שרשור WANTED

evilihi

New member
שלי..רשימה חלקית

מה שכרגע עולה לי בראש... * בקבוקי קולה - ריקים, מלאים - הכל פרט לליטר וחצי!! בעיקר זכוכית ועטופים.. את הפחיות אני אשאיר לרונן - הוא ביקש קודם (אלא אם כן הוא ירצה לחלוק!)
* קוקה קולה - מה שיש עם הלוגו עם עדיפות לעברית.. * קוקה קולה - כוסות! יש לי כבר בערך 25 עד עכשיו! * פקקי מתכת של בקבוקים - הכל!! * חפיסות קלפים - מה שיש!!! * מקדונלדס - מה שיש - צעצועים וכו! * מגנטים פרסומיים! * צעצועים ישנים - מה שיש! בעיקר מכוניות צעצוע קטנות,כמו מזורטים למיניהם! דיסני - מה שיש! עם עדיפות למיקי ומיני... הממממ נראה לי שזהו..בינתיים...אני אחפש עטים וכדומה..ואולי גם פחיות בשביל רונן..

שרשור מצויין! נעצתי אותו בראש העמוד

וכולם מוזמנים להפסיק להתבייש, ולכתוב מה הם היו רוצים. אין הביישן למד, ואין הלחשן מתכבד (אין לזה משמעות, סתם חרוז).

rachelea

New member
סביבונים, פורפרות וג'ירוסקופים

כאילו שהייתי צריכה לכתוב זאת. (עם זאת, אני נענית לבקשת אריק לרשום מה אני הייתי רוצה).

evilihi

New member
סליחה על השאלה אבל..

מה זה בדיוק פורפרות וגירוסקופים.. ושוב, סליחה על הבורות..

rachelea

New member
ג'ירוסקופ

הג'ירוסקופ מופעל באמצעות משיכת החוט המלפף את הציר. החוט משתחרר והג'ירוסקופ מסתובב. בשל הלחצים, המופעלים ע"י הסיבוב המהיר, הוא שומר על יציבותו. ניתן לשים את קצהו על חוט מתוח והג'ירוסקופ ימשיך להסתובב על החוט מבלי ליפול. זאת, עד שמהירות סיבובו פוחתת, הלחצים על ציר הסיבוב קטנים והג'ירוסקופ מתחיל לאבד משווי משקל.

11moti

New member
יש לי גם יחידת גירו' שאביא לראות

בכנס ,יחידה גדולה ששימשה לביצוע ניסוי כל שהוא של תע"א בזמן טיסה .(כ-25 ס"מ

rachelea

New member
טל, זאת הזדמנות לשאול אותך

האם יש לך חומר כלשהו על ג'ירוסקופים? אם כן, אני מניחה שיהיה זה חומר מתמטי (שאינני בקיאה בו) אך בכל זאת, אם יש משהו - אשמח לדעת.

11moti

New member
אני יכול לנסות לחפש על חומר על

מכשירי טיסה, שבהם יש מכשירי גיירו(מד פניה ונטיה ,מצפן גירו,בול-אופק מלאכותי ועוד)

טל ענבר

New member
יש ספר מצויין על גיירוסקופים

464 עמודים בלבד! טוב גם למי שלא מבין או אוהב פיסיקה ומתמטיקה (אהם.מישהו אמר תמיר?) Inventing Accuracy - A Historical Sociology of Nuclear Missile Guidance בהוצאת MIT PRESS ISBN 0262631474

rachelea

New member
כן. דייקת באומרך "דוגמיות"....

טל, יש לך הספר? תוכל להביאו לעיון? מוטי, תביא, תביא למפגש.

טל ענבר

New member
יש לי הספר, לא יודע אם אגיע למפגש

ועכשיו ארד לבונקר מחשש התגובות....

תמיר1991

New member
לא תגיע למפגש??????

כבר פינטזתי על תיקון אחרון למאמר בשידור ישיר... תמיר.

למעלה