבים פה אנשים כאחים ומרגישים קרובים תודה על כל האיחולים ותודה לכל אלו שגם מתקשרים וגם שולחים הודעות במסנגר ואי סיי מואהה ה ה ה

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

יאלה הספיק תחזור לעשות שיעורי בית ולא מהבית ספר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח [אם לא הבנת אז זה בקשר לקורס הסוטים שפתחתי חחח מחר יש בוחן פתע]

זה ממכר

New member
שחרררררררררררררררר

אוחחח יעגלה פעם עגלה תמיד עגלה אפעם לא תשנה אז תודה על האיחול ובקשר לביצפר אל תדאג

טימורררררררררררררררררררררר ../images/Emo49.gif

אחי עד 120000000000000000000000000000

פעם ראשונה אני עושה את זה!!

לטים!! וואי אני מטורפת עליךךךךךךךךךך אתה לא מבין עברנו הרבה דברים ביחד.. כמו למשל.... אמ... אמ.. (לא זוכרת.. תזרום) אין עליך וואי אין על המפגש בטבריה.. י'גבוה.. ת'שאר כמו שאתה ילד בנשמה.. מצחיק.. וזורם קיצ'רררררר מזל טובבבבב באמת מכל הלב..

זה ממכר

New member
אושררררררררררררר

אוחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי אני עדיין נזכר בכל מה שעברנו בסופרלנד בטבריה וזה עוד כלוםםםםםםםםםםם (מנסה לזרום הצלחתי?!) אז תודה לך המון המון מואה ענקית נשיקות

זה ממכר

New member
רונןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אז תודה על האיחולים אחי ועל ההקפצה יש הקפצות לפי הזמנה? עם חתול שחור? רוטב סויה כמו שצריך

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifמאחל לך

ט
י
מ
ו
ש
י
ק
י
ר
י
,
מ
ז
ל
ט
ו
ב
עד 120, בעזרת השם!!!! מברך אותך בבריאות,
א
ו
ש
ר
,
א
ה
ב
ה
, תקווה, הרגשה נפלאה,
ח
י
ו
ך
,
פ
ר
י
ח
ה
ו
ל
י
ב
ל
ו
ב
,
ה
צ
ל
ח
ה
, שפע וכל טוב - כמה שיותר, תמיד!!!!
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

טימוש כנס

שיהיה לך את המומולדת הכי שמח בעולם שתשאר כמו שאתה תמיד מושלם שתוכל להגשים את כל חלומותייך ותמיד תשאף לעוד במשך חייך שתצליח על הצד הטוב ביותר להגשים דברים שתצליח להשאיר את עצמך כזה מדהים מאחלת לך את כל מה שאני מאחלת לעצמי וקצת יותר כי לאחד כמוך מגיע הטוב ביותר אוהבת המון מזל טוב נועה

זה ממכר

New member
דדיייייייייייייייייייייייי

תודה אחי נראה לי זאת ההודעה הראשונה שהתאמצתי לקרוא דיי קשה לקורא את ההודעות הצבעונויות תודה על האיחולים ובהצלחה

למעלה