שרשור WANTED

11moti

New member
סכינים חרבות כידונים תערים ועוד

ושאר כלי חיתוך ודיקור, כמו כן כלי נשק קרים אחרים כגון בומרנגים וקשתות. ובנוסף-- מקלות טיול והליכה (גם מקלות סבא למינהו)

סמלים/סיכות

מחמ"פים בנושא תחבורה וכל מה שקשור בחתולים (פסלונים, תמונות וכו..) הנה דוגמא למחמ"פ תחבורה שאין לי

rachelea

New member
פורפרה

הפורפרה, במקורה, עשויה מעץ ובקצה מסמר מתכתי. מלפפים את גוף הפורפרה בחוט עבה ומשליכים אותה מאיתנו והלאה תוך אחיזה בחוט. הפורפרה משתחררת ומסתובבת על הקרקע. הפורפרה מצויה ברוב מדינות העולם. ידוע כי משחק בפורפרה היה ידוע כבר בעת העתיקה. בחפירות ארכאולוגיות במצרים, יוון ורומא נמצאו פורפרות. גם במזרח הרחוק מוכר המשחק. בארץ ניתן למצוא את הפורפרות בעיקר לקראת חנוכה, על אף ש"המשחק" בחנוכה הוא עם בן משפחתו, הסביבון.

שַׁי

New member
../images/Emo63.gif ספרים, ספרים ועוד מעט

אני אוהב לקרוא שירה, ובעיקר שירה עברית. על-כן ספרי שירה תופסים אצלי מקום מרכזי במה שנקרא אוסף הספרים שלי. לפעמים קצת קשה לי לקרוא לזה אוסף, כי אחרי הכל אני קורא בהם, מצטט מהם, משאיל אותם, ובגדול - משתמש בהם, אבל בכל זאת יש שם פריטים המצדיקים את השם "אוסף". מובן שיש משוררים מסויימים, שאהובים עלי יותר ואני רוכש בעיקר מספריהם, אבל לא פעם הופתעתי גם לגלות משוררים שטרם נחשפתי אליהם, דרך ספרים שהגיעו אלי במקרה. אין הפתעה נעימה מזו. חוץ מזה, ספרים שראו אור בהוצאת הספרים "תרשיש" האגדתית - אותם אני מחפש, בעיקר כאלה שראו אור במהדורות מצומצמות. אמנם לא תמיד אני יכול להרשות לעצמי לרכוש כאלה, אבל בכל זאת - תמיד שמח לדעת על קיום של כאלה, או לפחות לראותם. הוצאת "אבן חושן" פועלת בימינו, ברעננה, וספריה אהובים עלי מאד גם-כן. היא מוציאה לאור בעיקר ספרי-שירה, אבל לא רק. פריט אחר, שלא קשור לספרים (אולי רק בעקיפין), שאני רוצה כבר זמן רב, הוא מכונת-כתיבה
עובדת ומתקתקת, שתוכל לשמש אותי, לאו דוקא בתור קוריוז אלא יותר בתור דרך להתחברות להסטוריה, לאיך שפעם היו כותבים. אולי גם קצת בתור אימון לאצבעות והתנתקות מהמחשב. בקיצור, זה מסקרן אותי ואחת כזו תשמח אותי מאד. עד כאן רשימת הפנטזיוֹת שלי

נימבו

New member
טוב , ולי אין תקוות גדולות... אלא

אם מישהו יפתיע, ברזים בבולאות... כי מה שחסר לי באוסף ישראל משום מה אף אחד לא יוסיף לי. אין הרבה לחלק לאחרים אבל מה שיש - יחולק בשמחה, כבר יש לי משהו לליילנד, ועוד אי אילו עשרות כרטיסי ביקור, וכן איזו חוברת אדומה לשי, יתכן תקליטים, בולי ילדים לדובוש, חלל לתמיר, שני כרכי המדריך לאינג'ינר למוטי, מצטער אין לי גירוסקופים.

נימבו

New member
חסרים מהראשונים עד 51, ואני יכול

להכין רשימה ספציפית אבל אלה מהשנים היקרות יותר, יש מצב שמישהו יפרד מכאלו ?

python 4

New member
ואני אשמח אם מישהו יוכל למצוא לי

בול מאסטוניה, ארמניה, טורקמניסטן וטג'יקיסטן. אני צריך אחד מכל מדינה.

python 4

New member
צריך בוודאי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

כמובן שאני מחפש פריטים לאוסף הדברים המשוננים שלי (בולים, מסורים, ומה עוד?)

elcool

New member
מסוריות, שיניים, גזירי נייר,

קצוות של עטיפות של חטיפים, תקעים של מדפסות, סיכות של מהדק... רוצה?

למעלה