שרשור שיער חדש!!!!!!!

Baby Jane

New member
|בועית|ש&

במקור השיער של שטני וצבעו לי אותו לשחור כבר כמה פעמים.. בדקתי אפשרות לעבור לבלונד ואין בעיה.. זה התקבל על השיער שלי כמו שצריך, ולא הרס אותו או משו כזה.. השאלה.. אם לדעתכם מבחינת הפנים יתאים לי בלונד
תודה

../images/Emo210.gifלא! אל תצבעי>:

טוב אני אגיד את דעתי, את נראית שחומה, ואני אישית ממש לא אוהבת בלונד על שזופות..כי זה נראה נורא לא טבעי. אני גם צבעתי על שיער שחור לבלונד(את יכולה לראות את התוצאה בתמונה, זה לא יוצא ממש בלונד אחיד) ואני יכולה להגיד לך שזה ממש הורס את השיער, עזבי לצבוע בצבעים רגילים מסופר פארם או במספרות זה סבבה, אבל כשמבהירים את השיער, ועוד את כולו ותזכרי שצריך לחדש כל כמה זמן זה ממש מייבש אותו והופך אותו לקש. אני ממליצה לך להישאר עם השיער שלך, עזבי שהוא מדהים גם הצבע וגם האורך. הבלוד פשוט יהרוס..אבל איך שאת רוצה, זו רק דעה שלי.:) בהצלחה!

Eurogirl

New member
דווקא אני חושבת שכן יתאים לך

ראיתי תמונות שלך כשהיה לך שיער בהיר יותר (נראה לי ששמת בפורום או שראיתי בשוקס שלך או שאני ממש לא זוכרת איפה) ודווקא הוא התאים לך הרבה יותר מהכהה. השיער הכהה עושה אשליה של כאילו את כהה עכשיו, אבל בתמונות עם בהיר את נראית יותר בהירה.

נעמית33

New member
תשובה....

אני חושבת שהרבה יותר יפה לך הצבע הכהה, נראה לי שעם בלונד זה ממש ייראה לא טבעי ואולי תראי קצת פקצה...(בהגזמה כן??!!!!) אבל כרגע הצבע מחמיא מאוד ולא הייתי ממליצה לשנות.... אולי קצת לדרג את השיער זה כן,, אבל בכלליות זה סבבה לגמרי ככה. אם תרצי ממש לעשות שינוי ולהסתפר קצר דברי איתי ואמליץ לך על משהו.. בהצלחה, נעמה

Baby Jane

New member
|קדימה|

שמתי למעלה עוד תמונה באור.. של השיער וזה הבלונד שאני רוצה לעבור אליו |קדימה|

אם את שואלת לדעתי..

למרות שאני לא מומחית.. את כהה מדי לבלונד. כל גווני הבלונד, ובמיוחד הגוון המאוד לבן שאת רוצה, יבליטו את הגבות השחורות ובעיניי זה לא יפה.

B LONDI E

New member
שאלה:]

בקשר לסאןאין.. יש לי שיער בלונדיני כהה..ואני נורא רוצה להבהיר אותו. והפתרון היחידי שחשבתי עליו זה סאן אין.הרבה אמרו לי שהוא ממש מזיק לשיער,אבל אני מכירה כמה בנות שעשו ולהן זה לא עשה שום בעיה. אז מה "הסיכון"? וכמה זה באמת פוגע בשיער?

נעמית33

New member
תשובה....

מומלץ ממש לא לגעת בסאן אין !!! אני בעברי גם עשיתי וזה הרס לי את השיער לחלוטין . שלא נדבר על כך שיורד הצבע השיער נראה בהיר וייבש לגמרי. סאן אין הוא חומר כימי לחלוטין והורס את השיער כליל. לא שצבעים והבהרה יותר טוב אבל האפקט שלו הוא יותא גרוע והתוצאה לא מרשימה במיוחד. בהצלחה, נעמה

אולי את תגאלי אותי מייסוריי...:)

יש לי שיער מתולתל,הצבע הטבעי שלי הוא חום שטני. אני עושה עליו גוונים כבר כמה שנים ולאחרונה החלטתי להפסיק.. אמנם זה מאוד יפה אבל גם ממש לא בריא... השיער שלי נהיה מאוד יבש ועם קצוות שרופים. בבקשה אל תגידי לי להסתפר,קורה לי דבר מאוד מוזר,השיער שלי לא אורך,ואני ממש שונאת שיער קצר ככה שאני צריכה להשלים עם האורך שלו עכשיו (עד תחילת אמצע הגב) איך אפשר לפתור את היובש והקצוות המפוצלים מבלי להסתפר? ועל איזה קרמים את ממליצה? תודה רבה!

נעמית33

New member
תשובה....

אז ככה....... אם את לא רוצה שאני אגיד לך להסתפר אז אני לא אגיד למרות שבמצבך אין כמעט מנוס מכך.. דבר שני, את פשוט צריכה להתחיל תהליך שיקומי לשיער עד שתוכלי להחזיר אותו למצב של שיער בתולי (שזה אומר שיער שעוד לא נגעו בו) משמע, להתחיל לשים מסכות כל יום יומיים, ולגזור קצוות כל כמה חודשים עד שהשיער יחזור לקדמותו. עם קצוות מפוצלים באמת שאין הרבה מה לעשות חוץ מלגזור אותם. הקרמים שאני ממליצה עליהם תוכלי לקרוא באחת התשובות למעלה שעניתי למישהי על חברות ועל מותגים.. פשוט תראי מה עושה לך טוב לשיער ואיתו תמשיכי את הטיפול. בהצלחה, נעמה

Shoval27

New member
ואיי בידיוק מה שהייתי צריכה!

אוקיי, יש לי שיער מדורג, יחסית קצר (קצת אחרי הכתפיים) הבעיה שלי היא שהוא יחסית מנופח (הוא לא חלק, ולא מתולתל, הוא גלי כזה) ואני שונאת קרמים, כי אני לא אוהבת את השומניות... מה אפשר לשים על השיער כדיי להוריד נפח, ושנשאר לאורך זמן? ועוד שאלה, מה עושה לשיער מראה רטוב (שוב, לא קרם ולא דברים שומניים) ונשאר לאורך זמן?

נעמית33

New member
תשובה....

את אומרת דבר קצת לא הגיוני כי כמעט לכל הקרמים יש מרקם שומני כזה או אחר... אם את רוצה את יכולה לנסות אולי מוס שהוא ממש לא שומני איך שתשימי אותו כך הוא יישאר, הוא נותן מראה רטוב וברגע שתחפפי ה כ ל יירד. דבר שני, תחשבי האם דירגת את השיער בצורה נכונה וטובה כי כאשר מדרגים הנפח של השיער אמור לרדת בצורה משמעותית. בהצלחה, נעמה

MaYa142

New member
משו קצר :]

שלום נעמה, קודם כל, כל הכבוד על כל התגובות המפורטות שלך :) ועל העזרה. אהממ, יש לי שיער מתולתל, עבה, צבוע. איזה קרם לשיער את ממליצה?

נעמית33

New member
תשובה....

תקראי את התשובה שעניתי בהתחלה למישהי על מוצרים ומותגים של חברות ואני מקווה שזה יסייע לך בהחלטה. אם זה לא עזר תשאלי אותי שוב. אבל בגדול..... את אמורה להתחבר למוצר ולכן ייצרו כ"כ הרבה ריחות, צבעים,ובקבוקים בסוגים שונים בגדול החומרים הם כמעט אותם חומרים למרות שיש כאלה שגורמים לנשירת שיער מוגברת אם לא משתמשים בהם בצורה נכונה. מקווה שעניתי, נעמה

מאייושש

New member
:)

יש לי שיער מתולתל .. עם הקרמים אני בכלל לא מתעסקת כי זה רק עושה ת'שיער יותר ויותר שומני , ולא עושה לו צורה בכלל. אני משתמשת במוסים , אומרים שזה מזיק לשיער \= מה את ממליצה ?

נעמית33

New member
תשובה...

שימוש במוס באופן שגרתי עלול גם כן לגרום ליובש של השיער אלא אם כן במקביל את דואגת לשים מסכות ולפצות על המוס. השאלה למה את רוצה לשים קרם בכלל?? אם זה כי השיער מתנפח הפתרון הטבעי היחידי הוא כאמור לדרג את השיער. אם זה מסיבה אחרת אז זה כבר עניין אישי שלך.. פרטי יותר ואז אבין.. נעמה

למעלה