שרשור BEIZI

BlaT©

New member
ולי יש ספר על פסיכולוגיה.

זה אומר שאני פסיכולוגית?

P o M i K i

New member
אני יכול לשים איתך כסף

שלעכבר ממוצע יש גם יותר כוח וגם יותר כוח

BEIZI

New member
יש לי מבחן איי קיו

שהציון שלי הוא 148.3 אז לעכבר שלך יש 149?

gwizard

New member
מבחן איי קיו

לפי איזה סקאלה בדיוק מחושבת התוצאה שלך ? האם זה לפי תורסטון, וקסלר או גילפורד ? רק שתדע לך כי איי קיו זה לא מדד אבסולוטי. הוא תלוי מאוד בגיל שלך ולפי איזו סקאלה הוא נעשה. אז אל תשוויץ במשהו בו אתה (כנראה) לא מבין.

gwizard

New member
גול עצמי

אז ככה, קודם כל אין דבר כזה שיטת גילפורד. גילפורד היה אחד מכמה תיאותיקנים שהציעו דרכים למדוד אינטליגנציה, אך אין שום מבחן היום המתבטא במספרים לפי שיטת הקוביה שלו. רק לידע כללי, היום יש רק 2 סוגי מבחנים פופולריים. וקסלר וסטנפורד-בינת. בישראל משתמשים, למיטב ידיעתי, רק בוקסלר. איי קיו היא תוצאה מוזרה מאוד שלא משקפת את האינטליגנציה של האדם בצורה מספקת. אני קיבלתי 130 במבחן אחד ואז יום למחרת 134 במבחן דומה. האם זה אומר שנהיתי חכם יותר ביום ? ממש לא.

Weirdi

New member
באמת...

למה אתם עונים לו בכלל? אם זה היה ויכוח עיניינו עוד היה אפשר לטעון בעד המשך השרשור(ים) , אבל מה שהולך פה זה תת רמה. אני חושבת שאחרי כל כך הרבה התקפות, דתיים ואנשי צומי האנשים הקבועים פה היו מבינים שיש מלחמות וויכוחים שעדיף לא ללחום. אני מציעה למחוק את השירשורים האלו, כי הם סתם תופסים את המקום של שירשורים עיניינים.

P o M i K i

New member
לשאול את מי שאמר

לך שמישהו "ליכלך עליך שקרים" (?) וב"כח" את מתכון כח לסבול אותך? כח לענות לך? או כח להעיף אותך? תהיה יותר ספציפי

BEIZI

New member
שזה אומר . במה יש יותר

להיות ספציפי? יש אדם שליכלך עלי מאחרי הגב ואני לא יודע מי זה איך אני מגלה מי זה.

lilit jam

New member
רגע... רגע... רגע...

אתה "מפחד" מאיתנו, אומר שאנחנו עושים רק רע ו... אתה עוד מצפה מאיתנו לענות לך...?? נו, באמת...!

lilit jam

New member
ToryMaster ../images/Emo24.gif

הנה עוד עודעה להעיף מהפורום ולהעביר לקישור... ולדעתי, חבל על המקום...

lilit jam

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

לך חמודיל'ה אין את הזכות להעיר לאף אחד על שגיאות...!

BEIZI

New member
אז באמת אתם מפחידים.

לא סתם אומרים שאתם מסוכנים.

למעלה