שרשור רו 26.12

batista3

New member
אני כבר לא כל כך בטוח שזה היל טרן

תחשוב על זה ככה, זאת אמא של שלטון, שלטון מאוד אוהר עם הקהל והקהל אוהב אותו, קצת קשה לקבל אותו בתור בד גאי, אבל חסר לו משהו כדי להיות בטופ, מיק סקילס ואם אמא שלו סוגרת את הפינה הזאת- יכול מאוד להיות שהוא ייקח את הראמבל

שי מילר

New member
מנהל
אני חושב שהתחילו תהליך מסוים

אז לא כ"כ הגיוני שיפסיקו אותו באמצע. אני די משוכנע שאימא שלו תהיה קשורה להיל טרן איכשהו.

batista3

New member
אני כמוך בטוח שהתחילו בתהליך

המצב של שלטון כרגע הוא כזה: אחרי חצי שנה בתור אלוף IC הוא פשוט נעלם לוולוסיטי, ועכשיו הוציאו אותו מהפריזר, הסגמנט עם שון שמעיר לו על הגישה גרם לו להבין שהוא באמת צריך לשנות קצת את הגישה שלו, הוא כרגע מנסה לאמץ לעצמו גישה חדשה, הוא מפסיד כל שבוע בצורה טיפשית, הוא שולט ביריביו לאורך הקרבות אבל תמיד נכשל ברגע האמת. ועכשיו , במה שנקרא ה"מאני טיים" לפני הראמבל שיכין לנו את כוכב העל הבא, אמא שלו מגיעה לעזור לו. לפי הסגמנט שלו מדבר איתה בטלפון וכל ה-"אני אוהב אותך" שלו זה נראה לי הולך לקראת חזרה אחרורה לפייס טרן. בד"כ (מנסיון של שנים) אנחנו תמיד רואים מתאבק פייס שהקהל אוהב מפסיד הפסדים שטותיים שבוע אחרי שבוע ואז נדפק לו המוח והוא נותן היל טרן של הלייף. לשלטון היו הרבה הזדמנויות לטרן, הבולטת שבהם הייתה שהוא יכול היה לתקוף את שון אחרי הקרב זוגות או להוציא את תסכולו עליו אחרי ההפסד הדבילי לקרליטו, או לתקוף את סינה השבוע אחרי הקרב, אבל זה לא קרה, לדעתי, יש לנו כאן אבולוציה של הסטוריליין היבש והנדוש הזה, והפעם זה ייפתר בצורה אחרת, בדומה למה שהיה עם בנואה לפניי שנתיים (זוכר- תמיד נכשל ברגע האמת עד שהוא זכה בראמבל...), האמא כאן היא על תקן קומיק ריליף. אני לא חושב ששלטון יעבוד בתור היל כי כל מה שיש לו זה את היכולת לשלהב את הקהל בסגנון ההאבקות המושלם שלו.

שי מילר

New member
מנהל
תגובה.

אני חושב שההיל טרן יוצא לפועל. בוודאי יצא לך לקרוא שהוא ביקש היל טרן מהכותבים. הוא גם לא יכל לתקוף את שון כי זה היה מוקדם מדי. היל טרן חייב להיבנות בהדרגה. אני מאמין שבעוד מספר שבועות הוא כבר יהיה היל. רק תיקון קטנטן לסיום: שלטון נעלם להיט ולא לולוסיטי.

BeN ShaDe

New member
דלילות ברוסטר?

במקום דיבארי הייתי שמח שאנגל היה פוגש את גרגורי הלמס וקרליטו היה פוגש את רוב קונוואי.

שי מילר

New member
מנהל
דלילות ברוסטר

כי שני המתאבקים האלה לא היו זמינים ולא היה מי לשים במקומם.

Y2Jim

New member
לא הבנתי איך הגעת למסקנה

שמי שדיבר עם שלטון בפלאפון זו אמא שלו. לדעתי זה צ'ארלי האס או משהו.

it z

New member
../images/Emo58.gif

מצד אחד, שלטון קיבל את הפופ של החיים שלו. מצד שני, יש את כל שאר התכנית.
אני יושב וחושב פה, האם יכול להיות שהWWE לא באמת מורכבת מאנשי עסקים מבוגרים ומתאבקים לשעבר, והם בכלל חבורה של ילדים מחוצ'קנים בני 16. הרי איך יכול להיות שבתכנית אחת יהיו גם בדיחות על ציצים וגם קצת HLA.
אוי ויי!! בשבוע הבא מגיעה אימא של שלטון. ולמרות שבשני השירשורים שהיו על אפליה בWWE אמרתי שאני לא חושב שיש אפליה, אני משנה את דעתי. כי הרי שלטון הוא שחור, אז בטח יש לו איזה ביג מאמא שחורה עם תחת ענק שצועקת, אוכלת פרייד צ'יקן, מנפנפת באצבע ואומרת הרבה GIRL. כל כך עלוב!
אז לא מספיק שיש לנו פעם בכמה חודשים סקוואש של 20 שניות, עכשיו יש חצי תכנית שלימה. פשוט נהדר!
לא שיש לי משהו נגד קרליטו, אבל אני בטוח ב100 אחוזים שויקטוריה יכולה לקרוע לו תתחת. לא רק שיש לה יותר היאבקות באצבע הקטנה מאשר ההיאבקות שיש לו בכל הגוף, היא גם הרבה יותר קשוחה ממנו. הרי הרבה מתאבקות נלחמות גם במתאבקים, זה לא כזה נדיר. אז למה שאני אאמין שויקטוריה אמורה לפחוד ממנו. בכלל אני חושב שזה מצוץ מהאצבע שהבנות משקשקות כל פעם שיש מתאבק בסביבה. הרי עם מתאבקים כמו ספאנקי, ספייק דאדלי, ריי ופול לונדון יכולים להתאבק נגד אנשים כפולים מהם, למה שהבנות לא תתאבקנה עם מתאבקים שקטנים מהם (אם אני לא טועה, קרליטו היה קטן יותר מויקטוריה). ועוד שתי שאלות: מה קורה עם RVD? קראתי פה שהוא הופיע או משהו כזה אבל לא ראיתי אותו. ומי זה היה שעשה את הפה של ריק פלייר?

songman3

New member
תשובות../images/Emo58.gif

המוזיקה של RVD הושמעה אבל הוא לא יצא אין לי מושג מי היה זה שעשה את ה"פה" של פלייר

raw is eyal

New member
אז ככה

את הפה של פלייר עשה סטרייקר אם אני לא טועה והמוזיקה של RVD???? אתה מדבר על הרו כי אם כן אז מתי היא הייתה???

Raz Bob Marley

New member
לא,הוא לא מדבר על RAW אלא על

היט. שם המוזיקה של RVD התנגנה אבל הוא לא יצא.

it z

New member
חשדתי שזה הוא

זה בגלל כל החיקויים שהוא עשה בייט דיס לפני כמה שבועות.

nir2107

New member
../images/Emo58.gif

נכון שאין לזה שום קשר להיאבקות, ושזו תופעה שלא תורמת לתוכנית אבל דאמט, נהניתי מהנשיקה של מיקי וטריש ואני נהנה מזה. מעבר לפשטות של הפעולה, זה טוויסט שלא צפיתי בסטוריליין שלהן. הפרומו האחרון של וינס היה אחד הדברים היותר חזקים שהיו ברו בזמן האחרון. אני פשוט מקווה שלא נראה וינס-שון במניה. נהניתי מ-Beat the Clock שנה שעברה ונהניתי גם השנה. נותן ערך מוסף לקרבות משעממים בד"כ. מאט סטרייקר לג'נרל מנג'ר~! רק אני שמתי לב שבקרבות של ג'ון סינה, כשהקהל מעודד את השני, הוא עושה דווקא לילדים? אז בסה"כ די נהניתי מהתוכנית, למעט הקטע עם אמא של שלטון. אתם יודעים מה? גם מאמא של שלטון! בסוף יתברר שזו ג'ז!

Brockster

New member
דעות ראו

*גם אני, כמו ניר, אוהב שיש אישזהו ערך מוסף לקרבות המשעממים בדר"כ ברו, משום שזה מוסיף איזשהו אלמנט של תחרותיות שממש תורם להנאה שלי מהתוכנית. לצערי, שנה שעברה עשו את זה הרבה יותר טוב, כאשר השעון לא היה נעצר, אלא לפי הזמנים של כולם, הוחלט על סדר הכניסה שלהם לצ'יימבר. כמו כן, למרות שכולנו ידענו שזה לא יקרה, היה נחמד כאשר היה את חוק "אם אתה מנוצח, אתה מוחלף בצ'יימבר". כמו שאמרתי, השנה זה היה הרבה פחות מעניין. *פשוט בזיון מוחלט מה שעושים למתאבקת אלוהית כמו ויקי
. לעשות ג'וב נקי וקצרצר למתאבק, אם בכלל אפשר לקרוא לו ככה, שלא יודע יותר משלושה מהלכים, זה פשוט לא לעניין. אם קצת קיוויתי שלפחות יתנו לה להחזיר קצת, צ'יינה סטייל, אז שוב התבדתי והתפכחתי, לזכור שזה בעצם ה-WWE של שנות ה-2000... *בחיי שאני שונא את סינה יותר ויותר בכל תוכנית שעוברת. תמיד שנאתי את "הבלתי מנוצחים", באם זה היה טייקר, גולדברג, ואפילו רוקי, שסגדתי לו, שנאתי את העובדה שהוא לא יכול היה להפסיד נקי לגמרי, אבל כזה מגיע למתאבק כמו סינה, עם כל הליקוק לקהל וההרעצה של הילדות הקטנות, זה פשוט משגע אותי. מה שכן, היה נחמד לשמוע את הקול הדק של הילדות בנות ה-12 שמריע לסינה, מול הקול של קהל אוהדי ההאבקות האמיתיים שהריעו לשלטון. *זה כ"כ שקוף ששואו הולך לעשות ג'וב לאייץ' שחבל על הזמן. *מאוד אהבתי את ההתפתחות בסטוריליין של מיקי ג'יימס וטריש, ומאוד מעניין אותי לאן יקחו את זה. מקווה שג'יימס תזכה באליפות ותפיח חיים חדשים בדיוויזיה הזו. סה"כ רו... שהוא פשוט רו. סגמנטים לרוב (טובים, הפעם) וקרבות קקמייקה.

MOR149

New member
המגניב חוזר להגיב ../images/Emo58.gif

אוקי אחרי שנים שלא הגבתי אני חוזר להגיב לרו הזה. פשוט נהנתי מ90% מהתוכנית. הקטע עם פלייר אדג' וליטה היה מצחיק בטירוף. החיקוי של פלייר היה אדיר. סינה עדיין גיי. הקרבות של ביט דה קלוק היו נחמדים. לא אהבתי רק שויקטוריה הייתה מתמודדת. דבר דפוק שהיה זה שלמאסטרס נגמר הזמן לא המשיכו את הקרב. שסינה ושלטון נגמר הזמן הם המשיכו אותו. הקרבות בינתים של NYR נשמעים טובים. הקטע עם שואו וטריפל היה טוב מאוד .כנ"ל גם וינס ושון. רק שלא יבזבזו את מייקלס במניה על וינס מקמהון. אבל דווקא קרב רחוב או עם סטיפולציה יכול לצאת סבבה. סך הכל רו טוב אהבתי.

GOLDBRG

New member
דיעה לגבי הצ'ימבר שלא העלו כאן

היה רואו משעמם, ציפיתי ליותר... שמעו יש לי תחושה, שוינס יפריע לשון באלימיליישן צ'יימבר! ולזה הוא התכוון ב"דפיקה"... לא חושבים?

../images/Emo58.gif מרו מעליי, ובתוך ההודעה.

אם מה שאתה אומר נכון, זה אומר שנשאר לנו את אנגל או סינה עם החגורה, כי את קיין, קרליטו ומאסטרס אפשר לשלול מעכשיו.

למעלה