שרשור פרק 45

nolee232

New member
גם לי הייתה שאלה!

יוקיטו היה לפני שסאקורה שברה את חותם הספר אז למה קארו היה תקוע בתוכו בזמן שיואה הסתובב לו בעולם חופשי ומאושר עם טויה בתור יוקיטו? ונכון שקאהו אמרה שאין מקריות בעולם והכל קבוע בגורל אז זה היה מתוכנן שסאקו תפתח את הספר לא? *מבולבלת קשות*

Magma99

New member
בעולם של קלאמפ

הכל נקבע ע"י הגורל בכל מקרה מסבירים את זה נחמד במנגה אבל אני כבר לא זוכרת אולי גם יסבירו את זה בהמשך הסדרה...

star_female

New member
../images/Emo58.gif

כן. ולא רק שהיא היתה אמורה לפתוח את הספר עפ"י הגורל שלה, קלאו ריד גם ידע (או יותר נכון חזה) את זה. הוא גם ידע על מה שקרה ב-Final Judgement, ונתן לסאקורה הזדמנות שנייה ע"י זה שהיא התעוררה מהחלום וקיבלה את ה-Star staff (שרביט הכוכב) כדי שהיא תוכל לנצח את יואה.

Leemon

New member
ועוד משהו...

שמתם לב שסאקורה וטומויו התחילו לקרוא ללי "סאיוראן"? O_O

star_female

New member
רק טומויו, לא?

אם גם סאקורה תתחיל לקרוא לו בשם הפרטי זה יהיה ממש נורא x.x מה הם יעשו עם הפרק עם המעלית ככה? לא תהיה לו כבר שום משמעות...

star_female

New member
אבל אם זאת תהיה הפעם הראשונה

שסאקורה תקרא לו בשם הפרטי, תהיה משמעות כלשהי. אפשר להסביר את הקטע של שאורן בזה שהוא דאג לה וצעק את השם שלה... בלי קשר לשם הפרטי או לא. :X אבל את הקטע של סאקורה אי אפשר להסביר ממש אחרת...

Leemon

New member
באחד הפרקים הקודמים סאקורה קראה לו

'סאיוראן' פעם אחת. אם אני לא טועה בפרק עם ההצגה (42).

כן,../images/Emo87.gif

היא אמרה משהו כמו "כן, טומויו היא זאת שתפרה לי ולסיאורן את התלבושות". זה היה יוצא די מבלבל אם היא הייתה אומרת "לי וללי".

פרק מותח

אני השנא הכי גדול של רקע של תופים ברקע יואה למה הוא עשה את זה ללי מה יקרא לסאקורה האם יקרא לה כמו לי או שהיא תעבור את המיבחן הזה ???????????????????????????????????????????????????

shadow XD

New member
../images/Emo23.gifיייייווווווואאאהההה!!!!!../images/Emo23.gif

אוי איך חיכיתי לפרק הזה!!!! סוף סוף הוא בא! איזה פרק מותח..... כבר מאתמול הייתי במתח..... אבל זה היה שווה לחכות לזה! (יואה!!!!
) וסוף סוף קרו קיבל את כל הכוחות שלו! ^^ אבל איזה באסה זה שאני לא אראה את הפרק ביום ראשון! יש לי מחויבות.... (בעעעעע....) לא פייייר!

shadow XD

New member
אני לא יכולה להקליט.......

אבל נזכרתי שיש לי חופשת מתכונת אז אני אוכל לראות את הפרק ביום שני בבוקר!
(איזה כיף!! ^^)

rocket

New member
וואו

יואה מקסים !!!! אהבתי !!! ארררר...הוא מעכשיו תמיד יופיע בצורה הזאת ?

Snake Bandage

New member
וואו. פשוט... וואו.

זה היה אחד הפרקים הכי מותחים שראיתי. כמעט התחלתי לכסוס ציפורניים מרוב מתח. ואאא, הצורה האמיתית של קרו כל כך יפה... *___* רוצה לחבק אותו... חתול גדול ויפה שכמוהו. אני גם אוהבת את הקול שלו. במיוחד כשהוא קרא לשאוראן 'מעצבן קטן' בקול מודאג כזה. XD אני היחידה שיואה מעצבן אותה? אני מתכוונת, יש לו קול מדהים וחלומי והכל (כיאה ללירון לב), אבל... הבנאדם קריפי לחלוטין! מה זה הבגדים האלה? והציפורניים הארוכות המפחידות האלה, והעיניים... אימא. ואני שונאת את הגישה שלו. אני מסכימה עם קרברוס בקטע של ה'גישה הבלתי נסבלת' של יואה.

rocket

New member
אני מתה על דמויות כאלה !!!

הוא קר ויש לו מבט מצמרר !!!! מתה על זה !! וכנפיים !!!! אני אובססיבית בטרוף לדמויות עם כנפיים !!!!!

rocket

New member
אני מתה על דמויות כאלה !!!

הוא קר ויש לו מבט מצמרר !!!! מתה על זה !! וכנפיים !!!! אני אובססיבית בטרוף לדמויות עם כנפיים !!!!!

OFIRB9

New member
עוד משו

כשלי הסביר לסאקו על יואה הוא אמר קלאו ריד ושמעו את זה בהד, למה?

למעלה