../images/Emo63.gif ספרים, ספרים ועוד מעט
אני אוהב לקרוא שירה, ובעיקר שירה עברית. על-כן ספרי שירה תופסים אצלי מקום מרכזי במה שנקרא אוסף הספרים שלי. לפעמים קצת קשה לי לקרוא לזה אוסף, כי אחרי הכל אני קורא בהם, מצטט מהם, משאיל אותם, ובגדול - משתמש בהם, אבל בכל זאת יש שם פריטים המצדיקים את השם "אוסף". מובן שיש משוררים מסויימים, שאהובים עלי יותר ואני רוכש בעיקר מספריהם, אבל לא פעם הופתעתי גם לגלות משוררים שטרם נחשפתי אליהם, דרך ספרים שהגיעו אלי במקרה. אין הפתעה נעימה מזו. חוץ מזה, ספרים שראו אור בהוצאת הספרים "תרשיש" האגדתית - אותם אני מחפש, בעיקר כאלה שראו אור במהדורות מצומצמות. אמנם לא תמיד אני יכול להרשות לעצמי לרכוש כאלה, אבל בכל זאת - תמיד שמח לדעת על קיום של כאלה, או לפחות לראותם. הוצאת "אבן חושן" פועלת בימינו, ברעננה, וספריה אהובים עלי מאד גם-כן. היא מוציאה לאור בעיקר ספרי-שירה, אבל לא רק. פריט אחר, שלא קשור לספרים (אולי רק בעקיפין), שאני רוצה כבר זמן רב, הוא מכונת-כתיבה
עובדת ומתקתקת, שתוכל לשמש אותי, לאו דוקא בתור קוריוז אלא יותר בתור דרך להתחברות להסטוריה, לאיך שפעם היו כותבים. אולי גם קצת בתור אימון לאצבעות והתנתקות מהמחשב. בקיצור, זה מסקרן אותי ואחת כזו תשמח אותי מאד. עד כאן רשימת הפנטזיוֹת שלי