שרשור BEIZI

BEIZI

New member
היי מה יש מחשפות?

אני בחור בן 21 דתי. ואני בהלם ממה שעיני רואות מה יש מחשפות בעולם? אני רוצה להכיר . אבל תשמרו עלי אני עדין.

BEIZI

New member
בא ניראה אם יש לכם כח.

משהו ליכלך עלי שקרים מאחרי הגב אצל איזה בחורה שרצתה אותי ואני לא יודע מי זה איך אני יכול לגלות מי זה?

BEIZI

New member
עכשיו גם לי יש כח!

הלכתי אתמול למוכר ספרים זקן במאה שערים וקניתי מימנו ספר על הקבלה המעשית. כתוב שם איך לעשות קפיצת הדרך לדוגמא . וגם כל מיני שמות ארוכים וראשי תבות. מהיום גם לי יש כח תזהרו!

BEIZI

New member
רוב השמות כאן הם שלילים!

נמרוד זה שם שלילי של רשעים . וגם לילית . וגם פומיקי זה שם של מכשפים! הכח שלכם מגביר את הרוע בעולם. זה מפריע לכוחות הקדושה.

צלמגור

New member
היי מה יש דטיים ?

אני אינות חושך. ואני בהלם ממה שעיני רואות מה יש דתיים בעולם ? אני רוצה להכיר. אבל תשמרו עלי אני עדין. פחחחחח ....

צלמגור

New member
מזמן יש גם לי כח!

הלכתי לחנות ספרי קודש, וקניתי שם ספרים על הקבלה המעשית. כתוב שם על שמות מלאכים, שמות שדים, ושמות קודש, כיצד לזמן ולהשביע שדים ומלאכים, וכיצד לעשות קמיעות. מזמן יש גם לי יש כח תזהר ! חוץ מזה, למה שנפחד מזה שאתה יודע איך לעשות קפיצת הדרך ? אנחנו לא שירות מוניות ספיישל, לא סוכנות רכב, ולא תחנת דלק, אז מה כבר יש לנו להפסיד מזה שאתה יכול לעבור ממקום למקום במהירות רבה ?

Shaaaki

New member
רגע,

ואם אם הם ישנו את הכינויים אז לא תהייה טומאה בעולם?

BEIZI

New member
אם הם יחדלו ממעשיהם

הרעים אז לא יהיה רע בעולם כי עם כל הכישופים שלהם הם מוסיפים כח לטומאה.

Shaaaki

New member
ככל שהקדושה גוברת ככה גם...

הטומאה גוברת... אין קדושה בלי טומאה...

P o M i K i

New member
האמת...

פומיקי זה שם של שדון מסיפורי ילדים אבל השם האמיתי שלי זה דניאל (דניאל המלאך, ויש אפילו ספר שלם בתנ"ך על השם שלי) גם זה שם שלילי?

BEIZI

New member
לא . אבל דניאל המלאך

היה שמח אם לא היתה עושה כשפים כי זה מוסיף רק כח טומאה לעולם.

lilit jam

New member
חמודיל'ה...

מה קרה? קנית ספר קבלה, אז נהיית גאון הדור...? מה כבר אתה יודע על לילית?? כנראה שבספר החביב הזה שלך, כתוב שהיא שדה. נכון?? אם כן, אז אין צורך שתגיב, כי אתה מאוד מעייף אותי... ואם היית יודע את הסיפור המלא על לילית ולא את הסיפור המצונזר, היית נח קצת מכל ההודעות חסרות הידע האלה שלך...

BEIZI

New member
נו תספרי לי אני ישמח

לשמוע כול עוד זה לא מפחיד. וזה לא שדה זה אשת השטן.

THE gray

New member
אולי תתעלמו ממנו כבר...

במקום להתנגח איתו ראש בראש...כי גם אם הוא יקרא את כל המאמרים ותבואי אליו הביתה ותסבירי לו הוא לא יבין.. כי הוא לא רוצה..

lilit jam

New member
../images/Emo6.gif

אם היית צריך לדעת את זה , כבר היית יודע... המוח שלך אטום מידי...

BEIZI

New member
אתום. חחח.

את האדם הראשון ביקום שאומר שאני סתום.

Esmerallda

New member
מאייתים את זה: אטום

ואם היא האדם הראשון, אני גאה להיות השנייה. -הצוענייה.

lilit jam

New member
לא ייאמן...

יש הבדל בין אטום ל... סתום... לא שאני אומרת שאתה לא כזה...

RainBird

New member
שם שלילי, וכוח שלילי. האמנם? הייתי אצל רבנים בזמנו, שאמרו לי והרצו לי שהכוח שלי בא מטומאה. ואחרי כמה חודשים באו אנשים מאוכזבים מאותם רבנים וחיפשו את הישועה *ממני* והיתי אצל כמה מאוד מפורסמים דווקא. הרב אמנון יצחק, אבוחצירא, ועוד. אז אני אשאל אותך שאלה. ברור לי שהאמונה שלך מגדירה אותנו ככוח של חושך. אין לי מה להתווכח עם אמונה, כ-ל אמונה. אבל אני רוצה להעלות לך שאלה: אם לא יהיה חושך, איך יהיה אור? אם לא יהיה רע, איך יהיה טוב? ואגב, לגבי הטענה של האיי קיו, אתה לא מצליח אפילו להתבטא בצורה הכתובה בצורה מספקת. מעורר רחמים. אגב, תבדוק את ארדן.

למעלה