שרשור WANTED

elcool

New member
מישהו רוצה טלכרד של האולימפיאדה?

ההורים חזרו מחופשה ים תיכונים והביאו מחמ"פים מתורכיה, יוון (יותר נכון רודוס) וקפריסין (מחמ"פ ראשון מהארץ). כמובן שאת כולם תוכלו לראות בדביר.. ובנוסף גם הביאו טלכרד יווני עם סמל אולימפיאדת יוון והסמל האולימפי. ברקע ומאחור מצויין אחד ממרימי המשקולות שלהם שאני לא יודע את שמו כי רשום ביוונית. מי מעוניין?

תמיר1991

New member
אני אשמח.

אבל בוודאי תומר רצה אותו הרבה לפני, אז הוא יהיה שלו. תמיר.

elcool

New member
לסרוק פה זה פרוצדורה..

אבל השם שלו ביוונית זה: Άρση Βαρών אם מישהו מבין מה רשום שם.

בּני

New member
לא בדיוק ../images/Emo13.gif

Άρση Βαρών או באנגלית Arsi varon פרושו הרמת משקולות... (Arsi = להרים, varon = משקולות). כלומר אין ספורטאי כזה

elcool

New member
עכשיו שמתי לב לעוד משהו

רשום למטה גם Γ. ΧΑΤΖΑΚΗΣ אולי זה השם?

בּני

New member
אם אני לא טועה

זה מבוטא G. hatzakis לא הצלחתי למצוא פרטים על השם הזה.

python 4

New member
ארסי ורון?

דווקא נשמע לי שם של מרים משקולות. "וכעת עולה הבילארוסי ארסי ורון, שינסה לשבור את שיאו האישי".

krause

New member
אני מחפש....כרטיס נוסף מרכבת העמק

מפני שיש לי רק אחד כזה. ויש לי רק כרטיס אחד של הרכבת התורכית מ 1900 בקו ירושלים יפו.אין לכם, מעונינים לראות?? אז תגיעו לדביר !!!!!! וברצינות. מי שיש לו כרטיסים או כרטיסיות של חברות תחבורה של היום, אשמח לקבלם.יש לי חשש שבמידה ולא אאסוף אותם היום, אזי יורשי יחשבו שהייתי הדיוט.החברות האלו לא יהיו קימות בעתיד.(אגב, היורשות שלי רק שואלות כל הזמן, כמה זה שווה אבא?.אכפת להן מהכרטיסים? רק כסף מענין אותן.) להתראות בשבת. איציק

נימבו

New member
יש כאן בעצם שני ברזים, המיועדים

לדלק, שים לב שיש ברז אחד מסוג רבע סיבוב, מאוגן (בעל אוגנים) המוצב אנכית וברז נוסף קטן יותר המורכב אופקית והיוצא ממרכזו של הברז האנכי, זה ברז המיועד לניקוז הברז הגדול כאשר עלול להיווצר בו לחץ עודף בעיקר של גז. לשיטת הברז הזה קוראים Double block and bleed או בקיצור DBB

נימבו

New member
יש הרבה מאוד סוגים, בעתיד אני אנצל

את הנסיון של תמיר (!) בניסוח מאמרים ואנסה להעלות על הנייר משהו שיתן מושג לגבי סוגים קיימים, ולאילו שימושים.

דובושכ

New member
דובים על בולי שוויץ ישנים

הדובים דוקא ערים- הם סמלי הערים (מחוזות-קנטונים): ברן אפנזל ו-גליאן יצאו בשנות ה-20' במסגרת בולי "למען הילד". מחפש לאוסף הדובים. דוגמה:

python 4

New member
נפלא!

גם הסמל של ברלין הוא דב.. אני בטוח שיש גם בולים עם הסמל הזה, לא?

למעלה