לו הטמטום היה כואב...
כמה צרות זה היה חוסך מהעולם... טוב יקירי, בוא נתחיל. ובבקשה, אל תגיב, אני לא צריכה שמטומטם טהור יענה על הודעה שלי, ברצינות שלא: בראש ובראשונה, זה שאתה יהודי מאמין זה טוב ויפה. אני מצדיעה לך על זה, אני לא הייתי מסוגלת אי פעם להיות כזו. אני רואה ביהדות דת סגורה מדי ומגבילה מדי. אבל אם אתה מוצא את עצמך בדרך החיים הזו, תלך בה, ושיהיה לך בהצלחה. אבל, ותמיד יהיה את האבל הזה- אין לך לא סמכות, לא בגרות נפשית, לא גיל, לא ידע ולא ניסיון על מנת לבוא אלינו ולבקר את מה שאנחנו מאמינים בו. אתה חושב שאנחנו רואים בעצמנו מכשפים בגלל שקראנו ספר שקנינו מאיזה זקן אחד? אני כמעט מוצאת את זה מעליב. חלק מהאנשים כאן כבר עובדים מעל לכמה שנים בתחום, כשהם לומדים כל יום דברים חדשים וכל יום מתקדמים. אין כאן ולו אחד שידביק לעצמו את התואר מכשף בגלל שהוא קרא ספר. וזה שאתה טוען שבגלל שיש לך ספר קבלה מסכן אז הפכת למומחה, רק מוכיח שאני לא צריכה לבזבז עלייך את הזמן היקר שלי על המחשב, כי אתה פשוט אידיוט. ספר לא ייתן לך שום כוח, ובטח שזה לא נותן לך זכות לבוא ולבקר אותנו. אנחנו מכבדים את הדת שלך ונותנים לך את הכבוד שמגיע לכל דת עלי-אדמות, באשר היא. תתן אתה את הכבוד המינימלי עבורנו, אין לך שום זכות בכלל לבקר דת אחרת, מאחר שאפילו את הדת שלך אתה לא מכיר. ועוד משהו- הייתי ממליצה לך להתעסק קצת יותר וללמוד קצת יותר לפני שאתה בא ומשוויץ בכוח שאין לך. סה"כ, יש כאן כמה וכמה שראו יותר שנים בעולם הזה ממך, ויודעים קצת יותר ממך. אז אם אתה כבר כאן, תסתום את הפה הקטן והמקשקש שלך, ותלמד. תגלה שאנחנו לא כ"כ טמאים, ולמעשה לרוב אנחנו פועלים דווקא לטובת הכלל. ועוד יותר- יש אשכרה סיכוי שאתה תלמד משהו שיעזור לך להפוך לבנאדם. בקיצור יקירי, אתה והשטויות שלך מאד מעייפים, הייתי ממליצה שתסתום מהר ותלמד ממי שיכול ללמד. אנחנו לא הוקוס פוקוס, ואנחנו לא מנפנפים בשרביט וקוראים בלטינית, כישוף זה דבר שיהיה קשה להסביר למוח הפרמיטיבי שלך. תשתחרר מהתפיסות של הארי פוטר, השטן וכו'. תתפוס את עצמך בידיים ואו שתעוף מכאן, או שתתחיל להוכיח שיש לך משהו בין האוזניים. ועוד משהו אחרון- האם ידעת שבדת היהודית יש סממנים אליליים? האם ידעת שלילית היא בכלל אלה אכדית? לא, אני משערת שלא... אבל לא נורא, אתה תמיד יכול לקנות ספר... אייח, אייח... הטמטום. -הצוענייה. נ.ב. כן, אסמרלדה זה שם של צוענייה שהאשימו בכישוף, אז גם השם שלי "טמא" LOL. אבל יש לי חדשות עבורך- כינוי זה כינוי. מה שחשוב הוא איזה אדם אתה, לא איזה שם יש לך. שם בעל משמעות שלילית לא יתרום שום דבר לרוע בעולם. שרון, ערפאת ובוש כבר עוזרים מספיק לרוע ולמלחמות בעולם, והשמות שלהם לא טמאים במיוחד.