שרשור פרק 45

OFIRB9

New member
וגם קלטת

כמה יוקי התנדנד לפני שהוא נפל? ולמה טמויו לא נרדמה? מוזר

ערן1987

New member
יכול להיות שטומויו לא נרדמה כי קלף

השינה(או איך שלא קראו לו)יודע שהיא אוהבת לצלם אותם

Houndour

New member
לא.. פשוט ../images/Emo79.gif

טומויו-צ'אן עמדה ממש קרוב אל מיזוקי-סנסיי וידוע שמסביבה הקסם לא משפיע..

Houndour

New member
אבל הוא צריך להפוך ליואה.. ../images/Emo79.gif

אז דאגו שגם הוא ירדם

shadow XD

New member
nani????????

עיניים קריפיות???? ממש לא! איזה עיניים מדהימות יש לו! והוא כזה בישונן! ^^ *נמסה*

Leemon

New member
לדעתי יואה ממש יפה *_*

אני מתה לצייר אותו כבר (אבל בינתיים טומויו-צ'אן תצלם). ^^

יואה......

יואה כ"כ יפה מושלם שלי |חוטפת את יואה ושמורת אותו לעצמי| קרו איזה חומוד |חוטפת גם את קרו| מה עשו לשאורן מיסכן קטן שלי גונבים לו את הקלפים שסאקורה עמלה כ"כ לתפוס אותם... סאקורה מזה חמודה הפרק רעיון גאוני! וטומיו נפלאה לדעתי אחד הפרקים הכי יפים של הסדרה

star_female

New member
יואה *__*

איזה פרק מושלם! הסתכלתי על המסך כל הפרק ולא כתבתי הערות ^^; הקטע עם העצים... לקלאמפ יש איזה משהו עם זה (רק לי זה הזכיר את ה-Chi no Ryu? בצורה עקיפה כזאת...). זה קלף הארץ אז הוא לא פוגע בטבע, הא? הרעיון להשתמש בווד היה יפה. פשוט פרק מהמם... כל כך יפה! קרסברוס, ויואה... אני ממש אוהבת איך שהם משתנים עם הכנפיים האלה *-* ואמ... הקרב עם לי היה קצר... נראה לי שיואה נלחם איתו רק בשביל לגמור עם זה כי הוא האמין לקרו שסאקורה צריכה להיות לוכדת הקלפים... הוא כזה מושלם *_* לירון לב שולט, הקול שלו ממש מתאים ליואה! והטון לגמרי שונה מזה של יוקיטו! ^_^ ...ציטוט שאהבתי מהפרק הקודם (כי ראיתי אותו רק היום אז לא הגבתי בשרשור שלו
): "בעולם הזה אין דבר כזה, מקריות." - טויה. (זה כל כך... קלאמפ... מצידו).

OFIRB9

New member
בטח שמתם לב

שרוב הכותרות בשירשור הזה הם המילה יואה עם ניצנוצים כוכבים ושאר ירקות? ^^

S.Riddle

New member
סממן המוטיב החוזר של קלאמפ...

ניתן להיות מובחן בקלות בדיאלוג בין טויה לקאהו: אין מקריות בעולם, רק גורל. זה מן משהו כזה שקלאמפ לעולם לא ישכחו להזכיר לקוראים שלהן... מצד שני, זה קצת עוזר לנו למקד את ההשערות שלנו לגבי X, לא? כאילו, לי אישית יש כל כך הרבה רעיונות לגבי X, אבל ברגע שקלאמפ סוגרות לנו את השער של "מקריות", מלא השערות כבר לא יכולות להתקיים. לא שזה מבלבל הרבה פחות, כמובן :<

פרק ענקי!!!DD:

כ"כ מושלם!!! יואה מושלם! *__* אבל הוא מגעיל לסאקורה! ;; קרברוס ענקי!! והקול שלו מזכיר לי את קאי *_____* וווייי

moon flower

New member
../images/Emo41.gif *-*

יווווואה! ~.~ (אפילו אימוטו-צ'אן הסכימה לוותר לי הפעם ולכתוב פיק פלאף טויה/יואה/יוקיטו במקום פיק יאואי ^^) גרר.. 0.0 הקול של קרברוס... מוזר >.>;; הוא לא אמור להיות אריה או משו? ~.~;; (הנה! ולכל האלה שאמרו דובי-הוא לא! קרו-צ'אן לא דובי! >.>;;) לשאוג? קול *קצת* יותר צרוד של מעשן כבד?

למעלה