שרשור BEIZI

RainBird

New member
כל כוח מכיל עימו סכנה. כוח פיסי, כוח חשמלי פוליטי - כולם מסוכנים. אז האם תוותר על כולם? זה נכון לומר "זה הנמשך לכוח, נמשך להשחת, וזה הנמשך לכוח המוחלט נמשך להשחטות מוחלטת" אבל המאגיה יכולה להיות מרפאה, חיובית ומלאת אור. בנוסף כמובן לצדדים האפלים שקיימים בכל דבר.

RainBird

New member
מה יש דתיים ש-לא רוצים שכולנו נמות? זה חדש. האמת הסיבה ל-מ-ה לא הולכים לפי התנ"ך לגבי "מכשפה לא תחיה" שמעתי אלף תירוצים. אין סנהדרין, אז אי אפשר לשפוט אותנו, זה חוק מיושן, (גם לא תרצח לא?) ושהם מסתכלים עלי הם אומרים "מכשפה, לא מכשף!" שזה ממש תירוץ גזעני וריק. היום סתם מסתפקים בהוצאת דיבה כנראה.

BEIZI

New member
אתה מחשפה מפחידה

ולכן צריך להרוג אותכם אתם מסוכנים. אני כבר פוחד לדבר איתכם .

P o M i K i

New member
כן, איזה פחד אם המכפשות האלו

טוב, עכשיו תגובה רצינית קח את כל מה שדמיינתה על מכשפות וכישוף בחיים שלך, שים את זה בפח ותקרא את המאמריפ בפורום ואולי תבין על מה מדובר כאן

lilit jam

New member
../images/Emo12.gif

אתה, בתור בחור דתי, אמור לדעת שיש דברים מעבר למה שמקובל... ורק לידע הכללי... כותבים מכשפות...

BEIZI

New member
מה הקשר?

לא מקובל? ב. טוב שאני לא יודע איך כותבים מכשפות. כי אתם מפחידים אותי.

נימרודל

New member
לכל אחד יש זכות

להאמין ולאהוב מה שהוא רוצה... אל תפחד אנחנו לא אוכלים אנשים. ואני חושבת שיש מכשפות. לא שאני מכירה אחת אבל אני אשמח להכיר. ואין לי בעיה עם דתיים, (כל עוד אין להם בעיה איתי...) יש לך בעיה איתי? חוץ מזה... טוב, אין לי חוץ מזה... אני אחשוב על זה...

BEIZI

New member
לי אין בעיה עם אף אחד

בעולם שאין לו בעיה איתי. לך יש בעיה איתי? רק אמרתי שאני פוחד מהם כי הם אמרו שהם יכולים להזיק.

A n g e l u s

New member
דיי! בוא לא נהיה שקופים../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

אוקי? אתה לא דתי, בזה אני בטוח, אתה בסך הכל מנסה למשוך צומי, אז הצלחת! שמח?

BlaT©

New member
יכולים להזיק...

בדיוק כמו שאתה יכול לקנות אקדח ולהזיק.

lilit jam

New member
../images/Emo156.gif

מה... "מה הקשר"...? מה לא מובן...? אתה צריך לדעת שאם כבר מפחדים, אז רק מאלוהים... ואיך אתה יכול לפחד מאנשים שאתה אפילו לא מכיר...??

BEIZI

New member
נכון אני מפחד רק מהשם

אבל הם מכשפות וצריך להיזהר הם מכח הטומאה. איך זה יכול להיות שיש לך שם של לילית ואת דתיה זה שם בכלל לא טוב וכול הכח שלו הוא מהטומאה!

lilit jam

New member
לא זכור לי ש...

אמרתי שאני דתייה... חבוב... אתה מדמיין דברים... תלך לישון... וכשתגיע לרמת ההבנה שלי, תדבר איתי... עד אז, חבל על הכוחות של שנינו ובמיוחד על העצבים שלי...

lilit jam

New member
אוווווו... אני כ"כ מצטערת...

גרמתי לך להסתכל על אישה... יפה, אה...?

Shaaaki

New member
זה ממש לא במקום.

מה את חושבת שאת מכאיבה לו בזה שאת מראה לו אישה?? וד"א, לא כל הדתיים לא מסתכלים על נשים... רובם כן מסתכלים על נשים...

למעלה