שרשור שיער חדש!!!!!!!

נעמית33

New member
שרשור שיער חדש!!!!!!!

שלום לכולם! אני שמחה ומאושרת לפתוח שרשור שיער. שאלות, עצות, בקשות, ייענו בשמחה על ידי בתנאי שמעלים תמונה כמה שיותר ברורה של הפנים עם השיער. (עדיף עם שיער פזור) הנושאים יכולים להיות..... ה כ ל... החל המתספורות, סוגי תכשירים למיניהם, מחלות, צבעים, פאנים, תסרוקות ועוד ועוד.. בקיצור....כל מה שעולה בדעתכם לשאול. אשתדל לענות במהירות, לילה טוב ושמח, נעמה

Kewen

New member
שאלה ../images/Emo3.gif

ספרית אחת גזרה לי כמעט את כל השיער לא מזמן אחרי איזהשהי הפקה ומאז אין לי כמעט שיער. אם נגיד הייתי רוצה לרצוח אותה, מתי היא תהיה בבית השבוע?:) ולשלאלה יותר רצינית, מלבד קרמים שאני לא אוהבת את התחושה שלהם בשיער, איך אני יכולה לתת לשיער שלי יותר לחות? ואם יש לי תלתלים, איך הכי כדאי לייבש את השיער אחרי מקלחת כדי שיתייבש יפה וישאר מתולתל?

לא מקצועית ,אבל אין חכם כבעל ניסיון ../images/Emo3.gif

קרן,תלתלים פשוט ל-א מייבשים,נותנים להם להתייבש לבד לגמרי,אם זה ממש ממש דחוף את יכולה להשתמש בפאן על העוצמה הנמוכה ביותר..ובשום פנים ואופן לא לייבש אותו שהראש כלפי מטה ואת כביכול "פותחת" את השיער עם הפאן,רק לייבש אותו שהראש ישר והפאן למעלה. מקווה שעזרתי :)

נעמית33

New member
תשובה..

באשר לספרית .. היא נסעה לחו"ל באופן בהול ולא תהיה בארץ כנראה עד שתרגעי.. ובאשר לשאלה היותר רצינית.. לייבש את השיער אחרי מקלחת עדיף לעטוף טוב עם מגבת עד שהמים ייספגו ואז לשחרר והוא מתייבש תוך שניות. או... שאם יש פאן בבית יש תוספת של פומית לפאן שנראת בצורה עגולה כזו והמטרה היא להניח את השיער בתוך הפומית ואז התלתלים מתייבשים בצורתם הטבעית. (פומית- מה שמלבישים על הפאן מאיפה שיוצאת הרוח של הפאן) ובאשר לקרמים.... אם את לא אוהבת את תחושת הקרמים אז לא השארת לי הרבה מה להציע... אולי פשוט להתחיל לעשות מסכות לשיער ייבש ולטפל בקביעות יישנה קצת את אופי השיער ואז לא תצטרכי לשים קרמים. למרות שתהליך השיקום לוקח זמן ועד אז תנסי כן לשים מעט קרם.. מקווה שעזרתי, ואם תשובתי לא מספקת אשמח שתחדדי את השאלה ואנסה לענות שוב, יום טוב, נעמה

crazyilana

New member
../images/Emo23.gif טיפ

לפומית הזאת קוראים דפיוזר לא? לפעמים כשמתחשק לי תלתלים אני שמה קרם לחות שיש בו תמצית סיליקון ככה התלתלים מסתדרים בצורה מעולה... מייבשת את השיער עם הפומית הזאת משאירה את השיער קצת לח לייבוש מלא והתלתלים מסתדרים מעולה וגם אצלי שהשיער יחסית חלק בשורש זה מחזיק ממש מקסים ואין את ההרגשה של השיער הדביק כמו שמרגישים אחרי ששמים קרם לחות....ובכלל עדיף אחרי ייבוש עם דפיוזר לא לפרק את התלתלים שיצאו....שהשיער לא יתפוס צורה ונפח אחר מקווה שעזרתי טיפלה

avitali2

New member
שאלה..

ספרית שהייתי אצלה המליצה לי לשים סיליקון על קצוות שרופים כל יום.. ולא לחפוף כל יום.. החפיפה הורסת לי את השיער? סיליקון לא הורס את השיער?

נעמית33

New member
תשובה..

מסרי ד"ש לספרית שלך ואנסה להמשיל את תשובת הספרית בסיפור קצר: היו שתי עיירות במרחק מה אחת מהשניה בין שתי העיירות היה גשר להולכי רגל ובאופן קבוע אנשים היו נופלים ממנו. חשבו אנשי העיירות מה לעשות עם הגשר ולאחר חשיבה מאומצת וארוכה הם מצאו פתרון. אם כל פעם אנשים עוברים ממנו ונפצעים אז חייבים פשוט לבנות בית חולים על יד הגשר שכאשר מישהו נופל הוא ייזכה לטיפול מהיר בבית החולים הסמוך לגשר. אני מקווה שהבנת את האנקדוטה הקטנה ואת הנמשל... פשוט אפשר לגזור את הקצוות השרופים ובכך להיפטר מהשיער השרוף. בכך תרוויחי גם שיער שגדל הרבה יותר בריא. דבר שני, אין שום קשר כמעט בין חפיפה לקצוות שרופים אלא אם כן את שמה המווון מרכך בקצוות כל חפיפה. החפיפה התכופה יכולה במקרה הגרוע לגרום לנשירה. באמת אין צורך לחפוף כל יום אלא אם כן כל יום את שמה המון תכשירים בשיער שעדיף באמת לא לישון איתם. באשר למרכך בחפיפה מומלץ גם לא לשים כל יום ואם כן אז לא על הקרקפת עצמה. דבר שלישי, הסיליקון... הוא דיי פאסיבי, ז"א הוא לא הורס את השיער הוא פשוט עושה אותו קצת שומני. שמים אותו בעיקר אחרי פאן לתת חיות לשיער במיוחד אם הוא צבוע וייבש. מקווה שעניתי על תשובתך, יום טוב, נעמה

avitali2

New member
פשוט הסתפרתי רק לפני חודש

וכבר יש לי קצוות שרופים.. ואני חופפת כל יום כי אחרי שאני עושה ספורט אני מזיעה ואני לא יכולה לא לחפוף אחרי מאמץ.. ותודה על התשובה המאוד מפורטת =]

OverSharing

New member
ממ שתי שאלות:)../images/Emo103.gif

1. לייבוש של השיער עם פן [זתומרת, אחרי מקלחת סתם לרפרף עם הפן על השיער] יש אותו השפעה כמו..לעשות פן?! זה שורף את השיער?.. 2.כל המוצרי שיער שנמכרים בסופר-פארם, נגיד מסכות לשיער למיניהן- חרטא? :)

נעמית33

New member
תשובה..

1. ממש ממש ממש לא. זה בכלל לא אותו אפקט כל עוד החום לא ממש נוגע בשיער. 2. לא חרטה אבל..... המחיר כן חרטה.. ואני אסביר. יש בארץ מספר ממש קטן של חברות גדולות שהן מייצרות את כל מוצרי הקוסמטיקה בארץ (אני מדברת על חברות פרטיות כמו AHAVA ) כל השרר מה שאת רואה זה מותגים בלבד! איך יודעים? מסתכלים מאחורי האריזה של המוצר ורואים את שם החברה (ביסקול, הנקל סוד, קרליין(פרמאגיס) בע"מ ועוד..)ואם זה אותו חברה אז הדבר היחידי כמעט ששונה בתכשיר זה הבושם ששמו בו (הריח) והצבע. לגבי המסכות זה אותו הדבר אם כי יש מסכות חזקות יותר וחזקות פחות ואז זה אומר שצריך לשנות את מינון הזמן שהוא נמצא על השיער. משימה... תבדקי מי הייצרנים של מוצרי השיער של מישל מרסייה ושוקי זיקרי ותיווכחי בעצמך שאת משלמת 70% מהמוצר רק על המותג. מקווה שעניתי, יום טוב, נעמה

../images/Emo210.gifאוקי יש לי שאלה..

השיער שלי צבוע לשחור, צבעתי על בלונד אם זה מנשה, אבל הצבע כבר דוהה וזה הוא ממש דהוי, קניתי צבע חום ערמוני[אממ שחכתי איך קוראים לזה. חום כהה עם גוון ג'ינג'י] זה יצבע לי על השיער? תודהב מראש

נעמית33

New member
תשובה....

ת'אמת קצת קשה לי לענות ככה בלי לראות תמונה ויותר מזה, בלי לראות את השיער פיזית. נראה לי שהוא כן ייתפוס אבל יש מצב שהצבע השחור יפריע לו להיתפס בצורה מלאה. בכל אופן אם יש מישהי בבית המרקחת שאת יכולה להתייעץ איתה או ספר שמבין בכימיה זה יהיה עדיף. אני צריכה גם לדעת עד כמה הוא דהוי. בהצלחה, נעמה

../images/Emo210.gifתודה על התשובה,

בגלל שהצבע היה שחור סיני, הוא דהוי עד כך שחלקים מהשיער אפורים וחלקים טורקיז-ירקרק אפור ומוזר. אכן הזוי. וכבר קניתי את הצבע, כי ממש מיהרתי ולא היה לי זמן להתעקב>< בכל מקרה אני מקווה שזה יתפוס

הממ..

זה לא בגלל שהצבע היה שחור סיני, זה בגלל שצבעת בצבע כהה על בלונד. גם לי קרה אותו הדבר, השחור לא נתפס טוב על הבלונד ובגלל שזה שחור סיני יוצאים גוונים כחלחלים ממתחת. לי החום תפס, אבל זה היה חום כהה ונשארו עוד טיפה גוונים יותר בהירים בכל מיני מקומות. גוונים תמיד יוצאים מתחת לצבע כהה, אלא אם צובעים במספרה. בהצלחה.

brasiloca

New member
שאלה=]

אוקיי.. יש לי שיער מאודדדדדדדדדדדדדדד ארוך=] ואני אוהבת אותו ככה.. אבל קצת נמאס לי חחח אבל הבעיה שברגע שאני מקצרת אותו אפילו קצת הוא פשוט מפסיק להסתדר... הוא נהייה מתולתל ונפוח ופשוט לא יפה חחחח אז רציתי לשאול אם יש לך אולי רעיון לתספורת שתהיה לי מתאימה ולא תהרוס לי אותו... ואם את חושבת שיתאים לי פוני על הצד.. כאילו אם זה יתאים לי לפנים.... תודה:):) נ.ב בתמונות יצא לי פרצוףף נוראאא לא יפההה אל תתיחסו:):) וגם השיער שלי קצת יותר ארוך עכשיו... תודה=] מוסיפה 2 תמונות...

נעמית33

New member
תשובה...

א. השיער שלך ממש לא נראה מתנפח והוא נראה גם בריא מאוד אפילו. אני לא אתווכח איתך אבל אם טוענת שהוא מתנפח כשאת מסתפרת אז סבבה. ניסית לדרג? אני אישית ממש אוהבת את השיער שלך כך אבל אם בכל זאת אז תנסי לדרג מאיזור הפנים ומטה ואז תקחי את הקצר בדירוג לצד, כאילו פוני. ממש לא לעשות פוני... בהצלחה, נעמה

brasiloca

New member
תודה רבהה:)

ממש עזרת לי:) ממ נראה לי שאני באמת אנסה מדורג:) תודה רבה!!=]]

למעלה