שרשור WANTED

elcool

New member
כל מחמ"פ יתקבל בברכה

אבל במיוחד של חברות ישראליות, משנות השישים ומטה וחברות ישראליות משנות השישים ומטה

elcool

New member
כרטיס ביקור של חברת גרירה קטנה

ולא מוכרת, אבל שלא קיימת עוד, תקבל? (של אח שלי)

eliadmo

New member
בוודאי

אני לא מסנן אף כרטיס ביקור, כל המרבה הרי זה משובח.

powo

New member
ואני מעוניין

בשטרות מהעולם תודה רבה מראש.

זה קשור, ובאמת חבל.

שמואל בסך הכל מצטער על שחלק מהמשתפים לא יגיעו בשל היותם שומרי שבת. גם אני מצטער על כך מאוד, ובוודאי נערוך (כמו שעשינו עד היום את כל המפגשים הקודמים) עוד מפגשים כך שגם שומרי השבת יוכלו להגיע. זה המפגש הראשון שלנו שנערך בשבת. לימדו אותי פעם שאי אפשר (או לכל הפחות קשה מאוד) לארגן משהו כך שיתאים לכולם. פעם זה מתאים למי שאינו עובד ביום שישי, פעם למי שאינו שומר שבת, ופעם למי שיש לו רכב ויכול לנסוע. ותמיד יש כאלה שאינם יכולים להגיע, ותמיד חבל, אבל לא נורא.

תמיר1991

New member
ולי זה מתאים תמיד <כמעט>...

אני לא שומר שבת, לא עובד ויש לי (או יותר נכון ליורם...
רכב. הכל למעט הפעמים שיש לי בית-ספר... וזה קרה רק פעם אחת עד כה, ואני מקווה שהיא האחרונה... תמיר.

אז הנה תמיר, גם לך יש לא מתאים

בית ספר. מסכימה עם אריק, תמיד יש מישהו שלא יכול להגיע ותמיד זה יהיה חבל.

תמיר1991

New member
אכן...

ואגב - אני לא אביא איתי את אוסף החלל - אני מפחד להוציא אותו מהבית, וגם אין לי זמן והאמת שגם כוח להכין מסגרות למפגש. מה שכן, אוסף הטלכרטים מישראל (לא הרגיל של בזק, אלא המיוחד: טלכרטים של חברות בינלאומיות, סלולר וטלכרטים פרסומיים "Talk Free" מיוחדים) והרבה הרבה פריטים לכל החבר'ה. היריעה צרה מלהכיל. שבת שלום ומחכה בקוצר רוח למפגש! תמיר.

רע מאוד!

לא מקובל עלי התרוץ, ואוי ואבוי אם לא תביא את אוסף בולי החלל. אני רוצה כבר לראות אותו, אחרי כל כך הרבה זמן שאנחנו מכירים. בשביל מה המפגש, אם לא כדי להראות ולראות את האוסף? אתה לא צריך לסדר כלום, תביא את האלבום כמו שהוא.

תמיר1991

New member
כלומר הצעות איך אני "מאבטח"

אותו. זה לא השווי, זה פשוט שהוא יקר לליבי. תמיר.

elcool

New member
לשמור אותו תמיד בתווך העין

לשים מנעול כמו של יומנים ישנים על האלבום, לסגור אותו בתיק נעול וכבד.. מי כבר ירצה לגנוב?

elcool

New member
זרים =

אנשי הקיבוץ, בני משפחות והחברים של חברי הפורום.

python 4

New member
תביא אותו!

אני מביא גם את האוסף המכובד שלי "ילדים מספרים סיפורי ילדים", למעשה בשני שמרבולים תמימים.

למעלה