שרשור שיעורי בית

אופס... נכון!

שכחתי לרגע... תודה!!!

ל-dubby250 ושאר המעוניינים, פתרון

המשוואות, שאמנם אינן שיעורי בית, אבל יכולות לשמש תרגיל טוב למתחילים באינפי.

זה תלוי ../images/Emo107.gif

אולי תעלי לכאן את התרגיל המדוייק, כי התשובה לשאלה שלך מאוד תלויה במה בדיוק שואלים בו. ברור שאם רוצים שני איברים כלליים אז מספיק לרשום כמו שכתבת, אבל יש נסיבות שבהן למספר הזוגי של האיברים בסדרה יש משמעות.

...

אני מניח שאת תלמידת תיכון... אז התשובה היא כזאת: ל-x-ים "גדולים" מאד x^2-4 יתקרב מאוד ל-x^2 [ההבדל בין מליון בריבוע ל-מליון בריבוע פחות 4 מאוד קטן; ועוד יותר קטן לערכים גדולים ממליון]. ולכן הגבול שהצגת שווה לגבול של
lim [x-1]/sqrt[x^2] when x--> infinity​
כאשר sqrt x מציין שורש ריבועי של x [מונח מקובל בשפות תכנות]. משום שכאשר x שואף לאינסוף x מקבל ערכים חיוביים, אז שורש של x^2 הוא x. אם כן הגענו לגבול של [x-1] חלקי x. כאשר x שואף לאינסוף אז x-1 מתקרב מאוד ל-x [אין הבדל רב בין 100001 ל-100000...] ולכן הגבול שצריך לחשב הוא:
lim [x/x] when x-->infinity​
משום ש-x/x=1 ל-x שונה מאפס אזי הגבול הוא 1.

אסלן

New member
איך הגעת מ

הסוף של השורה השנייה (נגזרת של איקס כפול שורש איקס פולס אחד) ל סוף של השורה השלישית (שלוש כפול שורש איקס לחלק לשתיים) ותודה! :)

אוקה

New member
אההה.....אחלה, תודה, אתה גדול

הבעייה אצלי היא זאת- אי לומדת חומר חדש -אני שוכחת את הישן. היה לי מבחן במתמטיקה לפני שבוע והיה בו קצת חומר מהמבחן שעבר אז את החומר של המבחן הזה ידעתי פיקס, אבל למבחן הקודם כבר שכחתי ... המורה שלי צחקה - אמרה לי שלא עושים DELETE על החומר הקודם. בכל אופן תודה רבה, זו אכן התשובה _(יש לי תשובות פשוט לא ידעתי איך מגיעים אליהן)

אם היית מבינה

מה זה מעגל ומה זה משוואה, לעולם לא היית שוכחת. וכך גם שאר הדברים. אולי כדאי לנסות (פשוט להבין את הדברים)? וזה, דרך אגב, לגמרי לא מסובך! ברור, שיש במתמטיקה גם דברים מסובכים וקשים, כולל בעיות שגדולי המתמטיקאים בעולם עדיין לא הצליחו לפתור. אבל, תאמיני לי, שזה לא כולל את משוואת המעגל.

אוקה

New member
יש אנשים שרואים מספרים...

וזה מרתיע אותם- אני אחת מאלה!!! לעומת זאת, יש הרבה דברים אחרים שאני אוהבת, מבינה וטובה בהם. צריך לקבל את כולם ב-
ושוב תודה!

freedom rider

New member
שרשור שיעורי בית

כל מבקשי העזרה בשיעורי הבית מתבקשים לשרשר את הודעותיהם לכאן. תודה!

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אממ נתנו לי שיעורי בית מוזרים הפעם ~~ והם : (כאן יש לרדת למטה
) א. ענה על השאלות הבאות: 1. ממתי לפורום הזה יש מנהל
2. מאיפה נפל על הפורום הזה המנהל החדש
3. האם נכונה העובדה שהמנהל אף פעם לא כתב בפורום
4. מה שם המנהל
בן כמה
משו
פרטים
ב. רשום נכון/לא נכון ליד ההיגדים הבאים: (אני כותבת את התשובות שלי, תבדקו לי את זה , טוב
) 1. המנהל החדש יטפל טוב בפורום. נכון. 2. המנהל החדש ישרשר הודעות, כי רוב האורחים פה לא יודעים לשרשר. נכון 3. המנהל יחליף את הסקר
. נכון. 4. אני לא אחבב את המנהל החדש. לא נכון.
5. המנהל החדש יתאמץ בשביל לעזור לאנשים ויפעיל את הפורום. נכון. צדקתי בהכל
ותשובות לשאלה א´ בבקשה, המורה לא תכניס אותי לכיתה אם אני אבוא בלי תשובות

למעלה