שרשור שיער חדש!!!!!!!

נעמית33

New member
תשובה...

ת'אמת ... פאן צריך לדעת לעשות.. אם לא עושים אותו טוב יותר מתועלת ,הוא ייעשה נזק גדול ובאופן ממושך גם יכול להגיע לנזק בלתי הפיך.. התחלת הפאן זה קודם פאן טוב, עם עוצמת חום גבוהה שתעשה את העבודה מהר ובצורה יעילה. (1900V ומעלה) דבר שני מסרק נוח, ומשם זה כבר היידע לגבי איך עושים פאן בצורה חכמה ובריאה עד כמה שניתן לשיער. בהצלחה, נעמה

RaviX

New member
אמממ

יש לי שיער מוזר,אני חייב לדעת איזה סוג הוא. אוקיי,אז יש לי שיער מוזר לאללה,עד כיתה ז בערך הוא היה גלי חלק,לפחות מה שאני חשבתי,ופתאום ראיתי תמונה והוא היה קצת מתולתל..[ד"א,יש אפשרות ששיער ייצא בתמונה מוזר ממה שהוא?] שהשיער שלי במזג אוויר חם,האחורה של השיער,הזנב כאילו,עולה קצת למעלה,כאשר הלפנים נשאר די חלק. כל הזמן אומרים לי - גלי/חלק/ גלי/מתולתל.. ד"א,לאחר מקלחת ללא שמפו - השיער דווקא יותר חלק ממה שהוא. עם שמפו,הוא קצת מתנפח וקש כזה,אבל מסתדר די טוב,בייחוד הזנב מאחורה. לעומת זאת שאני מזיע כמו שאמרתי,האחורה עולה קצת אחורה. מזה?

נעמית33

New member
תשובה....

באמת נראה לך מכל!!!! מה שכתבת שאני אבין בסוף איך השיער שלך נראה? תעלי תמונה וזהו... תודה

נעמית33

New member
תשובה...

פאן רגיל: פאן חלק. פאן חיצוני: כשמעגלים את הקצוות של השיער כלפי חוץ.

Just PsyGirl

New member
היי נעמונתת!!

יש לי שאלה אחת ששאלתי שירשור קודם ולא ענית לי, ואני מקווה שתעני על השאלה שלי כי היא דומה קצת למה שאנשים שאלו פה אבל גם קצת שונה ואני מקווה שתיתני לי הסבר. בכל מקרה,אני מספרת לך מההתחלה את הסיפור שלי שתביני פעם(לפני שנתיים +-) היה לי שיער ממש ממש ארוך(מצרפת לך תמונה). עכשיו בתקופה הזו(כמו שהשיער נראה בתמונה - לא בריא,מקורזל,קצוות שרופים וכו') הייתי שמה ג'לים, קרמים ובכמויות אדירות!! כאילו השיער שלי בתמונה ממש לא בריא אפילו אחרי ששמתי גל וקרם שכביכול אמור לתת מראה של תלתלים יפים,בריאים, לא נתן את המראה הזה כי השיער שלי באמת היה הרוס טוטל!, יש לציין שהייתי לפעמים גם עושה פאנים בקצוות ובפוני(היה לי פעם פוני). בקיצור,בערך שנתיים-שלוש הייתי שמה המון ג'ל וקרם על השיער עד שלפני שנה בערך התחיל להיות לי באיזה צד של הראש טיפה קרחות וכאלה, ואז הגעתי למצב שאמרתי די, אני מסתפרת ולא מעניין אותי, באמת שהסתפרתי מאוד מאוד קצר, עד האוזנים בערך, והשיער שלי אחרי התספורת היה הרבה יותר חזק, לא נשר המון שיער(כמויות רגילות של בן אדם), וגם לא היו לי מין "קשרים" כאלה על השיערות.כאילו באמת שיער בריא, פחות או יותר. עכשיו עבר מאז שהסתפרתי בערך 7 וחצי חודשים והשיער באמת גדל,אבל לאט לאט ככל שעבר עוד חודש ועוד חודש עוד הפעם השיער נהיה לי חלש,נשירות,נתלש מהר, כאבים בקרקפת וכ'ו. יש לציין שמאז שהסתפרתי השתדלתי באמת לא לנגוע בפאנים,קרמים וכל החרא הזה שהשיער באמת ישאר לי בריא, אחרי הכל אני לא רוצה להישאר בלי שיער בגיל 20. לפני חודש וחצי בערך הגעתי שוב למצב שהשיער היה לי ממש במצב על הפנים כמו פעם שבאמת הייתי הורסת אותו עם חומרים(רק שהפעם הוא היה ממש עם מעט חומרים וגם לא כל יום). ואז לפני חודש וחצי בערך החלטתי שדיי אני לא שמה כלווווום על השיער, ואני חופפת יום כן יום לא.מאז באמת יש לי קצת פחות נשירה אבל עדיין אותם בעיות. בקיצור, מצטערת על החפירה אבל חשוב לי שתגידי לי אם את יודעת מה מקור הבעיה(וכן החלפתי שמפו/מרכך שמתי מסיכות וכ'ו). יכול להיות שהנשירה קשורה לאלרגיה? האם זו אולי בעיה בעור? אני קבעתי לי תור לרופא עור שיעזור לי,אבל אשמח לשמוע דעה ממך. בכל מקרה סליחה על החפירה מקווה שתעזרי לי.

למעלה