שרשור BEIZI

גם אתה מפחיד אותי.../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

קראתי את כל השרשור ותסלח לי, התפלצתי מרוב הבורות שאתה מפגין. ראשית, ספר קבלה הוא לא ערובה לשום דבר. לפי ההודעות שלך ניתן לראות שאינך בוגר וחכם דייך לעסוק בקבלה, גם אם יהיו לך אלף ספרים. קסמים - וקבלה בכללם - הם עסק מורכב שדורש לימוד רב, שקדנות, אמונה, ריכוז, סבלנות ודימיון. לך אין אפילו מחצית מהתכונות האלו, אז במטותא ממך, תפסיק לזבל לנו את המוח. שנית, מבחן אייסיקיו משקף את הידע של הבנאדם. הוא לא משקף את חוכמת החיים שלו, לא את הדימיון שלו, לא את הכשרונות שלו ולא את תבונתו. תוצאות המבחן לא רלוונטיות. שלישית, אתה פתטי. למה אנחנו מפחידים אותך? כי יש לנו יותר כוח? כי אנחנו חכמים יותר? כי אנחנו אומרים לך דברים של טעם? או שמא, כי אנחנו עוסקים בכישוף, הקלחת השחורה והנוראית שמביאה טומאה לעולם? צר לי לומר לך, חביבי. אנחנו, או לפחות רובנו, עוסקים באנרגיות שהטבע ואלוהים העניק לנו - בדיוק כפי שהעניק לכל בני האדם. אנחנו לא עושים שום דבר לא טבעי, אלא פשוט מנתבים את האנרגיה בצורות שונות. אולי תפחד לדעת שגם בך יש את ה"רוע" הזה, אבל זאת האמת. רביעית, תעשה הגהה להודעות שלך. תודה.

SaberTooth

New member
אני באמת לא מבין...

למה אתם בכלל משתפים איתו פעולה ומגיבים לו...
זה ברור שהוא טרול משועמם, שמחפש מעט תשומת לב, אז הדבר האחרון שצריך לעשות זה להגיב לו. פשוט להתעלם, ולתת לשרשור הזה לרדת לארכיון.

ToryMaster

New member
שרשור BEIZI

כל השרשורים הקטנים שלו - משורשרים לכאן בכדי למנוע הצפה

marishia

New member
חינכתי את עצמי

לראות יופי בכל מקום. חינכתי את עצמי להנות מהשלם - דבר האומר טוב ורע גם יחד. לכן אני לא מתכוונת להגיב על מילות השנאה, משום שכלכם כבר עשיתם זאת. אני רואה באדם הזה תמימות גדולה, ורצון כנה לשנות, ואמונה חזקה בדבר שייתכן כי הוא מוטעה, כי מי אני שאגיד אם הוא צודק או לא צודק? אך, אף על פי כל הדברים הללו - השילוב של כל התכונות האלו הוא קטלני, ואני אישית מסכימה עם טורי שאינה מוחקת את ההודעות שלו, כי ברגע שכל השנאה והפחד שלו יתנקזו ממנו הוא יישאר ריק ויוכל לקרוא את ההודעות, המאמרים, ואולי אפילו להבין. ברור לכם שאם הוא לא יתפטר מהדעות הקדומות שלו פה, הוא יעשה את זה מחוץ למחשב - דבר שיהיה מסוכן אף יותר. רוב רובם של חבריי הפורום כבר התרגלו לאנשים מסוגו, כך שאני לא מאמינה שדעותיו פוגעות בכם.

Esmerallda

New member
למען האמת,

אין כאן פגיעה אישית, כי אני לא רואה בו אפילו אדם שראוי להתייחס אליו כאדם ולקחת את הערותיו ברצינות. אבל אני כן נרתעת כשבן-אדם שטוען שראה כבר 21 שנים לא מסוגל להעניק כבוד מינימלי לאמונה. יותר מזה, אני מוצאת את זה כמעט פתטי שבגיל עשרים ואחת הוא עוד לא הבין שספר זה לא מה שייתן לו כוח. נכון, התבטאתי בשפה שלרוב אני נמנעת ממנה, אבל מתוך הכרח לפקוח לו את העיניים. אני לא בעד לגרשו, אני בעד ללמד אותו בדרך הקשה. אנשים שאומרים שטויות, ואח"כ מתעקשים עליהן, הם מסוג האנשים שאם הם לא לומדים את זה על בשרם הם לא לומדים את זה בכלל. יש לו שנאה משולבת בפחד, שזה המרכיב הכי חשוב לפחדן. הוא היה פוגע לו היה לו איך, אבל מאחר שאין לו איך והוא בעמדת נחיתות הוא רק עושה מעצמו טיפש עוד יותר גדול. כלב שנובח על כלום הוא לא כלב. ובמקרה שלנו, יש לנו כלב שנובח וחושף שיניים על דברים שהוא בכלל לא מבין ורואה. אישית הייתי מעדיפה באמת לראות אותו לומד מחוץ למחשב, היכן שהשיעור יהיה באמת לעומק. אבל מאחר שזה לא יקרה, אין לי אלא לחרוג מהאופי הרגיל שלי ולהשתמש במילות שנאה. דעותיו לא פוגעות בי, הן פוגעות בו, ופשוט צר לי לראות קורבן של טפשות וחוסר הבנה. -הצוענייה.

marishia

New member
כמובן שלא שפטתי אותך,

אין לי זכות לעשות דבר כזה. ניתן לומר שהוא זקוק לתגובה שלך בדיוק באותה מידה שהוא זקוק לתגובה שלי. אני מבינה לחלוטין את הרתיעה שלך מהעובדה שהוא מסרב לפתוח את התודעה שלו לרעיונות חדשים יותר, וגם לי קשה להבין זאת, אבל דעות קדומות תמיד יהיו, ובכדיי להגן על עצמנו, עלינו לראות את הדבר החיובי בו, בכדיי שהוא לא יצליח לפגוע בנו. יש צורך להגיד שאני קוראת כבר זמן מה בפורום ואשמח להכיר אותך יותר לעומק?

Esmerallda

New member
ובכן,

כמובן שלא ראיתי בהודעתך שפיטה ישירה כלפיי. אני הבנתי את מה שניסית להעביר ואני מכבדת את נקודת הראייה שלך. דעות קדומות זה דבר שלעולם ירדוף אותנו, אנחנו עושים זאת יומיום מבלי אפילו להרגיש. החכמה היא לא להיפטר לגמרי מדעות קדומות, שכן זה בלתי אפשרי, אלא ללמוד להתייחס אליהן בחשד, ולא לדבוק בהן בצורה עיוורת. לגבי היכרות בינינו, שלחי לי מסר פרטי ומשם כבר נוכל לפתוח בשיחה. -הצוענייה.

ToryMaster

New member
יאפ יאפ

לרוב גם אני בעד למידה בדרך הקשה (וזה מוסבר הכי טוב בעולם דרך החתימה שלי) אבל כשזה על גבי הפורום, עד גבול מסוים
מה שהדהים אותי בעיקר לא היה זה שאדם בן 21 לא מכבד אמונה, אלא שאדם בן 21 שטוען להיות דתי: א. נכנס לפורום הזה ולומד ממנו (עקרונית, על פי חוקי היהדות, צריך כבר מזמן היה לסקול את כל הפורום הזה [אם אני לא טועה {ואני לא}]) ב. בנאדם, אתה דתי, אתה מאמין, איך זה שאתה לא מסוגל לכבד את האמונה שלנו? וזהו,

למעלה