שרשור רו 26.12

תוצאות../images/Emo58.gif

כרליטו ניצח את ויקטוריה קיין ניצח את הארט טרובוס שון מייקלסס ניצח את סניצקי כריס מאסטרס נגד צ'אבו גוררו ללא הכרעה דוארי ניצח את קורט אנגל סינה ניצח את בנג'מין אירועים נוספים שקרו: נקבע קרב בין טריפל H לביג שואו ב-NYR נקבע קרב בין אדג' לריק פלייר ב-NYR על האליפות הבין יבשתית נקבע קרב הראשון שמדמם לשבוע הבא בין אנגל לסינה.

dannyb11

New member
דעות

ראו בנוני אבל רק לי יש תחושה לברט הארט מול שון מייקלס ברסלמניה?

BeN ShaDe

New member
דני

ברט הארט כבר לא יכול להתאבק בגלל האירוע מוחי שהוא עבר. זה לפחות מה שהבנתי.

Sid

New member
אין מצב

אבל מה שכן לדעתי יכול לקרות זה שוינס ימנה את ברט הארט לGM ואז כך שון יידפק...

maormp

New member
פעם אחת ולתמיד

ברט הארט לא חוזר להתאבק הוא אמר את זה מפורשות בראיון ב byte this שנאסר עליו לחזור להתאבק

תוצאות RAW ../images/Emo58.gif מטורף.

כידוע, התוכנית של יום שני האחרון התמקדה בקרבות "השג את השעון", כאשר המתמודד בעל זמן הקרב הקצר ביותר, יכנס אחרון לצ'יימבר.
מזל שהבוגימן שייך לסמאק
מייקלס - סניצקי. הקרב החל כאשר מייקלס תקף את סניצקי בנחישות, בנסיון להשיג את הזמן הקצר ביותר. לצערו, סניצקי החזיר לו, והתמקד בגב של מייקלס. כמובן, משום מקום, מייקלס פגע בסניצקי עם הSCM, וניצח בזמן של 5:56. זה נראה זמן טוב, אך לצערו זה לא הספיק. בהמשך הערב, וינס ומייקלס נקלעו למריבה, שבסופה, וינס איים על מייקלס שהוא ידפוק אותו כמו שהוא דפק את ברט, במונטריאול. מאסטרס - צ'אבו. כריס חשב שהוא יוכל לנעול את המאסטר-לאק על צ'אבו ובכך להשיג זמן שיא, אך לצערו לצ'אבו היו תוכניות אחרות. המנצח בסוף הקרב - מאסטרס, אשר לא הביס את הזמן של מייקלס. קורט אנגל - דיווארי (כן כן) לפני הקרב, קורט ירד על כל אלה שנסעו לאפגניסטן, בהופעה מול החיילים. הקרב החל כאשר דיווארי, שכידוע, חבר לאנגל, שכב על המזרן בשביל שאנגל ינצח אותו בזמן שיא, אך השופט סירב לספור לשלוש, בטענה שהוא רוצה לראות מהלך היאבקות כלשהו. אנגל התעצבן ורדף אחרי השופט, שבסופו של דבר התעצבן על אנגל, קבע לו הפסד עקב countout. סינה - שלטון -אני ג'ובר- בנג'מין. רצף ההפסדים המזעזע של שלטון, לא נשבר היום. סינה הצליח לבצע את הFU על שלטון, אשר נחלץ מהספירה ע"י תפיסת החבלים. זמן השיא של מייקלס עבר, ובסופו של דבר סינה ניצח באמצעות הSTFU. לאחר הקרב, אנגל ודיווארי תקפו את סינה, מה שגרם לוינס להכריז על קרב "first blood" לשבוע הבא. קרליטו - ויקטוריה (הבחורה ויקטוריה) קרליטו משום מה הגריל דיווה, מה שגרם לו לא לקחת אותה ברצינות. הוא שיחק איתה רוב הקרב, אך כשראה שהשעון מתקתק -בוגימן מכה שנית- הוא הצליח לבצע עליה את הנק ברייקר, וזכה בניצחון בזמן שיא חדש, של 2:36. קיין - הארט ת'רובס. קיין הגריל קרב handicap, אך למרות זאת, לא ביזבז זמן. עם תחילת הקרב הוא תפס את שני חברי הקבוצה, והנחית עליהם צ'וקסלאם כפול. הוא זכה בניצחון בזמן שיא של 28 שניות.
קיין יכנס אחרון בצ'יימבר
עוד בתוכנית, חתימת החוזה של טריפס - שואו. כמובן, העניינים התחממו שם, וטריפס השתמש בsledgehammer שמשום מה היה מודבק מתחת לשולחן, בשביל לשבור את היד של שואו -WTF???- אדג' אירח את פלייר בcutting edge, וניצל את זמן המיקרופון בשביל לרדת על פלייר עקב פרשת השיכרות האחרונה. לפלייר לא היה הרבה מה להגיב, אז הוא תקף את אדג', אשר נמלט מהזירה. עקב זאת, נקבע קרב לNYR, על התואר הביניבשתי, בין פלייר לאדג'. אז זה היה RAW, אני הייתי חנן, שיהיה שבוע טוב.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

האם הפעם מייקלס ידפק? מעניין לאן ימשיך מפה.

angle1985

New member
דעות ראו

פוש לקיין?- הוא היל טוב במיוחד עם ביג שואו לצידו אבל מחשבה על קרב שלו נגד סינה\בטיסטה משעמם אותי פיוד של מייקלס עם וינס יעשה טוב |כן אדג נגד פלייר
- מתי ישתמשו באדג והמזוודה שלו? נראה שאנגל וטריפל אייץ הם המועמדים המועדפים להיות נגד סינה ולא נראה לי שקרב מרובע בין ארבעתם יהיה ברסלמניה

למעלה