שרשור רו 26.12

Y2Jim

New member
רק אני רואה את זה? ../images/Emo58.gif

רק אני רואה את המשמעות של הסגמנט האחרון? לדעתי, הסגמנט האחרון היה הדבר הטוב ביותר בכל התכנית. אני חושב שהוא מעיד על סטוריליין או שיתחיל אולי אפילו עידן חדש ב-WWE. כן כן, אני לא מגזים. וינס עכשיו משחק על העובדה שאין לו תחרות, אין יותר WCW, ואין למתאבקים על הרוסטר שלו לאן לברוח. הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, והמתאבקים צריכים לקבל את זה כי אין אלטרנטיבה ללכת אליה. אני חושב שזה פשוט גאוני, וממש מצפה להמשך של הדבר.

Raven Effect

New member
And then what?

There's be a new Steve Austin who will be a rebel? That's not a new era, they did that I think your theory is kind of cool, but what can the WWE do with it?

Y2Jim

New member
לא

אין לי מושג מה הם הולכים לעשות עם זה, אבל אני מצפה להמשך.

pasiava

New member
דעות ראו../images/Emo58.gif

אין לי הרבה זמן לכתוב אז אני רק אומר שהיה ראו סביר, ראטינג אדג' היה קורע
, ושלטון הוציא קרב חביב אפילו מסינה. הקטע הכי מצחיק היה, כשטריפל אייץ' אמר: אני עבדתי קשה להגיע לאיפה שאני היום, צפיתי בשעות של היאבקות והתאמני הרבה..." לי ישר קפץ לראש "וכי שכבת עם הבת של הבוס"

שי מילר

New member
מנהל
../images/Emo6.gif

אתה צודק... מה שכן, גרמת לי לחשוב על משהו: אם הייתי בוס ואחד מהעובדים היה שוכב עם הבת שלי, אז לא רק שלא הייתי מקדם אותו אלא שהייתי משתדל להכניס לו בקטנות ולתסכל אותו קצת... זה נשמע לא טוב, אבל כל אבא כמעט עושה את זה לחבר של הבת שלו. שם זה עובד ההיפך.

nir2107

New member
זה עובד משהו כזה

משפחת מקמהון בישיבה מקצועית. וינס: החלטתי לתת את התואר לבנואה. סטפני: אבא! וינס: טוב, ניתן אותו לבנואה, והוא יפסיד אותו לטריפל אייץ'. סטפני: אבא! וינס: טוב, ניתן לטריפל אייץ' לנצח את סינה ברמאות. סטפני: אבא! וינס: נקי סטפני: אבא! וינס: טוב, ניתן לסינה לתת פרומו על זה שהוא לא יכול להתמודד מול מתאבק כל כך טוב כמו טריפל אייץ', ויתן לו את התואר, ואז בקרב, שיהיה חמישה כוכבים ויהיה קרב השנה, טריפל אייץ' ינצח את טריפל אייץ' על האליפות. זה כמובן יחשב כשתי תקופות אליפות. סטפני: אבא! וינס: טוב, שלוש. אין מה לעשות, תסמונת Daddy'S Little Girl.

Raz Bob Marley

New member
אחד ההודעות הכי מצחיקות שקראתי

בפורום. קבל ח"ח ניר. זה ענק ,אני הייתי מכניס את זה למאמרים כפרודיה על משפחת מקמהן וHHH.

GOLDBRG

New member
אני יודע...

אבל בדרך כלל אומרים את זה כשאנשים עושים מאמרים...

YellowAce

New member
../images/Emo6.gif גדול!

תגיד יש מצב שתעשה הדלקת נרות חנוכה ב-WWE, כמו בשנים עברו?

-התוכן פה-

כשוינס דיבר על הקטע עם ברט, והגיע שון מייקלס, חשבתי לעצמי שהם הולכים לטחון שוב את הסיפור של מונטריאול, שאני מתחיל לחשוב שהיה יותר מתוכנן מאשר לא מתוכנן. אבל כשוינס פשוט עצר הכול והסביר לשון ש"יש לו משפחה, ילדים" וש"הוא צריך לחשוב לא רק בשביל עצמו". עם כמה שהכול כתוב ומתוכנן מראש, אני מתחיל ממש לשנוא את מה שהWWE עושים מעצמם. זה כבר עובר כל גבול, מסיבה פשוטה שלא מדברים פה על אופרת סבון שבה אנחנו יודעים מראש שנכנסים לעולם דמיוני לחלוטין, אלא למופע שמשודר מול קהל חי, שבו הכול צריך להיות פחות או יותר בצורה מסודרת.. אולי לוינס יש מגמה של הרס עצמי, ואולי הוא הצליח לגרום לי, ולעוד המון צופים של הWWE להתחיל לא לחבב את האיש, מעבר ללא לחבב את הדמות, אבל אפשר להגיד עליו שהוא סוג של גאון, אכן, מפני שזה מה שהופך את הWWE למקום ראשון. לא ההאבקות, אלא הסיפור מסביב. WWE - טלנובלה לילדים גדולים.

אורון V1

New member
רו נדיר

גם רו מצליחים לעשות סל אאוט באולם וגם התוכנית שופרא דשופרא. הפרומואים היו נהדרים: הקטע עם טיטאן-טרון פלייר בקאטינג אדג' היה משעשע לא מובן לי למה הקרב של מאסטרס לא הסתיים כמו שצריך. אני אוהב את האנגל החדש, כל מה שצריך עכשיו זה שהוא יצטרף לאל-קעידה. קלואי, עכשיו שיש לה שם, היא היורשת הרשמית של Fifi. נחמד היה הקטע עם השופט מול אנגל ודאיבארי New year`s revolution נבנה לכדי אירוע מעניין, דבר שלא היה מאז ONS. הקרב היחיד ברמת הסביר היה של שלטי מול סינה. טריפל סי עם כובע סנטה - That`s cool מיסטר-קול ויקטוריה היה מעניין. ובסה"כ תוכנית מעניינת שסיפקה את הסחורה...שימשיך כך

למעלה