שרשור שיער חדש!!!!!!!

טליוש11

New member
אני רוצה להתספר

ואני ממש לא יודעת מה יתאים לי הפעם אני מתלבטת בין דירוגים קלאסיים או קיצוני דירוגים קצרים אבל לא לגזור יותר מידי מהארוך והוספתי תמונה :)

Ritmus

New member
ליאת בלו

אני רוצה להסתפר כמו הקרה החדש של ליאת בלו...מישהו יכול להשיג לי תמונה בבקשה?

נעמית33

New member
אם היית שמה תמונת פנים זה היה הרבה

יותר עוזר לי להחליט מה מתאים לך....

שאלה :)

השיער שלי טיפה בעייתי, הוא תלתלים כזה וטיפה חלק.. והפוני לא מסתדר לייי,, ותמיד אני הולכת עם אסוף ואני לא אוהבת את זה וכל הזמן שאני עושה תספורת ואצל הספררים הכי הכי טובים אני כולי מתבאססת ואוספת תשעיר אם אני שמה קרם והכל הוא יפה .. אבל יש לי נשיייירה כמו של סבתא שלי נראה לי .. אז השאלה היא מה אני עושה עם השיער איזה תספורת תתאים לי ואיך לסדר אותו ומה אני עושה עם הנשירה? יש משו שמרפא את זה??? כל הזמן נושר לי המון הומן שיער אימ שלי כבר התחיל הלהבהל

LiAt PeRiL

New member
אני בדיוק כמוך../images/Emo24.gif

גם אצלי תלתלים עם חלק למעלה וארוך.. הייתה לי נשירה עצבנית אני חושבת משום שחפפתי כל יום וכשהפסקתי עם זה, המצב השתפר! אמרו לי לא לסרק את השיער במקלחת,לשים כל מיני מסכות שמחזקות אבל זה נראלי דבילי ולא מועילל........ אהה וגם חינה אני חושבת הציעו לי [השתמשתי וזה ייבש לי בטירוף את השיער] בינתיים אני חיה עם הנשירה .. התרגלתי זאת המילה חחח

נעמית33

New member
תשובה...

על פניו מהתמונה דווקא נראה שמאוד יפה ומתאים לך ככה השיער. בקשר לנשירה, יש הרבה גורמים שקשורים לזה כמו: תזונה לקויה, מצב נפשי, בריאות, שינויים הורמונליים, חומרים לא נכונים שאת משתמשת בהם, ועוד סיבות . רצוי לבדוק ממה זה התחיל, באיזה נסיבות ובאיזה שלב בחיים ואז שם לנסות לתקן ולבדוק מה אפשר לתקן ולעשות אחרת ואז אולי תוכלי לראות שינוי. מקווה שעניתי, בהצלחה, נעמה

yulka303

New member
היי נעמה:)

יש לי כמה שאלות:=] עד כיתה ז' היה לי שיער חלק ואחרי זה במשך שלוש שנים כמעט כל יום הייתי עושה פן ואחרי שהפסקתי עם זה גיליתי שהשיער שלי נהיה גלי ואפילו מתולתל,איך זה יכול להיות? ועוד שלאה..אני חופפת כל יום ורציתי לשאול אם צריך גם קונדישנר כל יום?זה מזיק או לא? תודה!

נעמית33

New member
תשובה...

אין לי הסבר הגיוני לדבר אבל בגדול יש אנשים שהשיער שלהם יכול להשתנות תלוי מה הם עושים אחרי המקלחת ובכלל בהתאם למזג האוויר. בקשר לקונדישינר, לא טוב כל יום עדיף כל יומיים וגם לא להניח את המרכך ישר על הקרקפת. בהצלחה, נעמה

s i g a

New member
=>שאלה<=

איך אפשר לשמור על השיער בלילה,(משהו נגד הלחות האיומה)? כשאני יוצאת הוא נוטה להתנפח,וגם הפוני נהרס. יש לי שיער מסולסל.(גליי עם קצת תלתלים,וחלק למעלה.)

נעמית33

New member
תשובה...

על איזה לחות אנחנו מדברים? של מזג האוויר או של אחרי המקלחת? ומה קורה לפוני? אני לא ממש מבינה....

s i g a

New member
אמ..

של מזג האוויר,בלילה. הפוני נהרס בגלל זה. אני עושה עליו פן,והוא פשוט נהרס אחרי איזה 20 דקות. יש פיתרון? תודה.

גם לי יש שאלה :]

גם לי היתה נשירה עד לא מזמן כאילו לא משו רציני אבל כל פעם שהייתי מסתרקת וחופפת אז נשרו לי הרבה שערות :( ועכשיו אני כבר יותר נזהרת על השיער שלי ומסרקת אותו יותר בעדינות, שמה פחות שמפו ומרכך אבל בכל זאת יש לי שתי שאלות: 1. מה אני עוד יכולה לעשות כדי להקטין למינימום את הכמות של השערות שנושרות? 2. בגלל הנשירה שהיתה לי- אז עכשיו יש לי מלא מלא שערות שצומחות מחדש והן קצרות כאלה [בערך באורך של 2-3 ס"מ] ונותנות לשיער שלי מראה של הרבה "שוונצים" [ז"א כאלה שערות קטנות קופצות כאלה] וזה לא בגדר הסטנדרטי זה ממש ממש הרבה!! אז מה אני יכולה לעשות או איזה תכשיר אני צריכה לשים כדי שהשערות המחודשות שצומחות לי בגלל שהיתה לי בעבר נשירה יהיו רכות יותר או בכדי "להשכיב" אותן- כלומר שלא "יקפצו" כל כך ..?? מצטערת אם זה יצא לא ברור וארוך, קצת קשה להסביר את זה חח תודה רבה רבה מראש :)

shanina NY

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת לשאלה..

יש לי נשירה נוראית נוראית נוראית! כבר קרוב לשנה איך אני מטפלת בזה ומצמצמת אותה?

נעמית33

New member
תשובה....

עניתי למעלה למישהי על עניין הנשירה שהוא נובע מכמה סיבות תקראי..(אם לא מצאת תגידי) חוץ ממה שעניתי לה אני מוסיפה : - השערות הקטנות , לא לגעת בהן הן אמורות לצמוח ותני להם אל תתעסקי איתן יותר מידי. - כשעושים קוקו או מסרקים את השיער אז בעדינות. אין צורך למשוך אותו חזק או למתוח את הקוקו יתר על המידה, הוא מבין גם בלי כח.... לגבי התכשירים, גם עניתי למעלה למישהי אז תקראי ושוב אם זה לא מספיק תשאלי שוב. מקווה שעזרתי. נעמה

שלום נעמה :)

עשיתי דרוג בשיער וכשעשיתי פן זה יצא ממש יפה, עכשיו לפני שבוע בערך פירקתי את הפן והשיער ניהיה נפוח מאוד. יש לך המלצה לסדר אותו?

נעמית33

New member
תשובה...

תעשי עוד פעם פאן.... חחחח סתאאם תנסי לשים חומר בשיער שיסדר אותו איך שאת רוצה. השאלה גם איך השיער נראה... תלתלים, גלי, חלק, אבל בגדול לשים קצת חומר זה יעזור בלהוריד את הנפיחות.. בהצלחה, נעמה

למעלה