שרשור WANTED

KaNiJa

New member
שרשור WANTED ../images/Emo150.gif

במקביל לשרשור השמונצים של מה כל אחד מביא לקיבוץ דביר, שרשור זה נועד ליצור רשימה של מה אנשים מחפשים בכלליות ולא יהיה להם אכפת בכלל לקבל או להחליף דברים תמורתם. כך שאם ראיתם משהו שעניין אתכם בשמונצים שלי לדוגמא, תדעו מה לחפש כדי להחליף איתי.
(אריק - אם זה לדעתך צריך להיות חלק מהשרשור של השמונצים אתה מוזמן לאחד בינהם) May the games begin!

KaNiJa

New member
Ronen Rothfarb's WANTED

פחיות: - דיאט קוקה-קולה שיצא לטעם העיר - קוקה-קולה שיצא לכפר המוסיקה (צריך גם כפולים) - כל הספרינג למינהם שנמכרים כיום - איזוטונים חדשים יחסית (הדקים, סגנון רד-בול) תגים: - תגים שיצאו בשנה האחרונה (אגף כ"א, חיל הובלה...) אחר: - 2 סוללות נטענות לדיסקמן המסכן שלי (מוכן לשלם מחיר סביר)

KaNiJa

New member
more WANTED...

- פחיות שיצאו לרגל אתונה 2004, Euro 2004 או כל אירוע אחר (לדוגמא אני צריך את הקרלסברג שיצאו ל-Euro)

תמיר1991

New member
אז ככה:

קודם כל, רונן, אני רואה שחזרת לפעילות מלאה אצלנו, וזה נהדר! שנית, אני מעוניין ב: - בולי חלל - פריטים מישראל: במיוחד חותמות דואר ואירוע מכל השנים. במעטפות יום ראשון ובולים חסרים לי בעיקר הדברים היקרים יותר, וכרגע אין לי מה לתת בתמורה, ככה שאני אוותר. - בולי קנדה - סיכות יום עצמאות מישראל. יש לי את 16 עד 30, 48 ו- 50 ואני אשמח להחליף בתמורה לאחרות. תמיר.

Mercyful God

New member
ושלי :

בולי אומנויות לחימה בולי אישים גלויות עטים פטיפון (סתם לשמוליק שיזכור :) )

sonic_green

New member
בבולי אישים אני יכול לעזור לך

ואני מחפש: בולי מוזיקה פטיפון תקליטים של ברוס ספרינגסטין

יורם מח"מפ מאולימפיאדת השחמט

משנת 1964 מעניין אותך? אם כן הוא יגיע אליך איתי לדביר (אני מאד מקווה)

lubia

New member
אלונה - המון, המון תודה!

המחמ"פ נראה יפהפה! עד היום לא אספתי מחמ"פים, ולא ידעתי שיש כאלה הקשורים לשחמט. אשמח מאוד אם תביאי אותו לדביר.

eliadmo

New member
?

בולי אישים מכל העולם או רק מישראל? עטים, איזה בדיוק? כל עט?

Mercyful God

New member
בולי אישים מהעולם ומישראל

ועטים בעיקר פירסומיים , אבל אם יש עטים לא פירסומיים גם מגניבים הם יתקבלו בשמחה .

Wing Chan

New member
טוף

בטח אין כאלה לאף אחד פה, אבל בכול מקרה- בובות\דגמים\מיניאטורות שונות של סמוראים מפורסמים. (אולי אתם לא תדעו אם הם מפורסמים, תראו לי :p) הכוונה היא לבובות 12 אינץ', 6 אינץ', 3 סנטימטר, וכ'ו. כדאי לציין שעל בובות ה12 אינץ' (בהנחה שהן של Alfrex) אשלם גם כמות כסף נכבדת. אגב יש לי כול מיני ג'אנק מפוזר בחדר (וגם אלבום בולים קטן עם בולים בתוכו) שאני חושב שאנשים מפה אולי יירצו. אני אארגן רשימה בקרוב.

למעלה