אני כמוך בטוח שהתחילו בתהליך
המצב של שלטון כרגע הוא כזה: אחרי חצי שנה בתור אלוף IC הוא פשוט נעלם לוולוסיטי, ועכשיו הוציאו אותו מהפריזר, הסגמנט עם שון שמעיר לו על הגישה גרם לו להבין שהוא באמת צריך לשנות קצת את הגישה שלו, הוא כרגע מנסה לאמץ לעצמו גישה חדשה, הוא מפסיד כל שבוע בצורה טיפשית, הוא שולט ביריביו לאורך הקרבות אבל תמיד נכשל ברגע האמת. ועכשיו , במה שנקרא ה"מאני טיים" לפני הראמבל שיכין לנו את כוכב העל הבא, אמא שלו מגיעה לעזור לו. לפי הסגמנט שלו מדבר איתה בטלפון וכל ה-"אני אוהב אותך" שלו זה נראה לי הולך לקראת חזרה אחרורה לפייס טרן. בד"כ (מנסיון של שנים) אנחנו תמיד רואים מתאבק פייס שהקהל אוהב מפסיד הפסדים שטותיים שבוע אחרי שבוע ואז נדפק לו המוח והוא נותן היל טרן של הלייף. לשלטון היו הרבה הזדמנויות לטרן, הבולטת שבהם הייתה שהוא יכול היה לתקוף את שון אחרי הקרב זוגות או להוציא את תסכולו עליו אחרי ההפסד הדבילי לקרליטו, או לתקוף את סינה השבוע אחרי הקרב, אבל זה לא קרה, לדעתי, יש לנו כאן אבולוציה של הסטוריליין היבש והנדוש הזה, והפעם זה ייפתר בצורה אחרת, בדומה למה שהיה עם בנואה לפניי שנתיים (זוכר- תמיד נכשל ברגע האמת עד שהוא זכה בראמבל...), האמא כאן היא על תקן קומיק ריליף. אני לא חושב ששלטון יעבוד בתור היל כי כל מה שיש לו זה את היכולת לשלהב את הקהל בסגנון ההאבקות המושלם שלו.