האם הצ'אנטים, הפופ הזה שניתן לשלטון הינו אמיתי?! כל כך נהניתי רק מלשמוע את הפופ האדיר הזה. הרי, אני כל כך רוצה להאמין שאין זה כל תחכום מיותר. והפופ, הצ'אנטים האדירים האלה ששלטון קיבל היו 100% הערצה טהורה. שלטון לשלטון. תכנית עלובה, אגב.
למרות קרבות לא גדולים (הקרב הכי טוב היה סינה-בנג'מין) הייתה התפתחות מעניינת בעניין ברט הארט ואני כבר מחכה לראות לאן זה יתפתח. הפרומאים והסגמנטים היו טובים מאוד (קרליטו פשוט מלך) וזה מוכיח שאכן רו היא תוכנית שמתמקדת יותר בבידור שלעומתה סמאקדאון לרוב יותר בהיאבקות עצמה. מכל שרשרת ההפסדים של שלטון אני דווקא מרוצה, זה שמזכירים כל הזמן שהוא בשרשרת הפסדים אומר שהוא בדרך לפוש די גדול ולא סתם מארגנים לו מישהי בתור אמא שלו שתסתיר את בעיית המיקרופון שלו, חוץ מזה אני חושב ששלטון עוד מעט כבר בשל להיות במיין אבנט אפילו הקהל הביא לו צ'אנטים חזקים ועוד נגד אלוף הWWE שכרגיל שומעים קול של בחורות שצועקות Lets Go Cena זהו כל השאר התכנית אני לא רואה משו חשוב לציון חוץ מאולי קרב מעניין שהולך להיות בNYR בין פלייר לאדג' וגם בין ביג שואו לאייץ'
TNA Forums, a lot of guys say that during Vince's Promo, when he said that there is nowhere to go, people chanted TNA TNA TNA I didn't hear a thing, but its cool that people start to realize there is a alternative
בשלט TNA ON SPIKE במספר נקודות במהלך השידור. בד"כ שלטים כאלה מוצאים את עצמם אצל המאבטחים ונחטפים מיד מהיד. הפעם הצליחו להגניב והיה ניתן לראות את השלט הזה מאוד בבירור.
תוכנית חביבה. הקרבות היו קצרים ולעניין. כמה דברים שהרגיזו אותי: למה בקרב של מאסטרס הפסיקו את הקרב לאחר שהזמן נגמר ובקרב של סינה המשיכו אותו? למה אני אמור להתלהב מהפרומו של וינס? במקום לקבל מיין איבנט קיבלתי פרומו מוזר שבו וינס מראה איזה תותח הוא. למה צריך את זה? איזה מין פיוד ייצא מזה? שון נגד וינס? נשמע רע. איך יכול להיות שאנגל קיבל את דיבארי וקרליטו את ויקטוריה? שמעתי על דלילות ברוסטר אבל זה כבר מגוחך... למה גם השבוע לא נבחר ג'נרל מנג'ר? למה הם מחכים? כבר בשבוע שעבר היה אמור להבחר GM. שאר התוכנית הייתה חביבה. החיקוי של פלייר היה גאוני.
קצת גנבו לקונאן אובריין אבל חפיף. אנגל-דיבארי היה מבדר. סינה-שלטון הפתיע לטובה. קרליטו-ויקטוריה היה מיותר ואפילו לא חוקי במספר מדינות... אני לא מאמין שבשבוע הבא ישלבו את אימא של שלטון בסטוריליין. אשכרה רסלקראפ.
לשלה אמא בתוך סטוריליין זה בעיניי רסלקראפ. מאותה סיבה אני פשוט מקבל קריזה כל פעם שאני רואה את שארמל. קשה לי להסביר את זה. אני גם לא יודע מאיפה אתה כ"כ בטוח שהיא תהיה מנג'רית. לא הודיעו את זה בכלל. אני מקווה מאד שיביאו אותה לתוכנית אחת ואז היא תעלם.
שכל תוספת שיכולה להועיל לשלטון מבחינת מיקרופון היא רצוייה, נכון שהייתי מעדיף מישהו כמו פול היימן כמנג'ר שלו אבל לא היה תירוץ מספיק טוב להכניס אותו ואת "אמא" של שלטון מצאו איך להכניס וכניראה שהיא טובה על המיקרופון ויכולה לעזור לשלטון בזה. הדבר הכי טוב מכל העסק הזה שלדעתי שלטון בדרך לפוש לא סתם משקיעים ככה בדמות.