שרשור רו 26.12

The RKO Master

New member
מה לא ברור? ספויילר

בקרב של מאסטרס? זה לא הסתיים כי לא רצו שצ'אבו יפסיד ויאבק את המומנטום... נותנים לצ'אבו פוש קטן ויהיה ממש מבאס לאוהדים לראות אותו מפסיד...

שי מילר

New member
מנהל
אבל

איפה ההמשכיות? את הקרב של סינה סיימו ואת הקרב של מאסטרס לא. זה שלא רצו להרוס לצ'אבו את המומנטום זה לא תירוץ. אם הפסיקו את הקרב של מאסטרס היו צריכים גם להפסיק את הקרב של סינה ולהיפך.

The RKO Master

New member
אולי זאת לא סיבה מוצדקת

אבל זאת הסיבה כך שאי אפשר להגיד שמה שקרה לא היה ברור...

kendog keds

New member
../images/Emo45.gifמסכים, היה רו מאוד מאוד איכותי

ממש בנייה מהנה ל-PPV. אני מתחיל לחשוב שכל הדיעות פה של אנשים שכותבים משעמם זה או אנשים שלא טורחים להוריד לפני שהם מלגים תוצאות, או שזה וורק שהולך לאנשהו. הכי נהנתי מהצעקות הרמות (רק הבנים:) לטס גו שלטון! (רק הבנות:) לטס גו סינה! אם יתעלמו מזה ויקברו את שלטון תחת אמא שלו (איזו דרך עצובה להרוס לו את הבניה) זה יהיה ממש ממש עצוב

Golden Angle

New member
אני לא חושב

שאם משקיעים בשלטון ככה ומוסיפים לו אמא(מנג'ר) אז יקברו אותו לדעתי שרשרת ההפסדים שמוזכרת (מישהו אמר משהו על רצף ההפסדים של ואל וניס) רומזת על פוש קרוב ואני אשמח מאוד אם באמת ניראה פוש כזה.

kendog keds

New member
../images/Emo18.gifאתה לא מבין את ההבדל

אני לא אומר שלא מתכננים לו פוש. אני אומר שהם רוצים לתת לו פוש, אבל במקום לעשות את זה בצורה שתוציא אותו קשוח וכלי, יגרמו לו להראות כמו אדיוט עם סטוריליין טפשי, יחשבו שהוא פשוט לא תופס או שהצ'אנס לא הצליח, ויוותרו עליו. זה קרה כבר בעבר.

אורון V1

New member
יכול להיות גרוע יותר מפיוד עםווייט?

נראה לי שהצ'אנטים, לפחות של סינה, היו מוקלטים. בנוגע לשלטון נחיה ונראה, אני עדיין מאוכזב שהוא לא יהיה חלק מהאלימיניישן צ'יימבר, יכול היה לתרום לקרב הרבה יותר מרוב המשתתפים

Elad1n

New member
ראו עם הרבה פיספוסים + דעות

קודם כל פספוסים ענקיים. צאבו בדרופקיק גרוע שרק ליטף את מאסטרס שבתגובה עף מחוץ לזירה כאילו פגע בו מקרר... אין ספק שמתאבק מהיר מחשבה ומנוסה יותר היה יודע לצאת מהמצב בצורה יותר חכמה... (למשל לעשות פוזה של כאילו לא מזיז לי הדרופ קיק ולעודד את צאבו לעוד אחד שכן יצליח - אילתור הוא הבסיס של העסק). אח"כ שני פיספוסים של סינה, כמה לא מפתיע?! סינה באיריש ויפ לחבלים שניגמר במין דאבל אקס לכיוון הראש של שלטון, סינה בבירור פוגע רק באוויר בערך חצי מטר מעל למטרה. ושלטון משטתח כאילו חטף פטיש בראש. נו באמת... פספוס 2 שלטון חונק את סינה וסינה בטעות דופק כאפה לפרצוף של השופט. פספוס 4 אחד מצמד ההארטרוב לא מצליח להוריד את המכנסיים ורץ לזירה כשמהמכנס ניגרר לו סביב הקרסוליים... לגבי האירוע העצמו: הרעיון של השעון נחמד.
שון סניצקי הקרב הכי טוב אולי בכל הערב וזה קרב שכלל את סניצקי. כבר לא מעודד. אבל יצא סביר בזכות שון ושמישהו כבר יעשה משהו עם הזקן של סניצקי, זה נראה כמו בית שחי של "נפקנית" צרפתיה מהמאה ה-17.
וינס עם טורי וילסון וקלואי. כמה הערות סקסיסטיות בקטע של 2 דקות. עם תקלטו את מה שוינס אומר באמת הוא יוצא סקסיסט מגעיל. ההערות שהם כאילו כלפי הכלבה כולן יכולות להתפרש גם כהערות מיניות כלפי טורי.
טריש ומיקי ג'ימס היה משעשע, לא ציפיתי להתפתחות הזו בעלילה וזה משנה הרבה. בכל מקרה מיקי חייבת לנצח את טריש. וכמו שג'רי לולר אמר ברו לפני כמה שבועות "אני אוהב בנות שאוהבות בנות"...
הפרסום של סטייסי לרוקדים עם כוכבים נראה כמו מסע גיוס של קולות אוהדי הWWE למען סטייסי בתחרות אבל טוב שיהיה...
מאסטרס - צאבו. מצאבו ציפיתי ליותר, ממאסטרס לא ציפיתי לכלום.
אנגל דיווארי - ביזיון, אבל השופט יצא ענק. לדעתי פשוט לא ידעו את מי לשים מול אנגל. אז אילתרו. כבר היה עדיף למחזר את מריה מול אנגל.
סינה שלטון - על הנייר יש פוטנציאל, הWWE היו יוצאים ענקים אם היו נותנים לשלטון לנצח. חוץ מהפספוסים היה קרב סביר, למרות ששלטון לא הצליח לסחוב את סינה לקרב טוב יותר זה עדיין היה סביר אבל הסיום היה מגעיל ויכל להיות מצויין רק עם סינה היה עושה היל טרן... אחרת למה לו ללכת להמשיך את הקרב מול שלטון בכוח.
ויקטוריה קרליטו : על הנייר ציפיתי דווקא להפתעה, יכל להיות משעשע עם קרליטו היה מפסיד והבנות היו מערימות עליו. מי שגנבה את ההצגה שוב היתה קלואי הכלבה. איזה שימוש גאוני להסחת השופט וקרליטו. ה"פחד" של ויקטוריה היה טיפשי, איפה הימים של בחורות כמו צ'ינה שלפחות לא שיקשקו מהבנים. בסוף קרליטו ניצח. הדרך היחידה לכפר על זה יהיה אם איכשהו ב NYR קרליטו יפסיד בגלל שויקטוריה תתערב ותכשיל אותו איכשהו...
קין הארטוב = סקווש ב 26 שניות בערך. אני מקווה שקיין ינצח בNYR. זה יעורר ויפתח את האופציה להתמודד על האליפות WWE לפני כולם והכי חשוב זה יוסיף דרמה אם אדג' יממש את המני אין דה בנק. כי אז יהיה אדג' וליטה מול קיין על האליפות WWE. ואז אדג' ינצח וסוף סוף יהיה אלוף ראוי ל WWE.
הקטע בסוף של וינס ושון היה נחמד, אבל היה מושלם אם ברט הארט ימונה לGM. מצד שני נראה שהארט אחרי שחגיגות הDVD יגמרו יעדיף את TNA כי הוא רוצה לעבוד עם סקוט ד'אמור. יכול להיות מעניין אם יתפתח מאבק של וינס מול שון כמו בעידן של אוסטין מול מקמהן. יוכלו לעשות אנגל שבו שון מנהיג מרד ומקים קבוצה בסגנון ה NWO שתקרא תיגר על ההנהלה של וינס... מצד שני זה למחזר חומרים אז שירדו מזה.
אה ושוינס אמר שכרגע אין לשון לאן ללכת ואין אלטרנטיבה, היו צעקות TNA מהקהל שניסו להשתיק על ידי הנמכת המקרופון של הקהל. זה משעשע שהוא אומר את זה אחרי פרשת כריסטיאן ועם כל השמועות סביב בנואה...

pufpuf

New member
רו

שנה שעברה תוכנית ה"ביט דה קלוק" הייתה אולי הרו הכי טוב שהיה ב 2004, ויש מצב שגם השנה מדובר באותו המצב. פשוט נהניתי מכל התוכנית כמעט. שלטון נגד סינה היה פשוט לוהט גם מבחינת הקהל וגם מבחינת האקשן בזירה. אני בהחלט יכול לדמיין לעצמי פיי פר ויו שזה ההאדליין שלו אחרי הקרב הזה. הקטע עם וינס ומייקלס היה מעניין, אבל אני לא בטוח שוינס-מייקלס זה איזשהו משהו שאני מעוניין לראות. דווקא שיין-שון יכול להיות מעניין, אפילו רסלמניה מטיריאל.

למעלה